Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

CBT

Ενημερωτικό δελτίο

Δρ Sado Super Evil Balls

Η αγάπη μπορεί να πληγώσει τόσο όμορφα! Η έντονη απόλαυση και η αξέχαστη διέγερση είναι εγγυημένες από το Super Evil Balls από τον Dr. Sado.

Περισσότερες πληροφορίες

1598/00

169,90 €


-40,00 €

129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η αγάπη μπορεί να πληγώσει τόσο όμορφα! Έντονη απόλαυση και αξέχαστη διέγερση εγγυάται το Super Evil Balls του Dr. Sado.

     

    Σε όλο τον κόσμο, οι λάτρεις της CBT, οι υποτακτικοί άνδρες και οι ασκούμενοι σαδομαζοχιστές είναι ενθουσιασμένοι από το Super Evil Balls του Dr. Sado.

     

    Ενώ συνήθως και οι δύο όρχεις διεγείρονται ταυτόχρονα στο CBT, ο Dr. Sado πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με την τελευταία του εξέλιξη, τα "SUPER EVIL BALLS". Κάθε μεμονωμένος όρχις μπορεί να κλειδωθεί και να αντιμετωπιστεί ξεχωριστά. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται δύο κλειδώσιμα κοίλα σώματα σε σχήμα αυγού, τα οποία έχουν στο εσωτερικό τους πολυάριθμα "αγκάθια" που μπορούν να γυρίσουν σε βάθος ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό διέγερσης. Φυσικά, και οι δύο θάλαμοι κλειδώνονται έτσι ώστε να είναι αδύνατο να ανοιχτούν χωρίς κλειδί. Οι δύο επιμέρους θάλαμοι, που ο καθένας περιέχει έναν όρχι, μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα βραχίονα για την τοποθέτηση βαρέων βαρών.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Super Evil Balls sado για την υπέρβαση των ορίων και των ταμπού
    • οι βίδες Allen 2 x 12 με ακονισμένες κεφαλές μπορούν να βιδωθούν βαθιά.
    • Διαστάσεις: Μήκος 65 mm x πλάτος 45 mm
    • Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 ζεύγος Super Evil Balls, βραχίονας σύνδεσης και δύο λουκέτα, κλειδί Allen για τα καρφιά.
    • Κατάλληλο μόνο για έμπειρους χρήστες!
    • Το φάσμα των πρακτικών που εκτελούνται στο CBT έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί ήπια δυσφορία ή ήπιο έως έντονο πόνο απόλαυσης, ανάλογα με την προτίμηση του Bottom (παθητικός σύντροφος). Βασικά, ο Top (ενεργός σύντροφος) θα πρέπει να έχει βασικές ανατομικές γνώσεις και να γνωρίζει την ευαισθησία των ανδρικών σεξουαλικών οργάνων.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geniale Vorrichtung für den anspruchsvollen Genießer.

    Qualitativ hochwertig, langlebig und sehr gute Verarbeitung. Lässt sich im Handumdrehen anlegen und einfach zu bedienen. Was will man(n) mehr !

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Die neue Ausführung ist super!

    Die neue Ausführung ist einfach super! Geile Gefühle, einfach anzulegen und einfach zu bedienen. Der Schmerzgrad ist individuell einstellbar von "leicht zwickend" bis "höllisch schmerzvoll". Ich bin vollends begeistert von diesem schönem CBT-Produkt. Danke MEO.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Gute Idee

    Dieses Toy ist eine schöne Idee, wurde aber nicht überlegt umgesetzt. Das Anlegen ist kompliziert, was zu erwarten war aber wegen der 2 Halbschalen die nicht gut zusammenpassen, wird die Sackhaut in den Spalt gezogen, was unangenehm werden kann. Die einschraubbaren Spikes sind nett aber an manchen Stellen zu kurz.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δρ Sado Super Evil Balls

    Δρ Sado Super Evil Balls

    Η αγάπη μπορεί να πληγώσει τόσο όμορφα! Η έντονη απόλαυση και η αξέχαστη διέγερση είναι εγγυημένες από το Super Evil Balls από τον Dr. Sado.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: