Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αντλίες υδρογόνου Bathmate

Ενημερωτικό δελτίο

Σετ HydroXtreme 7 - επαγγελματική αντλία πέους από την BATHMATE

Αξεπέραστα αποτελέσματα και πλήρης ισχύς για τη διεύρυνση του πέους. Η αντλία πέους HydroXtreme 7 της BATHMATE είναι η απόλυτη επιλογή για ριζική μεγέθυνση πέους! Το αποτέλεσμα: Ένα μακρύτερο, μεγαλύτερο πέος και περισσότερη σεξουαλική αντοχή! Η ιδανική αντλία πέους για άνδρες με μήκος πέους μεταξύ 13 και 18 cm όταν είναι σε στύση. Πλήρες σετ με πολλά αξεσουάρ!

Περισσότερες πληροφορίες

2868/00

299,90 €


-20,00 €

279,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ασυναγώνιστα αποτελέσματα και πλήρης ισχύς για τη διεύρυνση του πέους. Η αντλία πέους HydroXtreme 7 από την BATHMATE είναι η απόλυτη επιλογή για ριζική διεύρυνση πέους! Το αποτέλεσμα: ένα μακρύτερο, μεγαλύτερο πέος και περισσότερη σεξουαλική αντοχή! Η ιδανική αντλία πέους για άνδρες με μήκος πέους μεταξύ 13 και 18 cm όταν είναι σε στύση. Πλήρες σετ με πολλά αξεσουάρ!

     

    Η υδροαντλία BATHMATE, που αναπτύχθηκε και παράγεται στη Μεγάλη Βρετανία, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντλία πέους. Με την HydroExtreme θα επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο στο μήκος του πέους όσο και στη διάμετρο του πέους σας.

     

    Οι αντλίες πέους HydroExtreme της BATHMATE λειτουργούν με νερό στον κύλινδρο. Σε αντίθεση με τις συμβατικές "ξηρές" αντλίες πέους, το δέρμα μπορεί να τεντωθεί καλύτερα όταν περιβάλλεται από ζεστό νερό. Με την τακτική χρήση, τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος γίνονται μεγαλύτερα, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος. Αυτό σας δίνει φανταστικά αποτελέσματα και το πέος μεγαλώνει πολύ πιο γρήγορα.

     

    Κορυφαία σημεία:

     

    • Η πιο ισχυρή αντλία πέους που μπορεί να πωληθεί νόμιμα.
    • Ασυναγώνιστη απόδοση στη διεύρυνση του πέους.
    • Μόνιμη αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους σας.
    • Ισχυρή αύξηση της σεξουαλικής αντοχής και της ποιότητας της στύσης.
    • Εύκολο στη χρήση!
    • Λειτουργεί με νερό.
    • Περιέχει πολλά αξεσουάρ.

     

    Αυτό το ολοκληρωμένο σετ σας παρέχει μια αποτελεσματική προπόνηση πέους με υδροθεραπεία. Ο κύλινδρος αντλίας με μπάλα αντλίας γυμνάζει και διευρύνει το πέος βιώσιμα και απαλά με τη βοήθεια ζεστού νερού. Η εύχρηστη μπάλα αντλίας υποστηρίζει το αποτέλεσμα κενού. Αυτή η αποτελεσματική αλλά φιλική προς τους ιστούς αρνητική πίεση διευρύνει τον άξονα του πέους και αυξάνει το μήκος και την περίμετρο του πέους. Η προπόνηση πέους με υδροθεραπεία εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακά μακρύ πέος και μια σημαντικά πιο σκληρή στύση. Οι στύσεις γίνονται αισθητά πιο έντονες και το μέγεθος του πέους αυξάνεται επίσης σημαντικά. Μια κλίμακα μέτρησης σας προσφέρει τον βέλτιστο έλεγχο της προπόνησης. Με βαλβίδα ασφαλείας και κρουνό για ασφαλή χρήση. Το σετ περιλαμβάνει μια παραγεμισμένη θήκη με δυνατότητα κλειδώματος για διακριτική αποθήκευση της αντλίας πέους, λιπαντικό, σκεύη καθαρισμού και έναν ιμάντα ντους για χρήση της υδροαντλίας χωρίς χέρια.

     

    Πώς λειτουργεί η αντλία πέους HydroExtreme

     

    Η HydroXtreme είναι μια υψηλής ποιότητας, επαγγελματική αντλία πέους από την BATHMATE. Αυτή η αντλία πέους χρησιμοποιείται με και κάτω από το νερό. Απλώς γεμίστε την αντλία πέους με νερό. Τοποθετήστε την αντλία πέους HydroXtreme πάνω από το πέος σας, πιέστε την πάνω στο στομάχι και τους γοφούς σας και ξεκινήστε την άντληση. Κάθε φορά που αντλείτε, μια καθορισμένη ποσότητα νερού ωθείται μέσω της βαλβίδας. Σταδιακά, δημιουργείται μια ευχάριστη αίσθηση κενού. Με την HydroXtreme θα ανακαλύψετε την πραγματική δύναμη πίσω από τη διεύρυνση του πέους.

     

    Η προσαρτημένη μπάλα άντλησης είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της HydroXtreme και των άλλων αντλιών πέους της BATHMATE. Δεν χρειάζεται πλέον να αντλείτε μόλις η αντλία γεμίσει με νερό και προσαρτηθεί στο πέος σας. Μόλις πιέσετε τη μπάλα της αντλίας, θα παρατηρήσετε ότι η πίεση αυξάνεται γρήγορα.

     

    Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι! Πάνω από 10 εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Ζήστε την εμπειρία της ασυναγώνιστης αύξησης του μεγέθους του πέους! Έχουμε την τέλεια υδροαντλία για εσάς.

     

    Επιλέξτε από τις τρεις σειρές μας BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Μια απαλή, εύχρηστη αντλία, ιδανική για αρχάριους.
    • Bathmate Hydromax: Η πιο δημοφιλής αντλία πέους στον κόσμο, με την οποία είναι ικανοποιημένο το 92% των χρηστών!
    • Bathmate HydroXtreme: Ασυναγώνιστη απόδοση αντλίας πέους και ακραία αποτελέσματα.

     

    Συνιστώμενα αξεσουάρ:

     

    • Σπρέι υγιεινής: Παρακαλούμε καθαρίστε με το σπρέι VERYCLEAN μετά τη χρήση.
    • "Extreme Delay Κρέμα": Κάντε μασάζ στο πέος με το συμπύκνωμα υψηλής έντασης πριν και μετά τη χρήση.
    • "Bathmate Shower Strap": Λουράκι ντους για μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση της αντλίας πέους στο ντους.
    • "Bathmate Trim": Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή οικιακής χρήσης για προσωπική περιποίηση. Βοηθά να διατηρείτε την αντλία πέους σας απόλυτα σφιχτή χωρίς να μπαίνουν εμπόδια στις τρίχες του εντέρου.
    • "Barbarian Power Ring": Δακτύλιος πέους που βελτιώνει το μέγεθος του πέους και τη δύναμη της στύσης και εξασφαλίζει πιο έντονους οργασμούς.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Πλήρες σετ με πολλά αξεσουάρ
    • Επαγγελματική αντλία πέους από την BATHMATE
    • Αξιοσημείωτη αύξηση του μεγέθους, συνήθως μέσα σε ένα μήνα.
    • Καλύτερες στύσεις και σεξουαλικό σθένος.
    • Εγγυημένη ικανοποίηση.
    • Μακροπρόθεσμη βελτίωση του μήκους και της περιμέτρου του πέους.
    • Ήπια αλλά πολύ αποτελεσματική πίεση της υδραντλίας.
    • Υλικό: πολυκαρβονικό, TPE, PVC - όλα χωρίς φθαλικό εστέρα.
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.
    • Διασφάλιση ποιότητας: Οι αντλίες πέους BATHMATE κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Μεγάλη Βρετανία. Για όλα τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και πληρούν τις ακριβείς προδιαγραφές. Οι αντλίες πέους υποβάλλονται στις πιο αυστηρές δοκιμές και εξετάσεις σε ειδικό εργαστήριο δοκιμών. Για παράδειγμα, προσομοιώνονται 100.000 κύκλοι χρήσης, οι οποίοι αντιστοιχούν σε 3 χρόνια κανονικής χρήσης.
    • Προστατεύονται από παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού και εμπορικά σήματα.
    • MEO ®, έμπειρο ηλεκτρονικό κατάστημα για αντλίες πέους και προϊόντα διεύρυνσης πέους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    WOW

    If you're on the fence about buying one of these, get this one. It's not expensive and works great.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Σετ HydroXtreme 7 - επαγγελματική αντλία πέους από την BATHMATE

      Σετ HydroXtreme 7 - επαγγελματική αντλία πέους από την BATHMATE

      Αξεπέραστα αποτελέσματα και πλήρης ισχύς για τη διεύρυνση του πέους. Η αντλία πέους HydroXtreme 7 της BATHMATE είναι η απόλυτη επιλογή για ριζική μεγέθυνση πέους! Το αποτέλεσμα: Ένα μακρύτερο, μεγαλύτερο πέος και περισσότερη σεξουαλική αντοχή! Η ιδανική αντλία πέους για άνδρες με μήκος πέους μεταξύ 13 και 18 cm όταν είναι σε στύση. Πλήρες σετ με πολλά αξεσουάρ!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: