Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM κολάρα 

Ένα κολάρο BDSM συμβολίζει την απόλυτη υποταγή σε μια σχέση BDSM. Διαθέτουμε πολλά περιλαίμια BDSM από δέρμα, νεοπρένιο και ατσάλι. Χαλαρώστε και απολαύστε την απώλεια του ελέγχου στη δουλεία με ένα κολάρο BDSM με τέλεια εφαρμογή από δέρμα, νεοπρένιο ή ατσάλι. Τα περιλαίμια BDSM που διαθέτουμε είναι άνετα, ανθεκτικά και μακράς διάρκειας. Τα κολά...

Ένα κολάρο BDSM συμβολίζει την απόλυτη υποταγή σε μια σχέση BDSM. Διαθέτουμε πολλά περιλαίμια BDSM από δέρμα, νεοπρένιο και ατσάλι. Χαλαρώστε και απολαύστε την απώλεια του ελέγχου στη δουλεία με ένα κολάρο BDSM με τέλεια εφαρμογή από δέρμα, νεοπρένιο ή ατσάλι. Τα περιλαίμια BDSM που διαθέτουμε είναι άνετα, ανθεκτικά και μακράς διάρκειας. Τα κολάρα BDSM με δυνατότητα κλειδώματος μπορούν να αποτελέσουν έναν θαυμάσιο τρόπο για να γίνουν ακόμα πιο έντονες οι συναρπαστικές και οικείες εμπειρίες BDSM.

Περισσότερα
12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 49 - 60 από 62 στοιχεία
Εμφάνιση 49 - 60 από 62 στοιχεία

BDSM κολάρα: Απολαύστε την απώλεια ελέγχου στη δουλεία!

Τα περιλαίμια BDSM της MEO κατασκευάζονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, καθώς και από διαφορετικά υλικά όπως δέρμα, νεοπρένιο, απομίμηση δέρματος ή ατσάλι. Αυτά τα περιλαίμια χρησιμοποιούνται στο BDSM ως σύμβολο κατοχής, υποταγής ή για να δέσουν τον παθητικό σύντροφο.

 

Δερμάτινο κολάρο BDSM:

 

Ένα δερμάτινο κολάρο BDSM είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ δουλείας. Τα γνήσια δερμάτινα περιλαίμια BDSM είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά και έχουν μια κλασική εμφάνιση που αρέσει σε πολλούς από τους πελάτες μας. Ένα δερμάτινο κολάρο BDSM είναι συνήθως ρυθμιζόμενο σε μέγεθος και τα κολάρα BDSM κατασκευάζονται από εμάς σε διαφορετικά πλάτη και σχέδια για να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

 

Κολάρο BDSM από νεοπρένιο:

 

Τα περιλαίμια BDSM από νεοπρένιο είναι μια πιο σύγχρονη εναλλακτική λύση στο bondage. Αυτά τα περιλαίμια είναι συχνά ελαφρύτερα και πιο αναπνεύσιμα από το δέρμα, καθιστώντας τα άνετα για να τα φοράτε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. είναι επίσης συνήθως λιγότερο ακριβά από τα δερμάτινα περιλαίμια, γεγονός που μπορεί να αποτελεί στοιχείο για ορισμένους από τους πελάτες μας.

 

Ψεύτικο δερμάτινο κολάρο BDSM:

 

Ένα κολάρο BDSM από ψεύτικο δέρμα είναι μια εναλλακτική επιλογή που προσφέρει παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με το πραγματικό δέρμα, αλλά χωρίς το κόστος ή τις ηθικές ανησυχίες που σχετίζονται με τη χρήση ζωικών προϊόντων. Αυτά τα περιλαίμια BDSM είναι συνήθως φθηνότερα από τα περιλαίμια BDSM από πραγματικό δέρμα και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τους vegans ή τους ηθικά συνειδητοποιημένους ανθρώπους.

 

Ατσάλινο κολάρο BDSM:

 

Ένα χαλύβδινο κολάρο BDSM είναι η πιο ανθεκτική και βαρέως τύπου έκδοση ενός κολάρου BDSM. Τα χαλύβδινα κολάρα προσφέρουν μια πιο έντονη μορφή δεσμού και χρησιμοποιούνται συχνά σε πιο προχωρημένες παραλλαγές του BDSM. Τα χαλύβδινα περιλαίμια BDSM μπορούν να κλειδωθούν, καθιστώντας τα έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εξασφαλιστεί η πλήρης υποταγή.

 

Η MEO είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων δουλείας και κατασκευάζει πολλούς διαφορετικούς τύπους περιλαίμιων BDSM, συμπεριλαμβανομένων:

 

  • Κολάρα ημέρας: πρόκειται για ένα κολάρο BDSM που μπορεί να φορεθεί δημόσια χωρίς να τραβήξει την προσοχή. Ένα τέτοιο κολάρο BDSM είναι συχνά πιο διακριτικό από άλλους τύπους κολάρων και μπορεί να φορεθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Κολάροδουλείας: Ένα κολάρο δουλείας έχει σχεδιαστεί ειδικά για συνεδρίες BDSM. Τέτοια κολάρα μπορεί να είναι πιο περίτεχνα σχεδιασμένα ή να διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως σημεία προσάρτησης για λουριά ή ατσάλινες αλυσίδες.
  • Κολάρα σκλάβων από την MEO: Το κολάρο σκλάβων είναι ένα κολάρο BDSM που έχει σχεδιαστεί για να σηματοδοτεί την πλήρη υποταγή του σκλάβου. Τα περιλαίμια σκλάβων είναι συνήθως πιο περιοριστικά από άλλους τύπους περιλαίμιων και μπορούν να κλειδώσουν.

 

Κατασκευή περιλαίμιων BDSM:

 

Ένα κολάρο BDSM κατασκευάζεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το υλικό και το σχέδιο. Τα κολάρα BDSM από δέρμα ή ψεύτικο δέρμα μπορούν να ραφτούν, να κολληθούν ή να καρφωθούν, ενώ τα κολάρα BDSM από νεοπρένιο μπορούν να χυτευτούν ή να διαμορφωθούν με θερμότητα. Τα χαλύβδινα περιλαίμια BDSM είναι συνήθως σφυρηλατημένα, συγκολλημένα ή βιδωμένα μεταξύ τους. Ανεξάρτητα από το υλικό και την κατασκευή, είναι σημαντικό τα περιλαίμια BDSM να είναι καλά κατασκευασμένα και ασφαλή για χρήση. Αυτό το εγγυάται η MEO, ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές αξεσουάρ BDSM, από το 1997.

 

Το διαδικτυακό μας κατάστημα bondage προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους περιλαίμιων BDSM:

 

 

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται ένα κολάρο BDSM

 

Οι γυναίκες και οι άνδρες χρησιμοποιούν κολάρα BDSM για διάφορους λόγους, ανάλογα με τις ατομικές τους επιθυμίες και προτιμήσεις. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένους λόγους για τη χρήση περιλαίμιων BDSM:

 

  • Σύμβολο ιδιοκτησίας: Ένα κολάρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σχέση BDSM ως ένδειξη ιδιοκτησίας, με τον κυρίαρχο σύντροφο να είναι ο ιδιοκτήτης και τον υποτακτικό σύντροφο να είναι ο κάτοχος.
  • Σημάδι προσκόλλησης: Για μερικούς ανθρώπους, το κολάρο είναι ένα σημάδι δέσμευσης στη σχέση ή τη δυναμική τους BDSM.
  • Υποταγή και υπακοή: Ένα κολάρο BDSM μπορεί ναχρησιμεύσει ως σύμβολουποταγής και υπακοής, με τον υποτακτικό σύντροφο να φοράει το κολάρο ως υπενθύμιση του ρόλου του.
  • Οικειότητα και σύνδεση: Η χρήση ενός περιλαίμιου BDSM μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση οικειότητας και σύνδεσης μεταξύ των συντρόφων, καθώς συμβολίζει μια κοινή κατανόηση και εμπιστοσύνη.
  • Σεξουαλική διέγερση: Πολλοί από τους πελάτες μας βρίσκουν ότι το να φοράνε ένα κολάρο μπορεί να είναι μια ερωτική εμπειρία, προσθέτοντας στον ενθουσιασμό και την ένταση μιας συνεδρίας BDSM.
  • Ψυχολογική ικανοποίηση: Το να φοράτε ένα κολάρο BDSM μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση ψυχολογικής ικανοποίησης σε μερικούς ανθρώπους, καθώς ικανοποιεί την επιθυμία τους να κυριαρχούνται ή να ελέγχονται.
  • Αισθησιακή εμπειρία: Η αίσθηση του να φοράτε ένα κολάρο γύρω από το λαιμό μπορεί να είναι μια απολύτως αισθησιακή εμπειρία που ενισχύει τις σωματικές και συναισθηματικές αισθήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

 

Σε γενικές γραμμές, η χρήση περιλαίμιων BDSM μπορεί να εντείνει την εμπειρία BDSM για όσους ενδιαφέρονται για την εξουσία και την υποταγή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση των περιλαίμιων BDSM θα πρέπει πάντα να γίνεται με συναίνεση, ασφάλεια και σεβασμό και ότι οι εμπλεκόμενοι σύντροφοι επικοινωνούν σαφώς και θέτουν όρια.

