Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Ελεύθερος σταυρός BDSM του Αγίου Ανδρέα

Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι ελεύθερος, εύκολος στη συναρμολόγηση και ρυθμιζόμενος στη γωνία! Παρόλο που είναι κατασκευασμένος από χάλυβα και ξύλο και παραγεμισμένος με αφρό και δέρμα, ζυγίζει μόνο 21,5 κιλά και επομένως μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να αποθηκευτεί διακριτικά μετά τη χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα ή ο σταυρός BDSM είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους υποτακτικούς και τους υποταγμένους! Εκτός από το βασικό του σχήμα, ο επαναστατικός σταυρός του Αγίου Ανδρέα από τη MEO δεν έχει πλέον πολλά κοινά με τους αρχικούς ξύλινους σταυρούς του Αγίου Ανδρέα, καθώς είναι περίτεχνα παραγεμισμένος, καλυμμένος με υψηλής ποιότητας vegan δέρμα και μπορεί να γέρνει όταν στήνεται. Χάρη στην κατασκευή από χάλυβα και ξύλο, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι εξαιρετικά σταθερός, ανθεκτικός και ασφαλής στη χρήση. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και ο καλά μελετημένος σχεδιασμός καθιστούν τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα από τη MEO ένα ασφαλές και καθολικά εφαρμόσιμο κομμάτι επίπλων BDSM. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι κατάλληλος για όλα τα μεγέθη και τα βάρη του σώματος και έχει σχεδιαστεί τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για επαγγελματικά στούντιο BDSM.

     


    Μεταμορφώστε οποιοδήποτε δωμάτιο στο μπουντρούμι BDSM των ονείρων σας!

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα αποτελεί πλέον βασικό εξοπλισμό σε κάθε στούντιο dominatrix. Πολλά swingers clubs διαθέτουν επίσης ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια BDSM με σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Ωστόσο, ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM μπορεί επίσης να βρεθεί όλο και πιο συχνά σε ιδιωτικά υπνοδωμάτια.

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα μας είναι ελεύθερος, σχετικά ελαφρύς, εύκολος στη συναρμολόγηση και ρυθμιζόμενος σε γωνία! Αν και είναι κατασκευασμένος από στιβαρό ατσάλι και ξύλο και παραγεμισμένος με αφρό υψηλής ποιότητας και vegan δέρμα, ζυγίζει μόνο 21,5 κιλά και επομένως μπορεί εύκολα να μετακινηθεί ή ακόμα και να τον πάρετε μαζί σας! Σε κάθε άκρο του σταυρού του Αγίου Ανδρέα υπάρχει ένα σημείο στερέωσης για χειροπέδες και χειροπέδες στον αστράγαλο.

    Highlights:

    • Ελεύθερος: Αυτός ο ελεύθερος σταυρός του Αγίου Ανδρέα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του δωματίου!
    • Ρυθμιζόμενη γωνία: Προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση και προσωπική προτίμηση με γωνία 70, 75 και 80 μοιρών.
    • Επένδυση: Η επένδυση από vegan δέρμα εξασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.
    • Τέσσερα σημεία στερέωσης: Για τη στερέωση των καρπών και των αστραγάλων στον σταυρό του Αγίου Ανδρέα!
    • Μεταφερόμενος: Ολόκληρος ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα ζυγίζει 21,5 κιλά και επομένως μπορεί εύκολα να μεταφερθεί ή να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία!


    Ηαπόλαυση της υποταγής:

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα πλήρους δεσμοποίησης και την επακόλουθη ακινησία του χρήστη. Ο υποτακτικός σύντροφος βρίσκεται πλήρως στο έλεος του κυρίαρχου συντρόφου και δεν μπορεί να κινηθεί σχεδόν καθόλου. Όποιος είναι δεμένος σε σταυρό του Αγίου Ανδρέα με αυτόν τον τρόπο συνειδητοποιεί γρήγορα ότι είναι εντελώς στο έλεος του συντρόφου του σε αυτή τη θέση. Τόσο το κεφάλι όσο και ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος είναι ελεύθερα προσβάσιμα στον ενεργό σύντροφο και μπορούν να διεγείρονται ή να τιμωρούνται. Το ίδιο ισχύει και για τα γεννητικά όργανα. Τα ανοιγμένα πόδια δεν μπορούν να κλείσουν, έτσι ώστε να είναι δυνατός οποιοσδήποτε χειρισμός των γεννητικών οργάνων.

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο σταυρός BDSM;

    Εκτός από έπιπλα BDSM, όπως κλουβιά, στηθαία και πολλά άλλα, κατασκευάζουμε επίσης αυτόν τον ανακλινόμενο σταυρό του Αγίου Ανδρέα με βάση. Ο BDSM σταυρός του Αγίου Ανδρέα μας είναι ένας διαχρονικός, αποσυναρμολογούμενος σταυρός του Αγίου Ανδρέα για ελεύθερη χρήση χωρίς τοποθέτηση σε τοίχο. Ο τέλειος σταυρός του Αγίου Ανδρέα για κάθε ανάγκη και κάθε μέγεθος δωματίου, ιδανικός για αρχάριους, προχωρημένους χρήστες και επαγγελματίες. Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό, ανεξάρτητα από το αν ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα χρησιμοποιείται ιδιωτικά ή σε ένα επαγγελματικό στούντιο BDSM. Η σταθερή βάση καθιστά δυνατή την τοποθέτηση αυτού του σταυρού του Αγίου Ανδρέα οπουδήποτε στο δωμάτιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις πλευρές. Φυσικά, πολλά αξεσουάρ BDSM από τη σειρά MEO μπορούν επίσης να συνδεθούν με τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Καθώς ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι καλυμμένος με υγιεινό, vegan δέρμα, είναι εύκολο να καθαριστεί μετά από μια συνεδρία bondage (σωματικά υγρά, κερί, λιπαντικά, έλαια κ.λπ.). Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα παραδίδεται αποσυναρμολογημένος, δυσδιάκριτα και ασφαλώς συσκευασμένος. Η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή και ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM είναι έτοιμος για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά. Μετά τη χρήση, ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και να αποθηκευτεί διακριτικά στην ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι.

    Πώς χρησιμοποιώ τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα για δέσιμο;

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα διαθέτει ενσωματωμένες συσκευές για το δέσιμο του υποτακτικού συντρόφου. Αυτό μπορεί να γίνει με δερμάτινες χειροπέδες, χειροπέδες ή σχοινιά. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία εδώ. Υπάρχει μόνο ένα όριο: ο χρόνος! Κάθε σκλάβος έχει τα σωματικά του όρια και αυτά μπορούν να εξερευνηθούν θαυμάσια κατά τη διάρκεια της δουλείας στο σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Ακόμα και το να στέκεστε με τα πόδια σας ανοιχτά είναι μια πρόκληση και το να ανοίγετε τα χέρια σας προς τα πάνω είναι ακόμα πιο άβολο. Επιπλέον, τα χέρια γίνονται όλο και πιο βαριά από μόνα τους. Το αποτέλεσμα είναι το μούδιασμα. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να χρησιμοποιούνται χειροπέδες υψηλής ποιότητας και δεσμά για τα πόδια. Συνιστούμε τις ειδικές χειροπέδες μας (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Ο σύντροφος είναι τώρα δεμένος - τι ακολουθεί Λοιπόν, τώρα αρχίζει η πραγματική συνεδρία BDSM. Το σώμα μπορεί να εξερευνηθεί ελεύθερα και οι ερωτογενείς ζώνες να διεγερθούν ανάλογα. Εάν ο σκλάβος είναι στερεωμένος με το πρόσωπο προς το σταυρό του Αγίου Ανδρέα, μπορείτε φυσικά να ξεκινήσετε και με ξυλοδαρμό ή/και μαστίγωμα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Ανδρέα.
    • Υλικό: ατσάλι, ξύλο, αφρώδες μαξιλάρι, απομίμηση δέρματος.
    • Περιλαμβάνεται υλικό συναρμολόγησης
    • Διαστάσεις όταν είναι συναρμολογημένος: 183,39 cm ύψος x 110,49 cm πλάτος x 86,36 cm βάθος. Μαξιλάρια βραχιόνων και ποδιών: μήκος 73,66 cm x πλάτος 16,51 cm. Μαξιλάρι κορμού: μήκος 48,26 cm x πλάτος 39,37 cm.
    • Ρυθμιζόμενες γωνίες κλίσης: 70°, 75° και 80°
    • Βάρος: περίπου 22 kg
    • Διάφορα σημεία στερέωσης για χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου.
    • Καθώς ο υποτακτικός στέκεται με τα πόδια του στο πάτωμα ενώ είναι δεμένος στο σταυρό του Αγίου Ανδρέα, αυτός ο τύπος περιορισμού είναι σχεδόν ακίνδυνος.
    • Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα αποτελεί πλέον στάνταρ εξοπλισμό σε κάθε στούντιο BDSM και πολλά swingers' clubs διαθέτουν ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια BDSM με σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα στο BDSM είναι επίσης όλο και πιο συνηθισμένος σε ιδιωτικές κρεβατοκάμαρες.
    • Εάν ένα άτομο είναι δεμένο σε έναν σταυρό του Αγίου Ανδρέα, δεν πρέπει ποτέ να μείνει μόνο του. Ακόμα και ασήμαντα προβλήματα μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες αν οι άνθρωποι είναι δεμένοι με αυτόν τον τρόπο. Άτομα με άσθμα ή καρδιακά προβλήματα δεν πρέπει γενικά να δένονται στον σταυρό του Αγίου Ανδρέα.
    • Για να καθαρίσετε τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα, μπορείτε να τον ψεκάσετε με το σπρέι μας VERYCLEAN και να τον σκουπίσετε με ένα μαλακό πανί.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Αξιολόγηση 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ελεύθερος σταυρός BDSM του Αγίου Ανδρέα

      Ελεύθερος σταυρός BDSM του Αγίου Ανδρέα

      Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι ελεύθερος, εύκολος στη συναρμολόγηση και ρυθμιζόμενος στη γωνία! Παρόλο που είναι κατασκευασμένος από χάλυβα και ξύλο και παραγεμισμένος με αφρό και δέρμα, ζυγίζει μόνο 21,5 κιλά και επομένως μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να αποθηκευτεί διακριτικά μετά τη χρήση.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: