Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο dildo "Victor

Μεγάλες, διογκωμένες φλέβες και χοντρούς όρχεις! Ο δονητής 10 cm ø Victor από την MEO ® είναι κατασκευασμένος από μαλακό, εύκαμπτο βινύλιο και είναι ιδανικός για πρωκτική απόλαυση με τον ίσιο άξονα και την έντονη γλωσσίδα του. Οι παχείς όρχεις παρέχουν επίσης την ασφάλεια που απαιτείται κατά την ιππασία.

Περισσότερες πληροφορίες

2550/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μεγάλες, διογκωμένες φλέβες και χοντρούς όρχεις! Ο δονητής 10 cm ø Victor από την MEO ® είναι κατασκευασμένος από μαλακό, εύκαμπτο βινύλιο και είναι ιδανικός για πρωκτική απόλαυση με τον ίσιο άξονα και την έντονη γλωσσίδα του. Οι παχείς όρχεις παρέχουν επίσης την ασφάλεια που απαιτείται κατά την ιππασία.

     

    Θέλετε να αγοράσετε έναν παχύ δονητή Τότε ο Victor είναι η τέλεια επιλογή, γιατί είναι ένας πραγματικά ωραίος παχύς δονητής που περιμένει να εκπληρώσει όλες τις πρωκτικές σας φαντασιώσεις! Ο παχύς δονητής έχει μήκος 20 cm με παχιά διάμετρο 10 cm!

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον παχύ πρωκτικό δονητή

     

    Μπορείτε να προετοιμαστείτε για στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα με τον χοντρό δονητή σας σε λίγα μόνο βήματα:

     

    1.) Καθαρίστε τον παχύ δονητή:

     

    Ακόμα και αν ο χοντρός σας δονητής είναι ολοκαίνουργιος ή τον καθαρίσατε μετά την τελευταία φορά, θα πρέπει να τον πλύνετε καλά με ζεστό νερό ή να τον καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN, επειδή αυτός ο χοντρός δονητής θα διεισδύσει στις βαθύτερες εσωτερικές σας ζώνες. Ο σχολαστικός καθαρισμός θα διασφαλίσει την ασφάλεια, την υγιεινή και την υγεία σας, ώστε η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική για εσάς.

     

    2.) Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και σπρέι Extremeo:

     

    Το πάχος αυτού του δονητή θα υπαγορεύσει ποιο λιπαντικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα λιπαντικό MEO® που είναι παχύ αλλά και απαλό, καθώς διευκολύνει την εισαγωγή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο δονητή, σας συνιστούμε το παχύρρευστο λιπαντικό για πρωκτικό σεξ MANCUNT. Είναι υδατοδιαλυτό, λευκό και κρεμώδες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT μοιάζει σχεδόν με σπέρμα και κάνει τη χρήση ενός χοντρού δονητή μια ευχάριστη απόλαυση.

     

    Το σπρέι μας EXTREMEO είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τον αρχάριο στο πρωκτικό σεξ όσο και για τον έμπειρο χρήστη χοντρών δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για πρωκτικό σεξ και ακόμη και για πρωκτική διαστολή. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ χοντροί δονητές και τα πρωκτικά βύσματα μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη ανεμπόδιστου σεξ με δονητή!

     

    3.) Και ξεκινάμε!

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου, η εισαγωγή χοντρών δονητών μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να κάτσετε οκλαδόν πάνω από τον χοντρό δονητή για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους διείσδυσης του χοντρού δονητή. Θα σας συνιστούσαμε οπωσδήποτε να "προθερμανθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να φτάσετε σε έναν παχύ δονητή.

     

    4.) Παραδοθείτε στη λαγνεία σας χωρίς περιορισμούς!

     

    Αφού έχετε εισάγει το παχύ κεφάλι του χοντρού δονητή, το βλεφαρίδα με τη μεγαλύτερη διάμετρο, το σώμα σας θα πρέπει να έχει χαλαρώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τις αισθήσεις που παράγει ο χοντρός δονητής με ηρεμία και να αυνανίζεστε παράλληλα. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την περιστροφή του μεγάλου δονητή μέσα στο σώμα τους για να φτάσουν σε όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς ζώνες, ενώ άλλοι προτιμούν τις ωθητικές κινήσεις. Πειραματιστείτε για να ανακαλύψετε μόνοι σας τι σας αρέσει, αλλά θυμηθείτε να μετακινείτε τον παχύ δονητή αργά για να αποφύγετε τραυματισμούς!

     

    Υπάρχουν κίνδυνοι όταν χρησιμοποιώ έναν χοντρό πρωκτικό δονητή

     

    Όχι και ναι. Αν εισάγετε τον παχύ δονητή σας απαλά, δεν θα πρέπει να υπάρξουν προβλήματα, αλλά αν εισάγετε έναν δονητή βιαστικά, χωρίς εμπειρία, χωρίς προκαταρκτικά ή χωρίς προθέρμανση, μπορεί να υπάρξει σχίσιμο των εσωτερικών ιστών και πόνος. Αν το πάτε αργά, προθερμανθείτε πρώτα με έναν μικρότερο δονητή από το κατάστημα δονητών μας, χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και ακούστε το σώμα σας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε κάθε ίντσα ενός χοντρού δονητή. Αν νιώσετε δυσφορία ή ακόμα και πόνο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον παχύ δονητή, επειδή ο πρωκτός σας δεν είναι έτοιμος για έναν τόσο παχύ δονητή.

     

    Υλικό και φροντίδα του χοντρού πρωκτικού δονητή της MEO ®:

     

    Αυτός ο παχύς δονητής είναι κατασκευασμένος από υλικό βινυλίου υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το βινύλιο που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε ο χοντρός σας δονητής να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον παχύ δονητή Victor με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Παχύς δονητής για άνδρες και γυναίκες
    • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη! Αυτό το πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι κατασκευάζεται από την MEO™ για εσάς στην Ευρώπη
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Σας προτείνουμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ή FORMULA X HYBRID.
    • Καθαρισμός: Νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Μην φοβάστε τα μεγάλα ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ: το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και κάνει την εισαγωγή ευκολότερη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Αξιολόγηση 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μεγάλο dildo "Victor

        Μεγάλο dildo "Victor

        Μεγάλες, διογκωμένες φλέβες και χοντρούς όρχεις! Ο δονητής 10 cm ø Victor από την MEO ® είναι κατασκευασμένος από μαλακό, εύκαμπτο βινύλιο και είναι ιδανικός για πρωκτική απόλαυση με τον ίσιο άξονα και την έντονη γλωσσίδα του. Οι παχείς όρχεις παρέχουν επίσης την ασφάλεια που απαιτείται κατά την ιππασία.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: