Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γέλη Fisting

Ενημερωτικό δελτίο

Γέλη Fisting 

Σας αρέσει όταν το σεξ γίνεται λίγο πιο έντονο Όλο το χέρι, όλη η γροθιά ή ακόμα και δύο γροθιές Κανένα πρόβλημα! Στη MEO θα βρείτε ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για το fisting.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 20 από 20 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 20 από 20 στοιχεία

fisting Gel

 

Καλώς ήρθατε στο MEO Shop, τον κορυφαίο προμηθευτή σας για fisting Τζελ και λιπαντικά. Στη MEO, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σωστό λιπαντικό για μια ικανοποιητική και ασφαλή ερωτική εμπειρία. fisting Το τζελ και το προσωπικό λιπαντικό είναι απαραίτητα βοηθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις πιο προσωπικές σας στιγμές ακόμα πιο έντονες και ικανοποιητικές. Παρέχουν την απαραίτητη λίπανση που επιτρέπει την ομαλή διείσδυση και την υλοποίηση των σεξουαλικών σας φαντασιώσεων.

 

Τι είναι το fisting

 

fistingτο fisting, γνωστό και ως fist fucking, είναι μια σεξουαλική πρακτική κατά την οποία ένα χέρι ή μια γροθιά εισάγεται στον κόλπο ή στον πρωκτό. Συνήθως απαιτεί κάποια εξάσκηση και προετοιμασία, αλλά με το κατάλληλο λιπαντικό και υπομονή μπορεί να οδηγήσει σε έντονη σεξουαλική ικανοποίηση. Για τους αρχάριους, η MEO προσφέρει μια σειρά από λιπαντικά και βοηθήματα που διευκολύνουν την έναρξη και την καθιστούν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία fisting και το καθιστούν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

 

Γιατί το τζελ για το fisting και το προσωπικό λιπαντικό είναι σημαντικά

 

Ένα καλό τζελ ή λιπαντικό για το fisting είναι απαραίτητο για τις συνεδρίες fisting. Μειώνει την τριβή και κάνει τη διείσδυση ευκολότερη και ασφαλέστερη. Ειδικά όταν fisting είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα κατάλληλο λιπαντικό: Τα λιπαντικά για το fisting έχουν συνήθως πιο παχύρρευστη σύσταση από τα συμβατικά λιπαντικά και επομένως εξασφαλίζουν μεγαλύτερης διάρκειας λιπαντική απόλαυση. Διευκολύνουν την εισαγωγή της γροθιάς και παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση.

 

Πλεονεκτήματα των τζελ και των λιπαντικών για το fisting

 

Τα καλά λιπαντικά για το fisting προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ιδιαίτερα οικονομικά και η ειδική σύνθεσή τους εξασφαλίζει τη βέλτιστη λίπανση. Είναι επίσης φιλικά προς το δέρμα και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα στην οικεία περιοχή. Πολλά από τα fisting Τζελ περιέχουν επίσης ενυδατικά πρόσθετα που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και αποτρέπουν τις ρωγμές. Ένα άλλο πλεονέκτημα: τα περισσότερα από τα fisting Τζελ μας είναι συμβατά με τα προφυλακτικά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με προϊόντα λατέξ χωρίς δισταγμό.

 

Η MEO fisting Σειρά τζελ

 

Η MEO προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα τζελ για το fisting. Τα προϊόντα μας είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εραστών του fisting και εγγυώνται έντονη απόλαυση. Ένα απόλυτο highlight στη σειρά μας είναι το PLOW GLOW - ένα φθορίζον τζελ fisting Τζελ. Το ιδανικό ιξώδες του επιτρέπει την απρόσκοπτη, άνετη διείσδυση, ενώ η φθορίζουσα ιδιότητά του παρέχει φωτεινή, οπτική διέγερση. Από χαλαρωτικά μασάζ πλήρους σώματος έως άγριες συνεδρίες σεξ στο ντους - το PLOW GLOW fisting Gel προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες!


Για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν χωρίς αρωματικά λιπαντικά, το Slam Dunk - Χωρίς άρωμα - fisting Gel είναι η τέλεια λύση. Αυτό το αρωματικό προσωπικό λιπαντικό χωρίς άρωμα έχει όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες του πρωτότυπου, χωρίς το ιδιαίτερο άρωμα, καθιστώντας το ιδανικό για όποιον αναζητά απλώς την καθαρή συρόμενη απόλαυση.

 

Στη σειρά μας θα βρείτε πολλά διαφορετικά λιπαντικά για το fisting, όπως το J-JELLY Το λιπαντικό για γροθιά. Είναι το απόλυτο λιπαντικό για μια εξαιρετική εμπειρία όταν κάνετε fisting fisting ή όταν παίζετε με μεγάλα ερωτικά παιχνίδια. Ή το FFäusten - fisting Λιπαντικό σε σκόνη, το οποίο μπορείτε να αναμείξετε με νερό όπως επιθυμείτε και να έχετε πάντα την τέλεια σύσταση για εσάς. Ένα δοχείο είναι αρκετό για 20 λίτρα του καλύτερου λιπαντικού. Ιδανικό για εκτεταμένες συνεδρίες γροθιάς ή σκληρό παιχνίδι.

 

Το λιπαντικό για γροθιά LETS F*CK ULTIMATE και το LETS FCK HOT παρέχουν επίσης μια εξαιρετικά έντονη εμπειρία. Ενώ το τζελ LETS FCK ULTIMATE έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα και έτσι εξασφαλίζει τη μέγιστη διείσδυση, το τζελ LETS FCK HOT σας περιποιείται με ένα συναρπαστικό θερμαντικό αποτέλεσμα που αυξάνεται αργά. Και τα δύο τζελ είναι ιδανικά για παρατεταμένες συνεδρίες γροθιάς και αυξάνουν την απόλαυση σε τεράστιο βαθμό.

 

J-JELLY fisting Λιπαντικό: J-JELLY fisting Το λιπαντικό τζελ είναι το απόλυτο λιπαντικό για ακραίες σεξουαλικές εμπειρίες. Βασισμένο στην αποδεδειγμένη φόρμουλα σκόνης J-Lube, αυτό το έτοιμο προς χρήση λιπαντικό προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διευρύνετε τα σωματικά όρια. Είναι ιδανικό για έντονες σεξουαλικές πρακτικές, όπως η κολπική ή πρωκτική επαφή fisting και ως λιπαντικό κατά τη χρήση μηχανών γαμησιού.

 

Βαθιά fisting Gel LE FIST: Με το Deep fisting Gel από την LE FIST, οι πιο ακραίες πρωκτικές φαντασιώσεις δεν αποτελούν πλέον ταμπού. Αυτό το επαναστατικό λιπαντικό βαθιάς γροθιάς επιτρέπει τη βαθιά fistingδιπλό fistingσκληρό πρωκτικό σεξ και το πρωκτικό τέντωμα. Το υψηλής ποιότητας τζελ καθιστά δυνατή την εκ νέου ανακάλυψη και τη διαφοροποίηση του πρωκτικού έρωτα ξανά και ξανά, είτε μόνος είτε με σύντροφο.

 

Boy Butter Αρχικό fisting Κρέμα: Ειδικά για ιδιαίτερα έντονες πρακτικές όπως fisting αυτή η κρέμα είναι ένας πρώτης τάξεως σύντροφος και εξασφαλίζει ευχάριστη ολίσθηση και έντονη διασκέδαση.

 

BUTTR - fisting Βούτυρο: Μια εκπληκτική εμπειρία fisting σας περιμένει με το BUTTR fisting Βούτυρο. Εκτός από εμπιστοσύνη και χρόνο, αυτό απαιτεί επίσης το κατάλληλο λιπαντικό για το fisting - το δημοφιλές μας BUTTR fisting Βούτυρο. Αυτό το τέλειο λιπαντικό είναι απλά απαραίτητο για τη χαλαρή απόλαυση του απόλυτου τεντώματος και της βαθιάς διείσδυσης με το χέρι ή τη γροθιά σας.

 

BUTTR - fisting Κρέμα: Το BUTTR fisting Κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο αναλογικά όσο και κολπικά. Είναι επίσης κατάλληλη για χρήση με γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια. Ειδικά αν προτιμάτε το πιο σκληρό σεξ, η BUTTR fisting Κρέμα θα συμβαδίσει εύκολα με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας.

 

BUTTR - GEL fisting Gel: Για να διασφαλιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας fisting, η BUTTR fisting Gel είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό. Η χαλαρωτική του δράση επιτρέπει στον πρωκτό ή τον κόλπο να τεντωθεί τέλεια. Καθώς έχει βάση το νερό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με σεξουαλικά παιχνίδια και προφυλακτικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Crisco™ - πρωκτικό βούτυρο για fisting: Το Crisco™ είναι ένα φυτικό λίπος από την Αμερική που χρησιμοποιείται ως λιπαντικό από τη διεθνή σκηνή fisting και BDSM λόγω των εξαιρετικών λιπαντικών ιδιοτήτων του. Είναι ιδανικό για fistingτον υπερβολικό αυνανισμό και φυσικά και για edging.

 

Υπάρχουν επίσης ειδικά τζελ για το fisting που περιέχουν τοπικό αναισθητικό. Τέτοια λιπαντικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τους αρχάριους, καθώς παρέχουν άνεση και διευκολύνουν την εισαγωγή. Είναι εμπλουτισμένα με συστατικά όπως η λιδοκαΐνη ή η βενζοκαΐνη, τα οποία μειώνουν προσωρινά την ευαισθησία των επεξεργασμένων περιοχών του δέρματος. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει την επώδυνη αίσθηση κατά τη διάρκεια της fisting ελαχιστοποιείται, γεγονός που με τη σειρά του επιτρέπει την πιο ήπια και εύκολη διείσδυση.

 

Παρά την αναισθητική τους δράση, αυτά τα fisting Τζελ δεν επηρεάζουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Βοηθούν στην ανακούφιση του πιθανού πόνου χωρίς να μειώνουν την αισθησιακή εμπειρία. Αυτό τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να εγκλιματίσουν σιγά σιγά το σώμα τους στις αισθήσεις της fisting να συνηθίσουν τις αισθήσεις.

 

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε τζελ fisting με αναισθητικές ιδιότητες, η προσεκτική προετοιμασία και η λεπτομερής επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι ζωτικής σημασίας. Αυτά τα fisting Τζελ δεν προορίζονται για να καταστείλουν τον πόνο, αλλά για να κάνουν την εμπειρία πιο ευχάριστη.

 

Είτε είστε fisting το δοκιμάζετε για πρώτη φορά ή έχετε ήδη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, τα τζελ fisting με αναισθητικά πρόσθετα σας προσφέρουν ποιότητα και υποστήριξη για να κάνετε τις προσωπικές σας στιγμές όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικές.

 

Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα στη γκάμα μας fisting Τζελ και τα κατάλληλα αξεσουάρ fisting, όπως γάντια fisting ή slings. Ρίξτε μια ματιά και βρείτε το νέο αγαπημένο σας προϊόν. Είναι σημαντικό για εμάς να βρείτε το προσωπικό λιπαντικό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας.

 

Συμβουλές για τη χρήση τζελ και προσωπικού λιπαντικού για το fisting

 

Η εφαρμογή του fisting Τζελ και του λιπαντικού είναι πολύ απλή. Εφαρμόζεται στο χέρι ή στη γροθιά και στην περιοχή που πρόκειται να διεισδύσει. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα αρκετό fisting Να χρησιμοποιείτε αρκετό τζελ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά το fisting Εφαρμόσετε ξανά το τζελ. Να είστε υπομονετικοί και να διεισδύετε αργά. Ειδικά όταν fisting είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να προχωρήσετε με προσοχή. Και φυσικά: μιλήστε για τις επιθυμίες και τα όριά σας, ώστε και οι δύο σύντροφοι να μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία.

 

Ασφάλεια και υγεία

 

Η ασφάλεια είναι το fisting ύψιστη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό συνιστάται η χρήση γαντιών. Μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού και μόλυνσης. Βεβαιωθείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε αρκετά fisting Τζελ και με την ησυχία σας. Μην προχωράτε πολύ γρήγορα και δώστε προσοχή στις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Εάν αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως.

 

Μαρτυρίες και απόψεις πελατών σχετικά με το fisting Τζελ:

 

Οι πελάτες μας λατρεύουν το fisting Τζελ. Ακολουθούν ορισμένες δηλώσεις από ικανοποιημένους πελάτες:

 

"Το καλύτερο fisting Τζελ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παραμένει λείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και επιτρέπει την εύκολη και ευχάριστη διείσδυση της γροθιάς στον πρωκτό". "Σούπερ προϊόν! Πολύ οικονομικό και ευχάριστο στο δέρμα. Μπορώ μόνο να το συστήσω! "Ιδανικό για fisting. Απλώνεται εύκολα και παραμένει ολισθηρό για μεγάλο χρονικό διάστημα"

 

Είμαστε ευχαριστημένοι με τα θετικά σχόλια των πελατών μας και εργαζόμαστε συνεχώς για την περαιτέρω βελτίωση των τζελ μας fisting Να βελτιώσουμε περαιτέρω τα τζελ μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

 

Συστάσεις - fisting Gel:

 

Για να συνοψίσουμε, μπορούμε να πούμε ότι ένα καλό fisting Τζελ ή ένα fisting Λιπαντικό είναι απαραίτητο για μια ικανοποιητική fisting Εμπειρία είναι απαραίτητη. Το MEO fisting Τζελ εντυπωσιάζουν με την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και τη συμβατότητα με το δέρμα τους και έχουν δοκιμαστεί από τους πελάτες μας εδώ και χρόνια.

 

Ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε με τις πληροφορίες και τις συμβουλές μας σχετικά με το θέμα fisting Τζελ και σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση στην επόμενη ερωτική σας περιπέτεια με τα fisting Τζελ!

 

Επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει με την επιλογή του προϊόντος σας.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

 

Ε: Είναι fisting ασφαλές

Α: Ναι, αν γίνει σωστά και προσεκτικά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε επαρκές λιπαντικό και να φοράτε γάντια για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τραυματισμού. Εάν εμφανιστεί πόνος ή δυσφορία, σταματήστε αμέσως.

 

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο λιπαντικό για το fisting

Α: Τα λιπαντικά για το fisting έχουν συνήθως πιο παχύρρευστη σύσταση από τα συμβατικά λιπαντικά και παρέχουν μεγαλύτερης διάρκειας λίπανση. Το ποιο προϊόν είναι καλύτερο είναι πολύ ατομικό και εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Εμείς γενικά συνιστούμε το fisting Τζελ από την LETS F*CK Σειρά από τη MEO.

 

Ε: Πόσο fisting Τζελ ή fisting Λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω

Α: Είναι πάντα προτιμότερο να χρησιμοποιείτε λίγο περισσότερο παρά πολύ λίγο λιπαντικό. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο fisting Τζελ εάν είναι απαραίτητο.

 

Ε: Τι το ιδιαίτερο έχει το fisting Τζελ και fisting Λιπαντικά της MEO

Α: Η MEO fisting Τζελ είναι υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά fisting αναπτυγμένα ειδικά. Είναι φιλικά προς το δέρμα, έχουν βέλτιστη λιπαντικότητα και είναι πολύ οικονομικά.

