Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Λιπαντικό τζελ

Ενημερωτικό δελτίο

Λιπαντικό τζελ 

Με τη σειρά μας από υψηλής ποιότητας πρωκτικά και λιπαντικά τζελ, όλα παραμένουν ωραία και λεία και υπέροχα ολισθηρά. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια του σεξ Η MEO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και λιπαντικών για να βεβαιωθείτε ότι κάθε σας κορύφωση θα είναι αξέχαστη.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 24 από 26 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 24 από 26 στοιχεία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα λιπαντικά:

Τα λιπαντικά είναι προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη σεξουαλική εμπειρία ή να μειώνουν τη δυσφορία κατά τη διάρκεια προσωπικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό και υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λιπαντικών για διαφορετικές ανάγκες.

Πλεονεκτήματα της χρήσης λιπαντικών τζελ:


Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι λιπαντικών


Συνοπτικά, τα λιπαντικά ενισχύουν τη σεξουαλική απόλαυση, αυξάνουν την άνεση, μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και είναι συμβατά με τα προφυλακτικά. Υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπαντικών, όπως λιπαντικά με βάση το νερό, με βάση τη σιλικόνη, με βάση το λάδι, υβριδικά, αρωματισμένα και θερμαντικά/ψυκτικά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο λιπαντικό για τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν αλλεργίες, δερματικές ευαισθησίες και συμβατότητα του προϊόντος.

Ποια λιπαντικά συνιστώνται για το πρωκτικό σεξ

Για το πρωκτικό σεξ, συνιστάται η χρήση ενός λιπαντικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το πρωκτικό σεξ, καθώς ο πρωκτός δεν είναι τόσο φυσικά υγρός όσο ο κόλπος. Τα καλύτερα λιπαντικά για το πρωκτικό σεξ είναι αυτά που είναι παχύρρευστα, μακράς διάρκειας και έχουν υψηλότερο ιξώδες, το οποίο μειώνει την τριβή και τις σχισμές κατά τη διείσδυση.

Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι μια δημοφιλής επιλογή για το πρωκτικό σεξ, επειδή ξεπλένονται εύκολα και είναι συμβατά με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια και προφυλακτικά. Ωστόσο, μπορεί να στεγνώσουν γρήγορα και πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά.

Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για το πρωκτικό σεξ επειδή διαρκούν περισσότερο και δεν στεγνώνουν τόσο γρήγορα όσο τα λιπαντικά με βάση το νερό. Είναι επίσης ασφαλή για χρήση με τα περισσότερα προφυλακτικά και σεξουαλικά παιχνίδια. Ωστόσο, είναι μερικές φορές πιο δύσκολο να ξεπλυθούν από τα λιπαντικά με βάση το νερό και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.

Υπάρχουν επίσης υβριδικά λιπαντικά που συνδυάζουν λιπαντικά με βάση το νερό και λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη για να προσφέρουν τα πλεονεκτήματα και των δύο. Αυτά τα λιπαντικά είναι συνήθως ασφαλή για χρήση με προφυλακτικά και τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια.

Τα λιπαντικά με βάση το λάδι πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ, καθώς μπορούν να διασπάσουν τα προφυλακτικά από λάτεξ και να αυξήσουν τον κίνδυνο σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων. Τα λιπαντικά με βάση το λάδι είναι επίσης δύσκολο να καθαριστούν και μπορεί να λερώσουν τα υφάσματα.

Συνολικά, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα λιπαντικό που είναι ειδικά σχεδιασμένο για πρωκτικό σεξ και να το εφαρμόζετε γενναιόδωρα για να εξασφαλίσετε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Ποια λιπαντικά συνιστώνται για fisting συνιστάται

fisting είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα που περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός χεριού ή μιας γροθιάς στον κόλπο ή το ορθό και απαιτεί ένα λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το είδος σεξ. Τα λιπαντικά για την fisting είναι συνήθως παχύτερα και μεγαλύτερης διάρκειας από άλλα λιπαντικά, καθώς πρέπει να παρέχουν επαρκή λίπανση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για βαθύτερες διεισδύσεις.

Μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα λιπαντικά για fisting are:

1. J-Lube: Το J-Lube είναι μια σκόνη που μπορεί να αναμιχθεί με νερό για να γίνει ένα παχύρρευστο, ολισθηρό λιπαντικό. Είναι πολύ δημοφιλές στο fisting Κοινότητα επειδή διαρκεί πολύ καιρό και παρέχει βέλτιστη λίπανση. Ωστόσο, μπορεί να γίνει λίγο βρώμικο κατά την ανάμιξη και την εφαρμογή.

2. Crisco: Το Crisco είναι ένα φυτικό κονιορτό που χρησιμοποιείται συχνά ως λιπαντικό για το fisting. Είναι παχύρρευστο και μακράς διάρκειας και παρέχει άφθονη λίπανση για την fisting. Ωστόσο, το Crisco δεν είναι ασφαλές για χρήση με προφυλακτικά από λάτεξ και μπορεί να τρίβεται στα υφάσματα.

3. Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη: Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι επίσης κατάλληλα για fisting καθώς είναι μακράς διάρκειας και παρέχουν πολλή λίπανση. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλή για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από άλλους τύπους λιπαντικών.

4. Λιπαντικά με βάση το νερό: Τα λιπαντικά με βάση το νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για fisting αλλά δεν διαρκούν τόσο πολύ όσο άλλοι τύποι λιπαντικών. Ωστόσο, καθαρίζονται εύκολα και είναι συμβατά με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια και προφυλακτικά.

5. LE FIST: Με το LE FIST μπορείτε να διεισδύσετε χωρίς πόνο. Το LE FIST είναι μια ειδική κρέμα με ειδική σύσταση που δημιουργεί ένα εξαιρετικό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα ολίσθησης. Το LE FIST σαγηνεύει με τη μεταξένια του σύσταση, την άοσμη σύνθεσή του και την εξαιρετικά μακράς διάρκειας αίσθηση ολίσθησης.

6. LET'S FUCK: Το LET'S FUCK είναι μια λιπαντική κρέμα με μουδιαστικές/καταπραϋντικές ιδιότητες χάρη σε έναν ειδικό συνδυασμό συστατικών. Ιδανικό για όλα τα είδη ακραίων παιχνιδιών πρωκτικού τεντώματος ή για να προετοιμαστείτε για έναν μεγάλο δονητή ή το fisting.

Όταν επιλέγετε ένα λιπαντικό τζελ για το fisting, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το ιξώδες, η διάρκεια εφαρμογής και η συμβατότητα με τα ερωτικά παιχνίδια και τα προφυλακτικά, εάν υπάρχουν. Είναι επίσης σημαντικό να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Ποια λιπαντικά συνιστώνται για σεξουαλικά παιχνίδια

Όταν πρόκειται για λιπαντικά για ερωτικά παιχνίδια, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα λιπαντικό που είναι συμβατό με το υλικό του ερωτικού σας παιχνιδιού. Η χρήση του λάθος λιπαντικού μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σεξ παιχνίδι σας ή να μειώσει τη διάρκεια ζωής του.

Ακολουθούν ορισμένοι τύποι λιπαντικών που είναι κατάλληλα για κοινά υλικά σεξ παιχνιδιών:

  • Λιπαντικά με βάση το νερό: Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι μια δημοφιλής επιλογή για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια επειδή είναι εύκολα στον καθαρισμό, συμβατά με τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια και ασφαλή στη χρήση με προφυλακτικά από λάτεξ. Είναι ιδανικά για χρήση με παιχνίδια από υλικά όπως η σιλικόνη, το γυαλί και το σκληρό πλαστικό.
  • Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη: Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι μακράς διάρκειας και παρέχουν μια μεταξένια αίσθηση που μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση κατά τη χρήση ενός ερωτικού παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλή για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια από σιλικόνη, καθώς μπορούν να υποβαθμίσουν το υλικό και να προκαλέσουν ζημιά στο παιχνίδι.
  • Λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο: Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο δεν συνιστώνται για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια, καθώς μπορούν να διασπάσουν το υλικό και να προκαλέσουν ζημιά. Είναι επίσης δύσκολο να καθαριστούν και μπορεί να αφήσουν λεκέδες στα υφάσματα.
  • Υβριδικά λιπαντικά: Τα υβριδικά λιπαντικά συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών με βάση το νερό και τη σιλικόνη και παρέχουν μακροχρόνια λίπανση και μεταξένια αίσθηση. Μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια, αλλά συνιστάται πάντα να ελέγχετε τις συστάσεις του κατασκευαστή πριν από τη χρήση.


Όταν χρησιμοποιείτε ένα σεξουαλικό παιχνίδι, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το λιπαντικό γενναιόδωρα για να εξασφαλίσετε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε καλά το ερωτικό σας παιχνίδι μετά από κάθε χρήση με το σπρέι μας VERYCLEAN για να αποφύγετε τη δημιουργία βακτηρίων. Παρακαλούμε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το πολύ εύχρηστο Lube Shooter σπρέι!