Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αντλίες πέους Dr Cock

Ενημερωτικό δελτίο

Διεύρυνση πέους - Πλήρες σετ από τον Dr. Cock

Πλήρες σετ από τον Dr. Cock για αποτελεσματική διεύρυνση πέους, αποτελούμενο από κύλινδρο πέους, κυλίνδρους θηλών, σύνδεση διπλής κατεύθυνσης και αντλία χειρός.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Πλήρες σετ από τον Dr Cock, αποτελούμενο από:

    • 1 x κύλινδρος πέους
    • 1 x κύλινδρος θηλής (ζεύγος)
    • 1 x σύνδεσμος δύο κατευθύνσεων (σύνδεσμος Τ για τον κύλινδρο Dr Cock)
    • 1 x αντλία χειρός

     

    Ένα μακρύ, παχύ και σφικτό πέος είναι αυτό που επιθυμούν οι περισσότεροι άνδρες. Η Dr Cock εκπληρώνει αυτή την επιθυμία για ένα πολύ μεγάλο πέος με τα εξαιρετικά προϊόντα διεύρυνσης πέους της.

    Η επιμήκυνση και μεγέθυνση του πέους με αντλίες πέους είναι μια φθηνή, εξαιρετικά ευχάριστη και, κυρίως, αποτελεσματική μέθοδος που είναι γνωστή εδώ και χρόνια και χρησιμοποιείται με επιτυχία από πολλούς άνδρες. Οι άνδρες παγκοσμίως εμπιστεύονται το επιτυχημένο σύστημα Dr Cock, μια αποτελεσματική και ανώδυνη μέθοδο διεύρυνσης πέους, επειδή οδηγεί γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Αρχικά, η επιμήκυνση και η διεύρυνση του πέους έχει μόνο βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα- το πέος διογκώνεται ξανά σε διάστημα αρκετών ωρών και στη συνέχεια επιστρέφει στο αρχικό του μέγεθος. Με την τακτική χρήση μιας αντλίας πέους (περίπου δύο φορές την εβδομάδα), ωστόσο, ο ιστός του πέους τεντώνεται μόνιμα, έτσι ώστε το πέος να γίνεται μακροπρόθεσμα μακρύτερο και παχύτερο, τόσο σε στύση όσο και κυρίως σε στύση.

    Οι κύλινδροι πέους Dr Cock είναι κατασκευασμένοι από διαφανές ακρυλικό και έχουν σχήμα που προσαρμόζεται τέλεια στο πέος. Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την αντλία χειρός Dr Cock για τη διεύρυνση του πέους. Όχι μόνο επιμηκύνουν το πέος αλλά και αυξάνουν την περίμετρο του. Ο ειδικός στη διεύρυνση πέους Doc Cock αποδίδει μεγάλη σημασία στην άνεση και την ευκολία χρήσης: τα ανοίγματα των κυλίνδρων είναι στρογγυλεμένα και επομένως δεν απαιτούν πρόσθετο χιτώνιο στεγανοποίησης. Όλοι οι κύλινδροι διαθέτουν ένα αυτοκλειόμενο βιομηχανικό σύνδεσμο βαλβίδας για γρήγορη και εύκολη σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα της αντλίας χειρός (παρακαλούμε παραγγείλετε ξεχωριστά).

    Οι κύλινδροι κενού Doc Cock διατίθενται σε διάφορες διαμέτρους. Οι μεγαλύτεροι από αυτούς τους κυλίνδρους χρησιμοποιούνται για την ταυτόχρονη άντληση πέους και όρχεων.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Για να ζεστάνετε το πέος πριν από την άντληση, συνιστούμε να κάνετε μασάζ στο πέος με το λιπαντικό θέρμανσης SOLEMEO.
    • Το συμπύκνωμά μας EXTREME Delay μπορεί να υποστηρίξει τη διαδικασία διεύρυνσης.
    • Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε τον κύλινδρο με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Διεύρυνση πέους - Πλήρες σετ από τον Dr. Cock

    Διεύρυνση πέους - Πλήρες σετ από τον Dr. Cock

    Πλήρες σετ από τον Dr. Cock για αποτελεσματική διεύρυνση πέους, αποτελούμενο από κύλινδρο πέους, κυλίνδρους θηλών, σύνδεση διπλής κατεύθυνσης και αντλία χειρός.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    12 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: