Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Σεξουαλικά παιχνίδια 

Διαθέτουμε όλα όσα κάνουν τις γυναίκες και τους άνδρες ευτυχισμένους: δυνατούς δονητές, τις καλύτερες πρωκτικές χάντρες, διεγέρτες προστάτη, εξαιρετικούς δονητές, μικρά αλλά και τεράστια πρωκτικά βύσματα και αυνανιστές τελευταίας γενιάς.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 25 - 36 από 63 στοιχεία
Εμφάνιση 25 - 36 από 63 στοιχεία

Μερικά από τα πιο συχνά πωλούμενα ερωτικά παιχνίδια είναι:

1. Δονητές: Είναι ίσως τα πιο συχνά πωλούμενα ερωτικά παιχνίδια, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες και προσφέρουν ποικιλία λειτουργιών, όπως διαφορετικές ταχύτητες και μοτίβα δόνησης.

2. Δονητές: Αυτά χρησιμοποιούνται τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Μπορούν να είναι είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτρικά.

3. Πρωκτικά παιχνίδια: Αυτά είναι δημοφιλή στους ανθρώπους που απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ και μπορεί να έχουν τη μορφή δονητών, βυσμάτων ή μασάζ προστάτη.

4. Μπάλες Kegel: Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους και να αυξήσουν τη σεξουαλική ευαισθησία.

5. Αυνανιστές: Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους άνδρες, καθώς παρέχουν μια ρεαλιστική προσομοίωση του κόλπου ή του στόματος και διευκολύνουν τον αυνανισμό.

 

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια για άνδρες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεπεράσετε είναι τι σας κρατούσε πίσω από τη χρήση ενός ανδρικού ερωτικού παιχνιδιού - μόνος ή με σύντροφο: ένα ελαφρώς πουριτανικό αίσθημα ντροπής για τον αυνανισμό, η ταλαιπωρία του καθαρισμού, το γεγονός ότι τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια για άνδρες μοιάζουν κάπως με εξωγήινα εξαρτήματα.

Ποιος χρειάζεται σιλικόνη όταν έχετε τα χέρια σας Ένας σκληρότερος, ισχυρότερος, πιο ζωογόνος οργασμός ακούγεται ωραίος, αλλά πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πραγματικά σε ένα μασάζ προστάτη ή έναν ανδρικό αυνανισμό Αρκετά.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να κάνουν πράγματα που εσείς και ο σύντροφός σας δεν μπορείτε, όσο ταλαντούχοι κι αν είστε. Επιπλέον, λόγω της ανθρώπινης ανατομίας, θα δυσκολευτείτε να διεγείρετε τον προστάτη σας, γνωστό και ως σημείο G του άνδρα, ενώ ταυτόχρονα δουλεύετε το μπροστινό μέρος. Εδώ έρχονται οι δονητές, τα μασάζ προστάτη και τα butt plugs.

Αλλά έχουμε προχωρήσει. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε μόνοι σας τον πισινό σας, υπάρχουν πολλά ερωτικά παιχνίδια που θα κάνουν το παιχνίδι του αυνανισμού σας από καλό σε τέλειο! Μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι επίσης εξαιρετικά για να τα χρησιμοποιήσετε με έναν σύντροφο. Ή και όχι! Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε λίγη αυτο-αγάπη, δώστε στα χέρια σας ένα διάλειμμα και στο σώμα σας μια εντελώς νέα αίσθηση σιλικόνης. Ήρθε η ώρα να κάνετε το αυτοσεξ σας νέο και ίσως λίγο παράξενο. Εδώ είναι τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια για άνδρες εκεί έξω.

Διαφορετικοί τύποι ερωτικών παιχνιδιών για άνδρες

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές κατηγορίες ερωτικών παιχνιδιών που μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε. Παρακάτω παρατίθεται μια επισκόπηση των κύριων τύπων παιχνιδιών σεξ για άνδρες.

Στροβιλιστές:

Γνωστά και ως αυνανιστές, μανίκια ή "μουνάκια τσέπης", αυτά τα παιχνίδια είναι συχνά σωληνοειδή και σχεδιασμένα να τυλίγονται γύρω από το πέος σας για ευχαρίστηση 360 μοιρών. Ορισμένα strokers δονούνται, θερμαίνονται ή έχουν άλλα ευχάριστα χαρακτηριστικά, ενώ άλλα έχουν σχεδιαστεί απλώς για να λιπαίνετε και να γλιστράτε με το χέρι σας πάνω στον άξονά σας, όπως ακριβώς θα κάνατε με το χέρι σας.

Δονητές πέους:

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που απολαμβάνουν τη δόνηση στην κρεβατοκάμαρα. Ορισμένοι από αυτούς τους δονητές έχουν σχεδιαστεί για να περιβάλλουν ολόκληρο τον άξονα, ενώ άλλοι στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως το frenulum. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στο πέος σας δονητές που δεν είναι ειδικά σχεδιασμένοι γι' αυτόν τον σκοπό, όπως οι δονητές ραβδιών - οι αισθήσεις είναι παρόμοιες, αν και ελαφρώς λιγότερο καλά προσαρμοσμένες στην ανατομία σας.

Δακτύλιοι πέους:

Οι δακτύλιοι πέους είναι ένα από τα must-haves για τους άνδρες. Έχουν τρία βασικά πλεονεκτήματα: Οι δακτύλιοι πέους κάνουν τη διατήρηση της στύσης λιγότερο δύσκολη, κάνουν τη στύση πιο σκληρή και διευκολύνουν τη συγκράτηση του οργασμού. Αυτό το επιτυγχάνουν επιτρέποντας τη ροή του αίματος στο πέος, αλλά εμποδίζοντάς το να επιστρέψει το ίδιο εύκολα. Μερικά δαχτυλίδια πέους δονούνται ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, ενώ άλλα είναι απλά, ελαστικά δαχτυλίδια χωρίς επιπλέον χαρακτηριστικά.

Butt Plugs & Prostate Massagers:

Ο προστάτης είναι επίσης γνωστός ως σημείο P. Θεωρείται το ανατομικό ισοδύναμο του σημείου G, επειδή το άγγιγμά του είναι πολύ ευχάριστο για πολλούς ανθρώπους και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και οργασμό από μόνο του. Τα Butt plugs και τα μασάζ στον προστάτη - ορισμένα από τα οποία δονούνται ή περιστρέφονται - παρέχουν μια "αίσθηση πληρότητας" κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού που οδηγεί σε έναν πιο έντονο ή διαφορετικό οργασμό.