Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Κλύσμα BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Κλύσμα BDSM 

Με αυτά τα προϊόντα μπορείτε να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Επαγγελματικός εξοπλισμός για το σπίτι σας. Κλύσμα, κλύσμα και καθετήρας.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία

Στο BDSM, το κλύσμα είναι η εισαγωγή υγρών στο ορθό και το παχύ έντερο μέσω του πρωκτού με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση ή την εξερεύνηση ενός φετίχ. Ένα κλύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους λόγους, π.χ. για λόγους υγιεινής, ευχαρίστησης ή ως μορφή τιμωρίας ή ταπείνωσης.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια ποικιλία προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός κλύσματος, όπως:

  • Σακούλες κλύσματος: πρόκειται για σακούλες που είναι γεμάτες με νερό ή άλλα υγρά και έχουν ένα σωλήνα προσαρτημένο πάνω τους. Χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή υγρών στο ορθό και το παχύ έντερο.
  • Σύριγγες κλύσματος: Πρόκειται για συσκευές που εισάγονται στον πρωκτό και χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή υγρών στο ορθό και το παχύ έντερο. Μπορεί να είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά όπως καουτσούκ, μέταλλο ή σιλικόνη και διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.
  • Λιπαντικό, όπως το προϊόν μας Aquameo: Χρησιμοποιείται για να κάνει την εισαγωγή του κλύσματος πιο άνετη και για να αποφευχθεί ο τραυματισμός του πρωκτού ή του ορθού.


Τα κυριότερα σημεία των κλύσματος και των κλύσματος κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM:

  • Τα κλύσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια αίσθηση ελέγχου και υποταγής σε μια δυναμική BDSM.
  • Ένα κλύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και όρια όσον αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα.
  • Ένα κλύσμα σε ένα πλαίσιο BDSM μπορεί να είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί μια αυξημένη αίσθηση υποταγής και ανυπεράσπισης.
  • Ένα κλύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους λόγους, π.χ. για λόγους υγιεινής, για ευχαρίστηση ή ως μορφή τιμωρίας ή ταπείνωσης.


Μειονεκτήματα της χρήσης κλύσματος σε ένα πλαίσιο BDSM:

  • Μπορεί να είναι άβολα αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά.
  • Ένα κλύσμα μπορεί να είναι ανθυγιεινό αν δεν το χειριστείτε σωστά.
  • Μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί η ποσότητα και η θερμοκρασία των υγρών.


Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πρακτικές BDSM απαιτούν αμοιβαία συναίνεση και επικοινωνία και ότι η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Πριν κάνετε κλύσμα ή χρησιμοποιήσετε κλύσμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας γι' αυτό, να θέσετε όρια και να χρησιμοποιήσετε ένα λεγόμενο Safeword χρήση κλύσματος. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους που ενέχει η χρήση κλύσματος, όπως ο τραυματισμός ή η μόλυνση, και να χρησιμοποιείτε πάντα τον εξοπλισμό με υγιεινό και σωστό τρόπο.