 

Κολάρα BDSM από την MEO. Τι κάνει τη διαφορά


Μόνο υλικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας χρησιμοποιούνται για ένα κολάρο BDSM από τη MEO ®. Τα περιλαίμια BDSM μας κατασκευάζονται από έμπειρους κατασκευαστές που έχουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Η παραγωγή ενός περιλαίμιου BDSM γίνεται με απόλυτη προσοχή - από τον σχεδιασμό μέχρι το τέλειο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, τους δοκιμαστές των προϊόντων μας και την παγκόσμια κοινότητα BDSM.

Κάθε πριτσίνι και κάθε πόρπη στα δερμάτινα περιλαίμια BDSM μας φέρει το λογότυπο MEO ®, σήμα κατατεθέν της υψηλότερης ποιότητας για προϊόντα bondage. Ένα αποκλειστικό κολάρο BDSM παραδίδεται σε μια ευγενική τσάντα αποθήκευσης με το σήμα MEO ®.

Στη MEO ®, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων bondage και SM, τόσο οι ενδιαφερόμενοι αρχάριοι του BDSM όσο και οι επαγγελματίες του BDSM θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Η επιλογή δεν περιορίζεται στα συμβατικά δεσμά δουλείας. Η εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περιλαίμια BDSM σε πολλά σχήματα, χρώματα, μεγέθη και υλικά. Η διαδικτυακή διεύθυνση www.meo.de έχει γίνει συνώνυμη με ένα από τα καλύτερα καταστήματα bondage στον κόσμο

Ένας περιορισμός του λαιμού μπορεί να βρεθεί στην κρεβατοκάμαρα πολλών ζευγαριών με τη μορφή δερμάτινων περιλαίμιων και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Όμως το ρεπερτόριο των ειδών bondage ξεπερνάει το δερμάτινο κολάρο και είναι απίστευτα ποικιλόμορφο. Ειδικά τα σετ bondage που αποτελούνται από δεσμά χεριών και λαιμού σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες παραλλαγής κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας και φέρνουν ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή. Αν χρησιμοποιήσετε ένα κολάρο BDSM, μπορείτε να παραδοθείτε πλήρως στον σύντροφό σας και να ακολουθήσετε τις εντολές και τις επιθυμίες του - ή να τον εξουσιάζετε μόνοι σας με χειροπέδες και κολάρο BDSM και να ζήσετε την κυρίαρχη πλευρά σας με έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο. Ένα πολύ σφιχτό κολάρο BDSM είναι μια απολαυστική ιδέα και βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ένα κολάρο BDSM διατίθεται ως μανσέτα λαιμού, πνιγμός ή ως κολάρο με μολυβένια γραμμή και ακόμη και ως συνδυασμός με σταθερά στερεωμένες χειροπέδες για να είστε εντελώς ανυπεράσπιστοι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Παιχνίδι ρόλων με κολάρο BDSM:

BDSM κολάρα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι συμβατικές και γνωστές χειροπέδες λαιμού. Είναι είτε από μέταλλο, δέρμα, vegan δέρμα, νεοπρένιο ή για πιο σκληρά παιχνίδια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα κολάρο BDSM από νεοπρένιο είναι φθηνό, εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να ανακαλύψουν αυτό το είδος παιχνιδιών δουλείας για τον εαυτό τους. Αν όμως έχετε ήδη μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα του bondage, μπορείτε να τολμήσετε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το κλειδώσιμο κολάρο BDSM που διαθέτουμε. Τα περιλαίμια BDSM διατίθενται σε αμέτρητες παραλλαγές. Τα μοντέλα περιλαίμιων από δέρμα δεν είναι μόνο στιβαρά και ανθεκτικά, αλλά σας δίνουν και μια ιδιαίτερα συναρπαστική, οικεία αίσθηση. Ένα κολάρο BDSM διατίθεται τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό ως κολάρο BDSM με λουρί για να αντιπροσωπεύει την υπακοή και την υποταγή, καθώς και σε συνδυασμό με προσαρτημένες χειροπέδες για να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του υποτακτικού σας συντρόφου και να τον κάνετε εντελώς υποτακτικό. Είτε πρόκειται για ένα απλό κολάρο BDSM είτε για συνδυασμούς με δέσιμο στο λαιμό, και τα δύο παρέχουν καθαρό ερωτισμό και πάθος κατά τη διάρκεια της δουλείας. Ένα κολάρο BDSM είναι το τέλειο προϊόν δουλείας για χρήση κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ρόλων στην κρεβατοκάμαρα στο σπίτι. Ένα κολάρο BDSM χρησιμοποιείται επίσης στο BDSM μεταξύ Master ή Mistress και σκλάβου. Είτε ένα κολάρο BDSM είτε ένα κολάρο bondage τοποθετείται γύρω από τον σκλάβο, ακριβώς όπως ένας σκύλος με λουρί, έτσι ώστε να ταπεινώνεται. Οι διαφορετικές δυνατότητες δεσμών δεν αφήνουν ποτέ το παιχνίδι ρόλων να γίνει βαρετό - δεν υπάρχουν όρια στις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις.

Τι πρέπει να προσέχω στο bondage ως αρχάριος

Αν σας ενδιαφέρει το bondage, το MEO είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Η επιλογή μας σε προϊόντα bondage σας προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Αν θέλετε να μάθετε το bondage, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε στο κατάστημα bondage www.meo.de για τα διάφορα είδη αυτού του είδους παιχνιδιού. Ανάλογα με το ποιος τομέας του bondage σας ενδιαφέρει και ποια παιχνίδια bondage προτιμάτε και θέλετε να μάθετε, έχει νόημα να διευρύνετε τις γνώσεις σας όχι μόνο θεωρητικά από βιβλία. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πρώτα βήματα με τις δερμάτινες χειροπέδες μας και μια μάσκα spandex ή ένα μαντήλι με τα μάτια με τον σύντροφό σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του bondage και του BDSM

Και τα δύο μπορούν να δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση! Το ερωτικό δέσιμο είναι ένα είδος BDSM όπου ο ένας σύντροφος είναι δεμένος από τον άλλο. Βασικά, το bondage έχει να κάνει με την εξουσία, την κυριαρχία και την υποταγή, τον έλεγχο και την εξάρτηση. Αυτό που έχουν κοινό σημείο όλες οι εκπαιδεύσεις BDSM είναι ότι η πτυχή της εξουσίας είναι κεντρική. Υπάρχει πάντα ένας ενεργός ή κυρίαρχος σύντροφος και ένας παθητικός ή υποτακτικός σύντροφος. Στη δουλεία, αυτή η ανισορροπία δύναμης γίνεται σαφώς ορατή όταν ο ένας σύντροφος είναι δεμένος ή περιορισμένος στην ελευθερία κινήσεων και δράσης του.

Ποιο είδος bondage είναι κατάλληλο για αρχάριους

Ως αρχάριος, θα πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα του bondage sex αργά. Αυτό ξεκινάει με την επιλογή των δεσμών δουλείας. Στη MEO διαθέτουμε δεσμά δουλείας σε πολλά στυλ- δεσμά για αρχάριους και δεσμά για επαγγελματίες - σε υλικά όπως δέρμα, PU δέρμα, ατσάλι και πολλά άλλα. Ως αρχάριος θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα απλά κουμπώματα των δεσμών δουλείας. Τα συνδετικά των χειροπέδων πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν εύκολα και πάλι και τα δεσμά δεσμών πρέπει να είναι εύκολα στη χρήση. Ένα δέσιμο ή μια ιμάντα κεφαλής με πάρα πολλές αγκράφες, κούμπωμα και κλειδαριές μπορεί γρήγορα να γίνει καταθλιπτικό αν δεν είστε πραγματικά εξοικειωμένοι με αυτά. Όταν πρόκειται για bondage για αρχάριους, ισχύει ο ίδιος κανόνας: το λιγότερο είναι συχνά περισσότερο.

Πώς μπορώ να πω στον σύντροφό μου ότι θέλω να δοκιμάσω το bondage

Παρ' όλη τη διαφάνεια με την οποία αντιμετωπίζονται τα θέματα του bondage και του BDSM στις μέρες μας, το να μιλά κανείς για τις ίδιες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ή ανάγκες του είναι κάτι που οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες εξακολουθούν να βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις δικές τους φαντασιώσεις bondage ή BDSM. Αλλά και εδώ, το σύνθημα είναι: Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον είναι μια πρώτη αρχή! Μιλήστε ο ένας στον άλλον- μιλήστε με τον σύντροφό σας για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια του σεξ! Ακόμα κι αν μπορεί να σας είναι δύσκολο, θα πρέπει να μιλήσετε συγκεκριμένα για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε και τι σας ελκύει στο bondage, όπως η απώλεια του ελέγχου! Θέλετε να είστε δεμένοι ή να δέσετε τον σύντροφό σας, θέλετε να τιμωρηθείτε, θέλετε να συνδυάσετε πόνο και ηδονή; ....