Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Αυνανιστές για άνδρες 

Ξέρουμε τι θέλουν πραγματικά οι άνδρες! Ανακαλύψτε αυνανιστές υψηλής τεχνολογίας και πολλά άλλα. Παραγγείλτε τώρα διακριτικά στη MEO και επωφεληθείτε από την εγγύηση οργασμού μας!

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 24 από 106 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 24 από 106 στοιχεία

Όσοι δεν έχουν σύντροφο ή απλά προτιμούν τον αυνανισμό μπορούν να καταφύγουν στους διάφορους αυνανιστές μας. Ενώ για τις γυναίκες διατίθενται κυρίως δονητές και δονητές, για τους άνδρες υπάρχουν διάφοροι αυνανιστές, ακόμη και μηχανές αρμέγματος. Οι αυνανιστές έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν το πέος και να αυξάνουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση μέχρι την κορύφωση. Οι αυνανιστές μπορούν να σχεδιαστούν πολύ διαφορετικά, από ένα λεπτομερές αντίγραφο ενός σωμάτινου ανοίγματος, όπως ένα μουνί τσέπης και μέχρι αφηρημένα αντικείμενα που διεγείρουν το πέος με τεχνικές λειτουργίες. Η τελευταία γενιά αυνανιστών με έλεγχο μέσω εφαρμογής είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τα τελευταία μας προϊόντα και ανακαλύψτε το απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες. Δεν υπάρχουν δονήσεις, αλλά κύματα πίεσης που σας φέρνουν σε οργασμούς που δεν γνωρίζατε ποτέ πριν. Ή μοιραστείτε την απόλαυση του αυνανισμού σας με τον σύντροφο ή τους φίλους σας χάρη στην εφαρμογή αυνανισμού μας.

Δημοφιλείς μάρκες αυνανιστών και αξεσουάρ

Η MEO διαθέτει μια ποικίλη γκάμα αυνανιστών στη γκάμα της. Μεταξύ των ανδρών, η μάρκα Tenga είναι πολύ δημοφιλής. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής αυνανιστών επικεντρώνεται κυρίως σε αυνανιστές μίας χρήσης που έχουν ενσωματωμένο λιπαντικό υψηλής ποιότητας και αποτελούν την τέλεια απόλαυση για κάθε άνδρα εν κινήσει. Η μάρκα CRUIZR αντιπροσωπεύει αυνανιστές υψηλής ποιότητας σε προσιτή κατηγορία τιμών. Οι αυνανιστές Autoblow σας προσφέρουν ρεαλιστικές αισθήσεις και έντονη ικανοποίηση χάρη στο ενσωματωμένο μοτέρ που αναπαράγει μια κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω. Εν τω μεταξύ, η εξαιρετικά γνωστή μάρκα Fleshlight φημίζεται για αυνανιστές που μοιάζουν με το σχήμα πυρσών και μερικές φορές έχουν ως πρότυπο τους πρωκτούς πορνοστάρ. Για πολλούς άνδρες, ένα Fleshlight είναι απλώς το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι. Επίσης, ασυνήθιστη είναι η μηχανή αρμέγματος για άνδρες, η οποία βρίσκεται στο σπίτι των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ειδική μηχανή του σεξ ρουφάει, ρουφάει και ρουφάει μέχρι να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες αποκαλούν επίσης τη μηχανή μας "μηχανή αρμέγματος για το πέος" - επειδή φέρνει ΟΛΟΥΣ - είτε το θέλετε είτε όχι - σε οργασμό και ρουφάει ακόμα και την τελευταία σταγόνα σπέρματος από εσάς. Δεν χρειάζεστε σχεδόν κανένα άλλο αξεσουάρ για να χρησιμοποιήσετε έναν αυνανισμό. Ωστόσο, ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Stroke της MEO και το σπρέι VERYCLEAN για τον τακτικό καθαρισμό είναι σημαντικά.

Αυνανιστές για άνδρες:

Ο ανδρικός αυνανισμός είναι η πράξη της σεξουαλικής διέγερσης του δικού σας πέους για σεξουαλική διέγερση ή άλλη σεξουαλική ευχαρίστηση. Είναι ένα συνηθισμένο και φυσιολογικό μέρος της ανδρικής σεξουαλικότητας. Κατά τον αυνανισμό, ένας άνδρας μπορεί να διεγείρει το πέος του με τα χέρια του ή με ένα αντικείμενο όπως ένα σεξουαλικό παιχνίδι.

Ο ανδρικός αυνανισμός είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον σκοπό του ανδρικού αυνανισμού. Είναι μια συσκευή που προσομοιώνει την αίσθηση της σεξουαλικής επαφής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανδρικών αυνανιστών, μεταξύ των οποίων:

1. Strokers: Πρόκειται για φορητές συσκευές που περικλείουν το πέος και έχουν στενή εφαρμογή. Μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως σιλικόνη, καουτσούκ ή άλλα μαλακά υλικά, και συχνά έχουν υφή στο εσωτερικό τους για να προσομοιώνουν την αίσθηση του κολπικού ή πρωκτικού σεξ.

2. Μανίκια: Παρόμοια με τα strokers, τα μανίκια είναι σωλήνες μέσα στους οποίους εισάγεται το πέος. Ορισμένα μανίκια έχουν πιο περίπλοκο σχεδιασμό με διαφορετικές υφές, εξογκώματα και αυλακώσεις για επιπλέον διέγερση.

3. Μουνιά τσέπης: Πρόκειται για μικρούς, εύχρηστους αυνανιστές σε σχήμα κόλπου ή πρωκτού. Συχνά είναι κατασκευασμένα από μαλακό, ρεαλιστικό υλικό και έχουν υφή στο εσωτερικό τους για επιπλέον διέγερση.

4. Μασάζ προστάτη: Πρόκειται για σεξουαλικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη διέγερση του προστάτη. Συνήθως εισάγονται στον πρωκτό και έχουν καμπύλο σχήμα που στοχεύει στον προστάτη για να προσφέρει μέγιστη απόλαυση.

5. Κύπελλα αυνανισμού: Αυτά είναι παρόμοια με τα strokers, αλλά συνήθως έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται με λιπαντικό και μπορεί να έχουν μια λειτουργία αναρρόφησης για να δημιουργούν μια αίσθηση σαν κενό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ενώ αυτές οι συσκευές μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη προσθήκη στη σεξουαλική εμπειρία, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και υγιεινή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό και να καθαρίζετε το παιχνίδι με νερό και σαπούνι ή ένα καθαριστικό για σεξουαλικά παιχνίδια μετά από κάθε χρήση.