Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM paddle από ξύλο - τιμωρία

Είστε έτοιμοι για τιμωρία Τότε αφήστε το Top σας να σας τιμωρήσει λάγνα με αυτό το ξύλινο BDSM paddle και ανακαλύψτε πόσο μπορείτε να τον διεγείρετε με αυτό. Παθιασμένα παιχνίδια τιμωρίας με ένα paddle είναι ένα ιδιαίτερο είδος απόλαυσης που δεν θα βάλει μόνο τους λάτρεις του ξυλοδαρμού σε διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Είστε έτοιμοι για τιμωρία Τότε αφήστε το Top σας να σας τιμωρήσει με αυτό το BDSM paddle φτιαγμένο από ξύλο και ανακαλύψτε πόσο μπορείτε να τον διεγείρετε με αυτό. Παθιασμένα παιχνίδια τιμωρίας με ένα paddle είναι ένα ιδιαίτερο είδος απόλαυσης που δεν θα φέρει μόνο τους λάτρεις του ξύλου στη σωστή διάθεση.

     

    Αυτό το paddle προβλέπει ένα καλό ξύλο και εγγυάται εξαιρετικά σκληρές συνεδρίες ξυλοδαρμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle μπορεί να καθοδηγείται εύκολα και με ακρίβεια κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού.

     

    Το BDSM paddle είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητά του. Οι εσοχές στην επιφάνεια χτυπήματος του κουπιού μειώνουν την αντίσταση του αέρα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και επιτυγχάνουν υψηλή ένταση χτυπήματος.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το BDSM spanking paddle από ξύλο

    Χρησιμοποιήστε το BDSM spanking paddle ξύλινο εργαλείο BDSM spanking απαλά πάνω στο δέρμα του συντρόφου σας, ώστε να συνηθίσει την αίσθηση. Στη συνέχεια μπορείτε να μοιράσετε ελαφριά έως δυνατά χτυπήματα με το paddle και να αυξάνετε σιγά σιγά την ένταση. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν δίνετε ξύλο - αλλά οι βασικοί κανόνες θα πρέπει φυσικά να συμφωνηθούν. Μπορεί να οριστεί εκ των προτέρων μια λεγόμενη "λέξη ασφαλείας", η οποία χρησιμοποιείται όταν φτάσει το όριο. Το άτομο που εκτελεί ενεργά τον ξυλοδαρμό πρέπει τότε να σταματήσει αμέσως. Τέτοιες τιμωρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι ή σε δημόσιο χώρο.

     

    Θέλετε να αγοράσετε ένα BDSM paddle να αγοράσετε φθηνά

     

    Αυτό το κουπί ξυλοδαρμού είναι κατασκευασμένο από ξύλο πολύ καλής ποιότητας. Το ξύλο έχει υποστεί επιμελημένη επεξεργασία, έχει λειανθεί και οι γωνίες του έχουν στρογγυλοποιηθεί. Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά πολύ λειτουργικό παιχνίδι ξυλοδαρμού που δεν πρέπει να κοστίζει πολύ, τότε αυτό το ξύλινο κουπί SM είναι ακριβώς η σωστή επιλογή.

     

    Μπορώ να συνδυάσω τον ξυλοδαρμό μου paddle συνδυάσω με άλλα αξεσουάρ

     

    Ναι, με κάθε τρόπο! Ειδικά αν συνδυάσετε το νέο σας ξύλινο paddle με τα δερμάτινα δεσμά δεσμών MEO ® ή ίσως να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι με τα μάτια, υπάρχουν μερικές σπουδαίες δυνατότητες. Ή μια δερμάτινη μάσκα - αυτό παρέχει μια ερωτική αύξηση της αντίληψης και κάνει τη συναρπαστική αλληλεπίδραση της δύναμης και της εμπιστοσύνης ακόμα πιο εντυπωσιακή.

     

    Τι κάνει το BDSM paddle από ξύλο τόσο ιδιαίτερο για το spanking

     

    paddle με κοψίματα επιτυγχάνουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι paddle χωρίς εγκοπές. Τα κοψίματα μειώνουν το μαξιλάρι αέρα που σχηματίζεται μεταξύ του BDSM paddle και του δέρματος κατά την πρόσκρουση μειώνεται και η ένταση της πρόσκρουσης αυξάνεται. Όλες οι άκρες των paddles μας είναι στρογγυλεμένες, γεγονός που ελαχιστοποιεί σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού. Χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, το paddle πολύ άνετη στο χέρι και εγγυάται ασφαλή και ακριβή χτυπήματα. Η επιφάνεια του κουπιού είναι λειασμένη με ακρίβεια και επομένως πολύ λεία.

     

    Σημαντικά κριτήρια για την αγορά ενός κουπιού BDSM για ερωτικό ξύλο:

     

    A paddle είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αξεσουάρ στη σκηνή του BDSM. Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα μαστίγια ιππασίας και τα μαστίγια SM, αλλά ένα κουπί BDSM paddle μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα έντονο πόνο απόλαυσης. Το υλικό είναι στην πραγματικότητα το καθοριστικό κριτήριο που κάνει ένα paddle ένα μέσο σκληρής τιμωρίας σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής. Για τους αρχάριους του ξυλοδαρμού, το paddleτα οποία είναι μαλακά παραγεμισμένα ή έχουν δύο διαφορετικές επιφάνειες χτυπήματος. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προετοιμάσετε σιγά σιγά τον πισινό σας για τον πόνο της ηδονής που θα έρθει. Ωστόσο, εάν ο ελαφρύς πόνος απόλαυσης δεν είναι πλέον επαρκής, ένα BDSM paddle κατασκευασμένο από δέρμα είναι το κατάλληλο paddle για εσάς. Ένα τέτοιο paddle μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς βαθμούς επίδρασης. Μια άλλη πειστική επιλογή είναι ένα paddle κατασκευασμένο από καουτσούκ ή σιλικόνη. Συχνά υποτιμώνται εντελώς, επειδή παρόλο που είναι μαλακά, εύκαμπτα και λεία, προκαλούν ένα εντυπωσιακό χαστούκι στον πισινό - ακόμη και με πολύ μικρή προσπάθεια. Ωστόσο, αν θέλετε έντονο πόνο απόλαυσης, θα πρέπει να επιλέξετε ένα BDSM paddle κατασκευασμένο από ξύλο. Η σκληρότητα και η ανυποχώρητη φύση του υλικού εξασφαλίζουν ακραία ένταση. Η MEO ® σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από paddles σε διάφορα σχήματα, σχέδια και υλικά εδώ στο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα SM, ώστε να μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς paddle κατάλληλο για εσάς.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Για να βρείτε το κατάλληλο για σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε το κατάλληλο για σας:

     

    • paddle / Tawse για ξυλοδαρμό από μασίφ ξύλο
    • Η αγγλική λέξη "spanking" σημαίνει το ξύλο στον πισινό. Το spanking είναι συχνά διασκεδαστικό ακόμη και για όσους δεν είναι οπαδοί του BDSM. Εκτός από το τελετουργικό της τιμωρίας, είναι και ένας ιδιαίτερος πόνος ευχαρίστησης που νιώθουμε. Στους λάτρεις του BDSM αρέσει επίσης να φορούν τα δερμάτινα γάντια μας.
    • Διαστάσεις: 41 cm, πλάτος περίπου 9 cm
    • Ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Paddles spanking, μαστίγια SM, μαστίγια ιππασίας SM και άλλα παιχνίδια SM.
    • Ποιότητα: Κατασκευασμένα με αγάπη στο χέρι για να εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Φυσικό προϊόν: Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή paddle κατάλληλο. Πρόκειται για ένα 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.
    • Μοναδικότητα: Το paddle είναι χειροποίητα και μοναδικά.
    • Διακριτικότητα: Αποστέλλονται σε ένα δυσδιάκριτο κουτί από χαρτόνι που δεν δίνει καμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Αξιολόγηση 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Αξιολόγηση 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          BDSM paddle από ξύλο - τιμωρία

          BDSM paddle από ξύλο - τιμωρία

          Είστε έτοιμοι για τιμωρία Τότε αφήστε το Top σας να σας τιμωρήσει λάγνα με αυτό το ξύλινο BDSM paddle και ανακαλύψτε πόσο μπορείτε να τον διεγείρετε με αυτό. Παθιασμένα παιχνίδια τιμωρίας με ένα paddle είναι ένα ιδιαίτερο είδος απόλαυσης που δεν θα βάλει μόνο τους λάτρεις του ξυλοδαρμού σε διάθεση.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: