Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες αερίου BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Quick Power - Διπλή εισπνοή για poppers

Μαγνητικό, μυστικιστικό, μαγικό: το κλειδί σας για την έντονη απόλαυση του popper! Ανακαλύψτε τώρα το Quick Power Διπλό εισπνευστήρα με ισχυρό μαγνητικό κλείσιμο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταυτόχρονα διαφορετικούς τύπους poppers.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μαγνητικό, μυστικιστικό, μαγικό: το κλειδί σας για την έντονη απόλαυση του popper! Ανακαλύψτε τώρα το Quick Power Διπλή συσκευή εισπνοής με ισχυρό μαγνητικό κλείσιμο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταυτόχρονα διαφορετικούς τύπους popper.

    Γιατί η νέα μας συσκευή εισπνοής ξεπερνά όλες τις άλλες!

    Πάνε οι μέρες που έπρεπε να κρατάτε το μπουκάλι με τα popper κάτω από τη μύτη σας! Το μας Quick Power Poppers Inhaler όχι μόνο φέρνει επανάσταση στον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, αλλά και αυξάνει το αποτέλεσμα πολλές φορές.

    "Καταπληκτικό! Απίστευτο! Τόσο εξαιρετικά αποτελεσματικό και απόλυτα πρακτικό!" Αυτό είναι που ακούμε ξανά και ξανά από ευτυχισμένους χρήστες και χρήστες του Quick Power Διπλού εισπνευστήρα για τα ποπς. Είστε έτοιμοι για μια νέα, συναρπαστική εμπειρία Η διπλή μας συσκευή εισπνοής με δύο ξεχωριστούς θαλάμους εισπνοής σας επιτρέπει να εισπνέετε ταυτόχρονα δύο διαφορετικούς τύπους poppers και από τα δύο ρουθούνια. Γεμίστε τους θαλάμους με το popper της επιλογής σας για μια μοναδικά έντονη εμπειρία με μία μόνο αναπνοή! Αυτό είναι ιδανικό για ακόμα πιο γρήγορο αποτέλεσμα και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς.

    Ζήστε την εμπειρία της άμεσης έκστασης με τον ταχύτερο εισπνευστήρα της αγοράς!

    Φανταστείτε: Κάνετε σεξ και δεν θέλετε να σας αποσπάσουν την προσοχή περίπλοκοι και κυκλοθυμικοί μηχανισμοί. Χάρη στο σχεδιασμό φυλαχτό και το πρακτικό μαγνητικό κλείσιμο, η διπλή εισπνοή είναι εξαιρετικά γρήγορη, εύκολη και διακριτική στη χρήση - ιδανική για εν κινήσει. Το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι αστραπιαίο - τόσο γρήγορο που δύσκολα το αντιλαμβάνεστε. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τα βιδωτά καπάκια των συμβατικών μονών εισπνοών.

    Δοκιμάστε διαφορετικούς συνδυασμούς και ζήστε μια νέα διάσταση του σεξ με τη διπλή εισπνοή με popper Quick Power!

    Για πολλούς, η χρήση poppers - οι γεύσεις που μπορούν να απολαμβάνονται με αυτή την εισπνοή - είναι μια συναρπαστική συντροφιά στο σεξ. Τα poppers είναι γνωστό ότι δημιουργούν ένα αίσθημα ευφορίας, διεγείρουν τις αισθήσεις και μερικές φορές ακόμη και χαλαρώνουν τους μυς, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

    Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Quick Power double popper inhaler οπουδήποτε και οποτεδήποτε:

    • Ανοίξτε τη συσκευή περιστρέφοντας το καπάκι.
    • Γυρίστε τα δύο κυλινδρικά μπαστούνια του εισπνευστήρα έξω από τη συσκευή εισπνοής για να την ανοίξετε.
    • Γεμίστε τα μπαστούνια της εισπνοής με έναν απορροφητήρα popper το καθένα (βλ. αξεσουάρ).
    • Γεμίστε και τους δύο απορροφητές με poppers μέχρι να κορεστούν πλήρως.
    • Τοποθετήστε τα ραβδιά εισπνοής πίσω στη συσκευή εισπνοής.
    • Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το Quick Power Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τη διπλή συσκευή εισπνοής αμέσως ή να την κλείσετε εντελώς μέχρι την επόμενη χρήση.


    Έχουμε εξοπλίσει τον εισπνευστήρα Poppers με ένα δερμάτινο κολάρο, ώστε να μπορείτε να τον φορέσετε γύρω από το λαιμό σας, για παράδειγμα ως μενταγιόν. Για να γεμίσετε τη συσκευή εισπνοής, χρειάζεστε τους απορροφητήρες μας, τους οποίους προσφέρουμε σε μια πρακτική συσκευασία των 100 τεμαχίων.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Εισπνευστήρας με πώματα με μαγνητικό κλείσιμο, με προστασία από διαρροές
    • Καμία δυσάρεστη οσμή όταν η συσκευή εισπνοής δεν χρησιμοποιείται!
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι, δέρμα
    • Με δερμάτινο λουράκι
    • Διαστάσεις: 5 cm x 3,8 cm x 1,6 cm.
    • Παρακαλείστε να παραγγείλετε ξεχωριστά τον απορροφητήρα popper (αρ. είδους 1597/00).
    • Μετά τη χρήση, αφαιρέστε τον απορροφητή και χρησιμοποιήστε το Quick Power Καθαρίσετε τον διπλό εισπνευστήρα για poppers με το INSTACLEAN.
    • Με δερμάτινο κολάρο: μήκος περίπου 100 cm (μπορεί να κοντύνει μεμονωμένα)
    • Χρώματα: μαύρο, κόκκινο, μπλε
    • Προσοχή: Παρακαλείστε να χειρίζεστε τα poppers με υπευθυνότητα! Μην εισπνέετε απευθείας από το μπουκάλι, αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση. Χρησιμοποιείτε τα poppers μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους. Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε προβλήματα καρδιάς ή αρτηριακής πίεσης ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Gut

    Gut

      Αξιολόγηση 

      Links Jungle Juice und Rechts Rush

      Ging ordentlich ab Jungs! Das Ding lädt echt zum Ausprobieren ein!!!! Liebe es!!!!!!!!!!!!!!!

        Αξιολόγηση 

        Funktioniert super

        Hätte ich nicht erwartet funktioniert aber super. Praktisch ist der Magnetverschluss. Riecht nicht, tropft nicht. Einfach super

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Quick Power - Διπλή εισπνοή για poppers

          Quick Power - Διπλή εισπνοή για poppers

          Μαγνητικό, μυστικιστικό, μαγικό: το κλειδί σας για την έντονη απόλαυση του popper! Ανακαλύψτε τώρα το Quick Power Διπλό εισπνευστήρα με ισχυρό μαγνητικό κλείσιμο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταυτόχρονα διαφορετικούς τύπους poppers.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          21 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: