Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αφροδισιακά

Ενημερωτικό δελτίο

Hot Shot Sex Booster

Προσφορά

Νοσταλγείτε την εποχή που κάνατε σεξ με τον σύντροφό σας για νύχτες ολόκληρες, αλλά κατά κάποιο τρόπο η επιθυμία δεν σας έρχεται πια Αυτή η νέα εξέλιξη σας κάνει πραγματικά καυλωμένους και σας ξυπνάει την επιθυμία για σεξ, όπως ακριβώς γινόταν παλιά μαζί σας!

Περισσότερες πληροφορίες

2699/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

498,33 €/L

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Νοσταλγείτε την εποχή που κάνατε σεξ με τον σύντροφό σας για νύχτες ολόκληρες, αλλά κατά κάποιο τρόπο η επιθυμία δεν σας έρχεται πια Αυτή η νέα εξέλιξη σας κάνει πραγματικά καυλωμένους και σας ξυπνάει την επιθυμία για σεξ, όπως ακριβώς συνέβαινε και με εσάς!

     

    Αυτό το προϊόν φέρει το όνομά του πολύ σωστά! Hot Shot Sex Booster από τη σειρά XPOWER είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή ένεσης των 20 ml για άνδρες και γυναίκες που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιθυμίας προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι σεξουαλικές δραστηριότητες.

     

    Χάρη στη μάκα, η οποία είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, το τζίνσενγκ και το γκουαρανά, αυτό το Hot Shot Sex Booster από τη σειρά Labophyto προάγει τη σεξουαλική απόδοση. Λόγω του μικρού του σχήματος, το Sex Booster είναι εύκολο στη μεταφορά για όλες τις περιστάσεις.

     

    Για ποιον είναι κατάλληλο το Hot Shot Sex Booster: Για το ποιος είναι κατάλληλο το Hot Shot Sex Booster:

     

    Το Hot Shot Sex Booster είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αυξήσουν γρήγορα τη σεξουαλική τους επιθυμία και να εντείνουν τις σεξουαλικές τους σχέσεις.

     

    Σημαντικότερα χαρακτηριστικά: Το SexStop Sex είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που διαθέτει:

     

    • Το Maca είναι ένα φυσικό αφροδισιακό που μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας.
    • Το τζίνσενγκ μπορεί να αυξήσει την προσωπική ζωτικότητα.
    • Η γκουαρανά μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ενεργητικοί.

     

    Οδηγίες χρήσης: Πιείτε 1 φιαλίδιο των 20 ml καθημερινά, 1 ώρα πριν από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή και τη χρήση του:

     

    • Hot Shot Sex Booster
    • Συμπλήρωμα διατροφής
    • Αφροδισιακό ταχείας δράσης
    • Καθαρό περιεχόμενο: 60 ml ή 3 σφηνάκια των 20 ml το καθένα
    • Συστατικά : Νερό, σταθεροποιητής: γλυκερίνη, φρουκτόζη, εκχύλισμα μάκα (ρίζα Lepidium meyenii), εκχύλισμα γκουαρανά (δημητριακά Paullinia cupana) συμπεριλαμβανομένης της καφεΐνης, οξυντικό: Κιτρικό οξύ, L-καρνιτίνη, L-αργινίνη, σκόνη χυμού acerola (καρπός Malpighia glabra) με βιταμίνη C, ταυρίνη, εκχύλισμα τζίντζερ (ρίζωμα Zingiber officinale), άρωμα πορτοκαλιού, φυσικό άρωμα λεμονιού, εκχύλισμα ginseng (ρίζα Panax ginseng meyer), συντηρητικά: Βιταμίνη Β3, βιταμίνη Β5 (παντοθενικό D-ασβέστιο), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη ), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη).
    • Για τη σειρά XPOWER, ειδικά για τους άνδρες, έχουν χρησιμοποιηθεί γνωστά δραστικά συστατικά για να φέρουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση στην ερωτική σας ζωή.
    • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Να λαμβάνονται στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν προορίζεται μόνο για ενήλικες άνδρες. Δεν συνιστάται για παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, γυναίκες με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού και άτομα που λαμβάνουν αντιυπερτασική ή αντιδιαβητική αγωγή. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος μακριά από φως, θερμότητα και υγρασία.
    • Αυτό το προϊόν συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και την οδηγία 2002/46/ΕΚ για τα συμπληρώματα διατροφής. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής έχει καταχωρηθεί από τον κατασκευαστή στην DGCCRF και στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών και Ασφάλειας Τροφίμων.
    • Κατασκευάζεται στη Γαλλία.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geil ! wirkt sehr schnell

    Geil! Wirkt sehr schnell und ist klasse für den Quicikie zwischendurch. Top Produkt

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Hot Shot Sex Booster

      Hot Shot Sex Booster

      Νοσταλγείτε την εποχή που κάνατε σεξ με τον σύντροφό σας για νύχτες ολόκληρες, αλλά κατά κάποιο τρόπο η επιθυμία δεν σας έρχεται πια Αυτή η νέα εξέλιξη σας κάνει πραγματικά καυλωμένους και σας ξυπνάει την επιθυμία για σεξ, όπως ακριβώς γινόταν παλιά μαζί σας!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      21 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: