Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

HiSmith γαμημένες μηχανές

Ενημερωτικό δελτίο

HiSmith γαμημένες μηχανές 

Η Hismith είναι μια γνωστή μάρκα στον τομέα των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανών γαμησίματος. Οι γαμημένες μηχανές της Hismith είναι συνώνυμες με μοναδικές και έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Οι γαμημένες μηχανές τους χαρακτηρίζονται από δύναμη, ανθεκτικότητα και ευελιξία και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα τα...

Η Hismith είναι μια γνωστή μάρκα στον τομέα των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανών γαμησίματος. Οι γαμημένες μηχανές της Hismith είναι συνώνυμες με μοναδικές και έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Οι γαμημένες μηχανές τους χαρακτηρίζονται από δύναμη, ανθεκτικότητα και ευελιξία και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων και μοτίβων κίνησης.

 

Περισσότερα
12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 24 από 28 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 24 από 28 στοιχεία

Η Hismith είναι μια γνωστή μάρκα στον τομέα των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανών γαμησίματος. Οι γαμημένες μηχανές της Hismith είναι συνώνυμες με μοναδικές και έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Οι γαμημένες μηχανές τους χαρακτηρίζονται από δύναμη, ανθεκτικότητα και ευελιξία και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων και μοτίβων κίνησης.

 

Πολλά από τα μηχανήματα γαμησιού της Hismith διαθέτουν προσαρμόσιμο σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη γωνία και τη θέση ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες. Επιπλέον, οι περισσότερες γαμημένες μηχανές είναι συμβατές με μια ποικιλία εξαρτημάτων και αξεσουάρ για πρόσθετη ποικιλία και ευελιξία.

 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην εστίαση της Hismith στη διακριτικότητα. Παρά τις υψηλές επιδόσεις τους, τα περισσότερα μηχανήματα είναι εκπληκτικά αθόρυβα. Η εταιρεία δίνει επίσης έμφαση στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικά και φιλικά προς το σώμα.

 

Είτε ξεκινάτε μόλις στον κόσμο των γαμημένων μηχανημάτων είτε είστε ήδη έμπειρος χρήστης αυτού του τύπου συσκευής, η Hismith διαθέτει ένα μοντέλο που ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις του καθενός.

Γαμημένες μηχανές από τη HiSmith με έλεγχο μέσω εφαρμογής

 

Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή HiSmith Smart App

 

Για συσκευές Android, μεταβείτε στο Google Play Store. Για συσκευές iOS, ανοίξτε το Apple Store. Αφού ανοίξετε το App Store, αναζητήστε το Hismith και κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή HiSmith Smart App. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες γλώσσες, π.χ. αγγλικά, ολλανδικά, γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα και ιαπωνικά. Συνιστούμε να επιλέξετε την αγγλική ρύθμιση γλώσσας, καθώς η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση στα αγγλικά: Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Επιπλέον, η διαδραστική πλατφόρμα της εφαρμογής, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, είναι επίσης κατά κύριο λόγο στα αγγλικά - έτσι μπορείτε να δικτυωθείτε καλύτερα σε αυτή τη γλώσσα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα μεταξύ των γλωσσών αλλάζοντας τις ρυθμίσεις γλώσσας στην εφαρμογή.

 

Ατελείωτη διασκέδαση

 

Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, έχετε πάντα μια επισκόπηση των 8 συχνοτήτων και καθημερινά προστίθενται νέες παραλλαγές. Η εφαρμογή είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε το μηχάνημα από απόσταση και ακόμη και να παραδώσετε τον έλεγχο σε ένα άλλο άτομο σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του κόσμου και να το αφήσετε να χειριστεί το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο, μπορείτε να αισθάνεστε στενά συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής. Και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα "περιπετειώδης", μπορείτε ακόμη και να αφήσετε έναν άγνωστο να αναλάβει τον έλεγχο της απόλαυσης και της ικανοποίησής σας στην ειδική πλατφόρμα της εφαρμογής...

 

Επιλέξτε την απόλαυσή σας

 

Με την εφαρμογή Hismith Smart App, μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες ώθησης και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες (και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά σας προγράμματα) - δίνοντάς σας ατελείωτη ποικιλία όταν κάνετε σεξ με τη γαμημένη μηχανή σας! Οι χρήστες της πλατφόρμας της κοινότητας Hismith μπορούν επίσης να κάνουν εικονικά "like" ο ένας στον άλλον, να συνομιλούν, να μοιράζονται τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει και πολλά άλλα.

 

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Hismith® Smart App

 

  • Σεξ! Με εσάς, τον σύντροφό σας ή με αγνώστους! Ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε!
  • Ελέγξτε τη γαμημένη μηχανή HiSmith από οπουδήποτε στον κόσμο
  • Επιλέξτε τις δικές σας ταχύτητες
  • Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα και συχνότητες
  • Ζωντανός έλεγχος: σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω στην οθόνη για να αυξήσετε/μειώσετε την ταχύτητα
  • Αφήστε τον σύντροφό σας, τον εραστή σας ή έναν τρίτο χρήστη της εφαρμογής Hismith Smart να αναλάβει τον έλεγχο της απόλαυσής σας
  • Εμπνευστείτε από άλλους χρήστες και μοιραστείτε τις συμβουλές και τα κόλπα σας

 

Θα θέλατε να αγοράσετε ένα γαμημένο μηχάνημα HiSmith στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λουξεμβούργο ή την Ιταλία Εδώ μπορείτε να βρείτε τα διάφορα μοντέλα, τα πλεονεκτήματα και τα τεχνικά στοιχεία των γαμητικών μηχανημάτων HiSmith:

 

2916

HiSmith Premium γαμημένο μηχάνημα 2.0 με έλεγχο μέσω εφαρμογής

 

Το HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 είναι θαυμάσια συμπαγές και διακριτικό, αλλά η ωστική του δύναμη είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Μια εντυπωσιακή δύναμη ενός γαμημένου μηχανήματος και μπορεί ακόμη και να χειρίζεται παγκοσμίως μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει.

 

Αυτή η γαμημένη μηχανή ξέρει πώς να εμπνέει και χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την γαμημένη απόλαυση στις ανάγκες σας! Το HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 έρχεται με ένα εναλλάξιμο εξάρτημα δονητή και μπορεί να σπρώξει έως και 5 cm βαθιά μέσα σας με 3 διαφορετικές ταχύτητες. Το γαμημένο μηχάνημα μπορεί να κρατηθεί στο χέρι ή να βιδωθεί στην παρεχόμενη βεντούζα. Αυτή η βεντούζα κρατάει αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες και επιτρέπει το γαμήσι χωρίς χέρια. Η γωνία μπορεί φυσικά να ρυθμιστεί ξεχωριστά (0 - 90 μοίρες), ώστε να μπορείτε να γαμηθείτε πρωκτικά ή κολπικά σε πάνω από 9 διαφορετικές θέσεις, για παράδειγμα στο αυτοκίνητο, στο μπάνιο, στο ντους ή μπροστά στον καθρέφτη. Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων, μόνη ή σε ζευγάρια. Αντί για το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άνετα την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας και να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να σας γαμήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε ολοκληρωτικά σε εντελώς ξένους και να τους αφήσετε να σας χρησιμοποιήσουν

 

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • (Travel Fuck Machine 2.0)
  • Αυτή η γαμημένη μηχανή μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone
  • APP για Android και iPhone
  • Το σύστημα KlicLock καθιστά γρήγορη και εύκολη τη σύνδεση της θήκης, του μηχανήματος και του εξαρτήματος.
  • Διαστάσεις προϊόντος 35 x 10,5 x 7,4 cm
  • Υλικό RVS, πλαστικό, αλουμίνιο
  • Τηλεχειριστήριο με εμβέλεια 10 μέτρων
  • Τροφοδοσία ρεύματος: AC 100-240 V 50-60 Hz
  • RMP: 3700
  • Μπαταρία για το τηλεχειριστήριο: μπαταρία AAA (δεν περιλαμβάνεται)
  • Ισχύς μετάδοσης του τηλεχειριστηρίου: 10m
  • Εξαιρετικά ισχυρή βάση αναρρόφησης
  • Βραχίονας στήριξης ρυθμιζόμενος από 0 έως 90
  • Ρίχνει σε βάθος έως 5 cm
  • 3 ταχύτητες
  • 1 δονητής με έντονη γλωσσίδα
  • Συνολικό μήκος του δονητή: περίπου 17,5 cm
  • Εισαγόμενο μήκος: περίπου 16 cm- Ø περίπου 3,5 cm
  • Σύστημα KlicLock για εύκολη συναρμολόγηση
  • Συμβατό με άλλα προϊόντα HiSmith
  • Ισχυρό, αθόρυβο μοτέρ (12V/2A DC)
  • Λειτουργία: προσαρμογέας δικτύου (περιλαμβάνεται)
  • Τηλεχειριστήριο: Μπαταρία ΑΑΑ - δεν περιλαμβάνεται
  • Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης
  • Υλικό: RVS, πλαστικό, αλουμίνιο

 

2917

HISMITH Τετραπλή διείσδυση - Γαμημένη μηχανή 360 Premium μηχανή σεξ

 

Με αυτό το απίστευτο μηχάνημα 4πλής γαμημένης διείσδυσης από τη HiSmith, μπορείτε να φέρετε το όργιο κατευθείαν στο σπίτι σας. Μια εντυπωσιακή δύναμη ενός μηχανήματος γαμησιού και μπορεί να ελεγχθεί ακόμη και παγκοσμίως μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

 

Κορυφαία σημεία: Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα πολύπλοκο σύστημα για να μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει:

 

  • Μοναδική γαμημένη μηχανή για διπλή διείσδυση για δύο!
  • Μπορεί να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής από τον σύντροφό σας, τους φίλους σας ή εντελώς ξένους!
  • Εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ - επιτυγχάνει έως και 240 ωθήσεις ανά λεπτό
  • ρυθμιζόμενο κατά 360 μοίρες - επιτρέπει μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων
  • Βάθος διείσδυσης μεταξύ 1,2 και 6 ιντσών
  • Εργονομικός σχεδιασμός - εύκολο στη συναρμολόγηση και τη λειτουργία

 

Το HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium είναι σχεδιασμένο για ποικιλία και θα ικανοποιήσει την όρεξη ακόμα και των πιο άπληστων τρυπών! Είναι ιδανικό για το παιχνίδι ζευγαριών, καθώς παρέχει τις τέλειες ωθήσεις και στους δύο συντρόφους ταυτόχρονα και συγχρονισμένα. Με το εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ του, αυτό το φανταστικό γαμημένο μηχάνημα είναι αμείλικτο στην αποστολή του να ικανοποιήσει τους πάντες! Φτάνει σε επιβλητικές 240 ωθήσεις ανά λεπτό και είναι ιδανικό για συνεδρίες BDSM. Όποιος είναι υπεύθυνος μπορεί να παρακολουθεί τον σκλάβο του να γαμιέται μέχρι να μην αντέχει άλλο! Το HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine είναι ρυθμιζόμενο κατά 360 μοίρες και επιτρέπει μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων - οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Έρχεται ακόμη και με δύο δονητές σιλικόνης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως!

 

Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας δώσει ένα πλήθος δυνατοτήτων, μόνο του ή σε ζευγάρια. Αντί για το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άνετα την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας και να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να σας γαμήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε ολοκληρωτικά σε εντελώς ξένους και να τους αφήσετε να σας χρησιμοποιήσουν

 

Το HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine είναι εργονομικό και εύκολο στη συναρμολόγηση, έτσι ώστε το γαμήλιο γλέντι να μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μόλις παραλάβετε τη διακριτική συσκευασία μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί Allen! Τεχνολογικά προηγμένο και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά, αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για όσους τους αρέσει να το κάνουν πιο σκληρό ή σκληρό κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς η βάση του μηχανήματος βάρους 8,3 κιλών εξασφαλίζει ότι το μηχάνημα σεξ παραμένει στη θέση του για όλη τη διάρκεια της γαμημένης απόλαυσης, ενώ η εκπληκτικά αθόρυβη λειτουργία του εξασφαλίζει ότι οι γείτονές σας δεν θα αντιληφθούν το ιδιωτικό σας όργιο! Το μήκος του χτυπήματος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 3 cm και 15 cm, ανάλογα με το πώς το θέλετε.

 

Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τον προσαρμογέα βεντούζας ή τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους αγαπημένους σας δονητές ή βύσματα στο μηχάνημα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine
  • Αυτό το γαμημένο μηχάνημα μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone
  • APP για Android και iPhone
  • Μήκος 44 cm
  • Βάρος προϊόντος 16,2 kg
  • Πλάτος 90 cm (35,43 cm)
  • Τύπος τροφοδοσίας: Λειτουργία δικτύου
  • Περιεχόμενο παράδοσης: Γαμημένο μηχάνημα, βαριά μεταλλική βάση, κατακόρυφη κύρια ράβδος, 2 x κατακόρυφες ράβδοι, 4 x ράβδοι ταχείας σύνδεσης, μονάδα τροφοδοσίας, ενσύρματο τηλεχειριστήριο, 2 δονητές
  • Υλικό: σιλικόνη, ατσάλι

 

2918

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

Το HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 μπορεί να είναι μικρό, αλλά η δύναμη και η ωστική του δύναμη είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε στα πιο τρελά σας όνειρα! Αυτή η συμπαγής, εξαιρετικά ισχυρή γαμημένη μηχανή μπορεί να παράγει έως και 240 ωθήσεις ανά λεπτό και να σας στείλει στη γαμημένη νιρβάνα!

 

Ο βελτιωμένος σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός και η πρωτοποριακή τεχνολογία στο εσωτερικό του μηχανήματος εξασφαλίζει βαθιά, αισθησιακή και συναρπαστική διείσδυση - περιποιείται τις ερωτογενείς ζώνες σας με ισχυρή, εντελώς αυτόματη απόλαυση. Μια εντυπωσιακή δύναμη ενός γαμημένου μηχανήματος και μπορεί ακόμη και να ελεγχθεί παγκοσμίως μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

 

Το γαμημένο μηχάνημα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε τη δική σας γαμημένη εμπειρία. Η συμπαγής μηχανή γαμησιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους διείσδυση (κολπική, πρωκτική) και είναι κατάλληλη για σόλο σεξ καθώς και ως προσθήκη στο σεξ με τον σύντροφό σας.

 

Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων, μόνος ή ως ζευγάρι. Αντί για το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άνετα την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας και να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να σας γαμήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε ολοκληρωτικά σε εντελώς ξένους, κυρίαρχους άνδρες και να τους αφήσετε να σας γαμήσουν χωρίς έλεος

 

Το γαμημένο μηχάνημα HiSmith είναι εξοπλισμένο με ένα διαισθητικό χειριστήριο ταχύτητας που συνδέεται με το μηχάνημα μέσω ενός καλωδίου. Αυτό το χειριστήριο σας επιτρέπει να αυξάνετε ή να μειώνετε συνεχώς τη δύναμη ώθησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το διακριτικό γαμημένο μηχάνημα Premium 3 2.0 είναι επίσης εκπληκτικά αθόρυβο. Το επίπεδο θορύβου του μηχανήματος κυμαίνεται μεταξύ 30 και 54 ντεσιμπέλ: σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλα μηχανήματα γαμησιού στην αγορά. Η γωνία κρούσης του μηχανήματος μπορεί να ρυθμιστεί από -90° έως 80°: Αυτό προσφέρει ατελείωτα σενάρια για βαθιά, ευχάριστη διείσδυση.

 

Επιπλέον, η γαμημένη μηχανή HiSmith Premium 3 2.0 συνοδεύεται από έναν ρεαλιστικό δονητή για να ολοκληρώσει αυτό το σέξι σετ όλα-σε-ένα. Αν θέλετε ιδιαίτερα καυτό σεξ, αλλά δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο μηχάνημα σεξ, τότε αυτό το συμπαγές μηχάνημα γαμησιού από τη HiSmith είναι ό,τι πρέπει για εσάς: ισχυρό, απολαυστικό και διακριτικό!

 

Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τον προσαρμογέα βεντούζας ή τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους αγαπημένους σας δονητές ή βύσματα στο μηχάνημα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
  • Ελέγχεται μέσω smartphone μέσω εφαρμογής
  • Έως και 240 κινήσεις ώθησης ανά λεπτό - Δύναμη ώθησης: 12 cm (+ μήκος δονητή)
  • Διαστάσεις προϊόντος: 35 x 38 x 20 cm
  • Βάρος: περίπου 10 kg
  • Υλικό: Γαμημένο μηχάνημα: ανοξείδωτος χάλυβας χρωμίου, πλαστικό, αλουμίνιο. Δονητής: 100% ιατρική σιλικόνη υψηλής ποιότητας
  • Τροφοδοσία ρεύματος: Σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη, σιλικόνη: Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο
  • Τηλεχειριστήριο

 

2919

HiSmith Premium 1 γαμημένο μηχάνημα 2.0 με τηλεχειριστήριο

 

Η επόμενη γενιά γαμημένων μηχανών! Η μηχανή σεξ HiSmith χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία γαμησιού για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την ικανοποίηση που σας αξίζει στο τέλος της ημέρας! Μπορεί ακόμη και να ελεγχθεί παγκοσμίως μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

 

Κορυφαία χαρακτηριστικά: Το μηχάνημα είναι ένα από τα κορυφαία μηχανήματα που διαθέτει:

 

  • Ισχυρό γαμημένο μηχάνημα με έως και 240 χτυπήματα ανά λεπτό.
  • Μπορεί να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής από τον σύντροφό σας, τους φίλους σας ή εντελώς ξένους!
  • Ρυθμιζόμενη γωνία και ύψος για εξατομικευμένη απόλαυση.
  • Το βάθος ώθησης μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 1,2 και 6 ιντσών
  • Εργονομικός σχεδιασμός - λειτουργία μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής & εύκολη συναρμολόγηση.
  • Στιβαρή κατασκευή με επιχρωμιωμένα ατσάλινα στηρίγματα.

 

Το γαμημένο μηχάνημα HiSmith Premium με τηλεχειριστήριο σπρώχνει ανελέητα στο κανάλι σας και προσφέρει ένταση που δεν έχετε ξαναζήσει. Με δυνατότητα ελέγχου μέσω εφαρμογής, αυτό το γαμημένο μηχάνημα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό σας ή, αν προτιμάτε, υπό τον έλεγχο των φίλων σας ή εντελώς αγνώστων!

 

Με το εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ του, το γαμημένο μηχάνημα φτάνει σε ταχύτητες ώθησης που μόνο ονειρευόσασταν μέχρι τώρα. Απλά ρυθμίστε τον επιλογέα στο τηλεχειριστήριο για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και απολαύστε την εξαιρετικά βαθιά και εξαιρετικά καυτή διείσδυση. Πόσο μπορείτε να αντέξετε

 

Ολοκληρωμένο με έναν δονητή σιλικόνης υψηλής ποιότητας, αυτό το φανταστικό μηχάνημα σεξ έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως. Ο δονητής σιλικόνης έχει μήκος εισαγωγής 15 cm και διαθέτει φλεβώδη άξονα, διογκωμένα αρχίδια και έντονη βάλανο. Ο δονητής μπορεί να εισαχθεί τέλεια και καθοδηγείται ακριβώς εκεί που τον θέλετε από αυτό το υψηλής ποιότητας ερωτικό μηχάνημα. Γιατί δεν καλείτε έναν φίλο σας να σας δει να σας γαμάνε πολύ καλά

 

Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας δώσει πλήθος δυνατοτήτων, μόνη ή με σύντροφο. Αντί για το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άνετα την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας και να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να σας γαμήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε ολοκληρωτικά σε εντελώς ξένους και να αφήσετε τον εαυτό σας να γαμηθεί χωρίς αν και αλλά

 

Το εργονομικά σχεδιασμένο γαμημένο μηχάνημα HiSmith Premium εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος για να σας ικανοποιήσει ξεχωριστά. Είναι επίσης ρυθμιζόμενο σε διάφορες γωνίες και το βάθος ώθησης μπορεί να μεταβάλλεται μεταξύ 3 cm και 15 cm, ανάλογα με το πόσο καυλωμένος είστε. Ο έξυπνος σχεδιασμός σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το premium γαμημένο μηχάνημα σε διάφορες στάσεις, όπως σκυλίσιο στυλ, καβάλα στο μηχάνημα στο κρεβάτι, ιεραποστολικό ή όρθιο - οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Το HiSmith Premium Sex Machine είναι εκπληκτικά αθόρυβο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα είναι μόλις ξεκινήσει το γαμήσι και ουρλιάζετε και βογκάτε από ευχαρίστηση.

 

Η στιβαρή κατασκευή είναι κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένα χαλύβδινα στηρίγματα, καθιστώντας το γαμημένο μηχάνημα ανθεκτικό και τέλειο για όποιον του αρέσει πιο σκληρά κατά τη διάρκεια του σεξ!

 

Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τον προσαρμογέα βεντούζας ή τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους αγαπημένους σας δονητές ή βύσματα στο μηχάνημα.

Και τώρα, με τον πιο φιλικό τρόπο: ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
  • Ελέγχεται μέσω smartphone μέσω εφαρμογής
  • Διαστάσεις προϊόντος: 46,8 x 26 x 44,9 cm
  • Βάρος προϊόντος: 11,15 kg
  • Παροχή ρεύματος: 1,5 χλστ: Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο
  • Τηλεχειριστήριο
  • Περιεχόμενο παράδοσης: Γαμημένο μηχάνημα, 1 x ρυθμιστής ταχύτητας, 1 x τηλεχειριστήριο, 1 εξάρτημα δονητή σιλικόνης
  • Υλικό: Γαμημένο μηχάνημα: χρωμιωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, αλουμίνιο. Δονητής: 100% σιλικόνη υψηλής ποιότητας ιατρικής ποιότητας

 

Αξεσουάρ για τις γαμημένες μηχανές HiSmith

 

Σύνδεσμος ιμάντα HiSmith για μηχανή γαμησιού (σύνδεσμος ιμάντα)

 

Με τον πρακτικό σύνδεσμο ιμάντα, μπορείτε να συνδέσετε τυποποιημένους αυνανιστές, όπως αυτούς των TENGA και Cruizr, ή δονητές και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια της MEO ® σε μια μηχανή γαμησιού HiSmith.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα εξαρτήματα της συσκευής είναι διαθέσιμος για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα άλλο μηχάνημα:

 

  • HiSmith fucking machine (Strap Connector)
  • Κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά ελαστικός ιμάντας.
  • Με αυτόν τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδέσετε έναν αυνανισμό ή δονητή στη μηχανή γαμησίματος HiSmith.
  • Υλικό: Υλικό: RVS, αλουμίνιο, υφασμάτινο ύφασμα

 

 

2908

Σύνδεσμος ελατηρίου HiSmith για μηχανή γαμησιού (Σύνδεσμος ελατηρίου)

 

Μια συγκλονιστική αναβάθμιση για τη μηχανή γαμησίματος HiSmith! Αυτός ο σύνδεσμος ελατηρίου για τη μηχανή σεξ HiSmith Premium (μηχανήματα με σύνδεση Klicklok) από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι έχει ακραία δύναμη ανάκρουσης.

 

Σίγουρα μια θαυμάσια ιδέα για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση με τη μηχανή σεξ HiSmith Premium, επειδή με αυτόν τον προσαρμογέα ελατηρίου μπορείτε να απολαμβάνετε τον εαυτό σας σε διαφορετικές στάσεις χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζετε συνεχώς τη μηχανή.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η συσκευή θα είναι έτοιμη για χρήση από το μηχάνημα με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα για να κάνετε την εργασία σας:

 

  • Σύνδεσμος ελατηρίου για τη μηχανή γαμησιού HiSmith (Σύνδεσμος ελατηρίου)
  • Διευκολύνει τις διαφορετικές θέσεις διείσδυσης.
  • Με αυτόν τον προσαρμογέα ελατηρίου, μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετικούς τύπους διείσδυσης χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζετε το μηχάνημα.
  • Διαστάσεις: Μήκος ελατηρίου: 5,6 cm
  • Υλικό: κράμα ελατηρίου, ανοξείδωτος χάλυβας
  • Υλικό: RVS, αλουμίνιο
  • Παρακαλείστε να μην καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά μέσα. Συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

 

2909

Προσαρμογέας σφιγκτήρα HiSmith για γαμημένο μηχάνημα (Clamp Adaptor)

 

Με τον προσαρμογέα σφιγκτήρα HiSmith, μπορείτε να συνδέσετε με ασφάλεια και σταθερότητα μια ποικιλία δονητών, σεξουαλικών παιχνιδιών και δονητών σημείου G στη μηχανή γαμησιού HiSmith.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ο προσαρμογέας για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα εξαρτήματα της συσκευής HiShift, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμογέα για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από αυτά:

 

  • HiSmith (προσαρμογέας σφιγκτήρα): Προσαρμογέας σφιγκτήρα για μηχανή γαμησιού HiSmith (προσαρμογέας σφιγκτήρα)
  • Οι πολύ μεγάλοι δονητές δεν είναι κατάλληλοι για αυτόν τον σφιγκτήρα,
  • Εύκολος στη χρήση.
  • Ανθεκτικός και σταθερός! Υλικό υψηλής αντοχής κατά της ολίσθησης, μπορεί να συγκρατήσει καλά τον δονητή.
  • Υλικό: RVS, αλουμίνιο

 

2910

Μπάρα προέκτασης HiSmith 30 cm για γαμημένο μηχάνημα (μπάρα προέκτασης)

 

Αυτό το αξεσουάρ καθιστά ακόμα πιο ασυνήθιστες στάσεις δυνατές κατά τη διάρκεια του σεξ. Χάρη στη ράβδο προέκτασης HiSmith, μπορείτε να επεκτείνετε τη διαδρομή της μηχανής του σεξ έως και 30 cm και να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση του γαμησιού σας!

 

Η ράβδος προέκτασης είναι ένα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τη μηχανή του σεξ HiSmith. Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξοπλισμένη με σύνδεσμο KlicLok.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η βιδωτή κεφαλή της συσκευής είναι για την τοποθέτηση της σε ένα από τα εξαρτήματα της συσκευής:

 

  • Ράβδος προέκτασης 30 cm για τη γαμημένη μηχανή HiSmith (ράβδος προέκτασης)
  • Αυτός ο προσαρμογέας μπορεί να επεκτείνει τη διαδρομή για ειδικές στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.
  • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Παρακαλείστε να μην καθαρίζετε με ισχυρά απορρυπαντικά. Συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

 

2911

HiSmith Προσαρμογέας βεντούζας για γαμημένο μηχάνημα (Προσαρμογέας βεντούζας)

 

Το πιο δημοφιλές αξεσουάρ από τη HiSmith. Αυτός ο καθολικός προσαρμογέας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους δονητές με βεντούζα (μέγιστης διαμέτρου 11,4 cm) με τη μηχανή γαμησίματος HiSmith. Χάρη στη λεία, γυαλισμένη στον καθρέφτη επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι, οι δονητές με βεντούζα προσκολλώνται ιδιαίτερα καλά και αντιολισθητικά σε αυτόν τον προσαρμογέα.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

 

  • HiSmith (Προσαρμογέας βεντούζας)
  • Συμβατός με όλους τους δονητές με διάμετρο βεντούζας μικρότερη από 11,4 cm
  • Αυτοασφαλιζόμενη σύνδεση: γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.
  • Στιβαρό και ανθεκτικό, δεν σκουριάζει.
  • Αυτός ο προσαρμογέας είναι κατάλληλος μόνο για τις μηχανές σεξ HiSmith Premium ή μηχανές με σύνδεση KlicLok!
  • Παρακαλείστε να μην καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά μέσα. Συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.
  • Υλικό: Μέταλλο

 

2912

Διπλός γρήγορος σύνδεσμος HiSmith για γαμημένο μηχάνημα (Διπλός γρήγορος σύνδεσμος)

 

Με αυτόν τον προσαρμογέα, μπορείτε να διπλασιάσετε την απόλαυσή σας στο γαμήσι, επειδή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο δονητές ή εξαρτήματα του συστήματος KlicLok με τη μηχανή σεξ HiSmith!

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ο προσαρμογέας για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα δύο εξαρτήματα της συσκευής είναι κατάλληλος για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα δύο εξαρτήματα της συσκευής:

 

  • Διπλός γρήγορος σύνδεσμος για τη γαμημένη μηχανή HiSmith (Διπλός γρήγορος σύνδεσμος)
  • Αυτός ο προσαρμογέας είναι κατάλληλος μόνο για τις μηχανές σεξ HiSmith Premium ή μηχανές με σύνδεση KlicLok!
  • Υλικό: RVS, αλουμίνιο

 

2913

Διπλός προσαρμογέας Vac-U-Lock της HiSmith για γαμημένο μηχάνημα (Διπλός προσαρμογέας Vac-U-Lock)

 

Διπλασιάστε την απόλαυσή σας στο γαμήσι με αυτόν τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, καθώς σας επιτρέπει να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο δονητές Vac-U-Lock στη μηχανή σεξ HiSmith! Ιδανικό για διπλή διείσδυση..

 

Σημαντικά σημεία: Ανοίξτε την πόρτα για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να βγάλετε το χέρι σας από το χέρι:

 

  • Μετατρέψτε τη γαμημένη μηχανή σας HISMITH σε μια εμπειρία διπλής διείσδυσης!
  • Κάνει το αγαπημένο σας γαμημένο μηχάνημα συμβατό με όλους τους δονητές Vac U Lock & τα εξαρτήματα
  • Η απόσταση μεταξύ των δύο προσαρμογέων μπορεί να ρυθμιστεί με το παρεχόμενο κλειδί Allen
  • Με σύνδεσμο ταχείας απελευθέρωσης που προσαρμόζεται με ασφάλεια στο άκρο της ράβδου γαμησιού
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό

 

Αυτό το καινοτόμο αξεσουάρ όχι μόνο καθιστά το αγαπημένο σας γαμημένο μηχάνημα συμβατό με όλους τους δονητές και τα εξαρτήματα Vac-U-Lock, αλλά σας προσφέρει επιπλέον καυλωτική, διπλή ικανοποίηση. Ζήστε μια υπέροχα διεστραμμένη διπλή διείσδυση με αυτόν τον προσαρμογέα και το υπέροχο γαμημένο μας μηχάνημα ή απολαύστε το μαζί με έναν σύντροφο - η επιλογή είναι δική σας! Με αυτόν τον προσαρμογέα HiSmith Vac-U-Lock, καμία τρύπα δεν μένει ανικανοποίητη!

 

Ο προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με ένα σύνδεσμο ταχείας απελευθέρωσης που απλά κουμπώνει στο άκρο της ράβδου-οδηγού και διπλασιάζει την απόλαυση σε χρόνο μηδέν. Απλά συνδέστε τους αγαπημένους σας δονητές Vac-U-Lock, τοποθετήστε τον προσαρμογέα και απολαύστε! Με το παρεχόμενο κλειδί Allen, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε την απόσταση μεταξύ των δύο προσαρμογέων για να προσαρμόσετε την ικανοποίησή σας.

 

Η διπλή σύνδεση Vac-U-Lock της HISMITH είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Εξασφαλίζει ότι οι δονητές σας παραμένουν στη θέση τους για όλη τη διάρκεια της γαμημένης απόλαυσης και ότι μπορείτε να αλλάζετε τους δονητές ανάλογα με τη διάθεσή σας.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

 

  • Double Vac-U-Lock adapter for HiSmith fucking machine (Διπλός προσαρμογέας Vac-U-Lock)
  • Μπορείτε να αλλάξετε την απόσταση μεταξύ των δύο συνδέσεων Vac-U-Lock με ένα εξάγωνο κλειδί (περιλαμβάνεται).
  • Ιδανικό για τη χρήση δύο δονητών κολπικά και πρωκτικά ή δύο δονητών κολπικά ή δύο δονητών πρωκτικά ταυτόχρονα.
  • Υλικό: RVS, αλουμίνιο

 

2914

Προσαρμογέας HiSmith Vac-U-Lock με ράβδο προέκτασης για γαμημένο μηχάνημα (Vac-U-Lock extension bar)

 

Ευφυής! Χάρη σε αυτή τη ράβδο προέκτασης με προσαρμογέα, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος ώθησης της γαμημένης μηχανής HiSmith κατά 30 cm και να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή του σεξ με όλους τους δονητές που διαθέτουν σύνδεση Vac-U-Lock (π.χ. δονητές από την Doc Johnson).

 

Highlights:

 

  • Καινοτόμος προσαρμογέας για τη γαμημένη μηχανή HiSmith.
  • Αυξάνει το μήκος ώθησης κατά 30 cm.
  • Για τη χρήση της μηχανής γαμησιού με τους αγαπημένους σας δονητές Vac U Lock.
  • Εργονομικός σύνδεσμος ταχείας σύνδεσης - απλά συνδέεται στο άκρο της ράβδου γαμησιού.
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ανθεκτικό, ασφαλές και αποτελεσματικό.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

 

  • Προσαρμογέας Vac-U-Lock με ράβδο προέκτασης για γαμητικές μηχανές HiSmith (Vac-U-Lock extension bar)
  • Μήκος περίπου 30 cm
  • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο

 

2915

Προσαρμογέας Vac-U-Lock της HiSmith για γαμημένο μηχάνημα (Vac-U-Lock Adaptor)

 

Με αυτόν τον ειδικό προσαρμογέα, μπορείτε να ετοιμάσετε τη μηχανή γαμησίματος HiSmith για χρήση με όλους τους δονητές Vac-U-Lock ή τα πρωκτικά βύσματα (π.χ. του Doc Johnson).

 

Σημαντικότερα σημεία: Ο προσαρμογέας για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα δύο εξαρτήματα της συσκευής είναι ο κατάλληλος για την τοποθέτηση της συσκευής σε ένα από τα δύο εξαρτήματα της:

 

  • Καινοτόμος προσαρμογέας για τη γαμημένη μηχανή HiSmith.
  • Για τη χρήση της γαμημένης μηχανής με τους αγαπημένους σας δονητές Vac U Lock.
  • Εργονομικός σύνδεσμος ταχείας σύνδεσης - απλά συνδέεται στο άκρο της ράβδου γαμησίματος.
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - ανθεκτικό, ασφαλές και αποτελεσματικό.

 

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

 

  • Προσαρμογέας Vac-U-Lock για το γαμημένο μηχάνημα HiSmith (Vac-U-Lock Adaptor)
  • Σύστημα σύνδεσης: KlicLok
  • Υλικό: RVS, αλουμίνιο