 

Ε: Είναι fisting Τα τζελ είναι επίσης κατάλληλα για χρήση με προφυλακτικά

Α: Ορισμένα από τα τζελ fisting που διαθέτουμε είναι συμβατά με προφυλακτικά και μπορούν επομένως να χρησιμοποιηθούν με προϊόντα λατέξ χωρίς δισταγμό. Άλλα δεν είναι (ανατρέξτε στις επιμέρους περιγραφές των προϊόντων στον κατάλογό μας).

 

Ερ: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τζελ fisting και ενός λιπαντικού

Α: Το τζελ για το fisting έχει συνήθως πιο παχύρρευστη σύσταση από τα συμβατικά λιπαντικά και έχει αναπτυχθεί ειδικά για πρακτικές fisting.

 

Ε: Πού μπορώ να αγοράσω fisting Να αγοράσω τζελ

Α: Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα MEO άνετα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Παραδίδουμε γρήγορα και διακριτικά - σε όλο τον κόσμο!

 

Ε: Μπορώ επίσης να παραγγείλω από τη MEO μέσω τηλεφώνου

Α: Ναι, μπορείτε να μας καλέσετε και να παραγγείλετε τηλεφωνικά. Η φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα χαρεί να σας βοηθήσει.

 

Ε: Πόσο γρήγορα θα αποσταλεί η παραγγελία μου

Α: Συνήθως αποστέλλουμε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αποστέλλουμε παγκοσμίως με την DHL ή την UPS.

 

Ε: Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη MEO εάν έχω οποιεσδήποτε ερωτήσεις

Α: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει!

 

Συστάσεις

 

Μετά από όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες, τις παρουσιάσεις προϊόντων και τις κριτικές πελατών, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η MEO μας fisting Τζελ και προσωπικό λιπαντικό σας προσφέρει υποστήριξη και ασφάλεια σε όλες τις προσωπικές και παθιασμένες στιγμές σας. Η υψηλή ποιότητα, η ανθεκτικότητα και η ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, την οποία επαινούν οι πελάτες μας, καθιστούν τις εμπειρίες fisting μια απόλυτη επιτυχία. Είτε PLOW GLOW - Action Lube ή Slam Dunk - Χωρίς άρωμα - fisting Τζελ, κάθε προϊόν έχει δοκιμαστεί προσεκτικά και έχει αποδειχθεί ότι ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

 

Επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών

 

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή προϊόντων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε στις ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και περιεκτικά και να ανταποκρινόμαστε στις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Λέξεις κλεισίματος

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το fisting Λιπαντικά και ελπίζουμε ότι η MEO μας fisting Τζελ και το προσωπικό λιπαντικό θα σας συνοδεύουν στις μελλοντικές σας ερωτικές περιπέτειες. Πείστε τον εαυτό σας για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση της σεξουαλικής απόλαυσης. Ανυπομονούμε να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην fisting να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Εκτός από τα fisting Τζελ και τα προσωπικά λιπαντικά, σας προσφέρουμε στο κατάστημά μας μια μεγάλη ποικιλία από άλλα είδη που μπορούν να εμπλουτίσουν την ερωτική σας εμπειρία. Περιηγηθείτε στη γκάμα μας και ανακαλύψτε την ποικιλία των δυνατοτήτων! Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε για να φτάσετε σε νέα ερωτικά ύψη!

Είτε τεντώνεστε με έναν μεγάλο δονητή, είτε με παιχνίδια fisting, είτε με πρωκτικές χάντρες, είτε με βύσματα στον πισινό, είτε με το παλιό καλό πρωκτικό σεξ, έχουμε ακριβώς τα λιπαντικά που θα σας εγγυηθούν την απόλυτη απόλαυση χωρίς πόνο. Από τώρα και στο εξής μπορείτε να απολαμβάνετε τη μέγιστη διέγερση με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο σκληρών συνεδριών BDSM, είναι σημαντικό να μην βλάψετε μόνιμα την πιο ευαίσθητη περιοχή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα fisting Λιπαντικά και λιπαντικές κρέμες είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα συστατικά, ώστε να μπορείτε να "υποδέχεστε" τους συντρόφους σας με ευχαρίστηση και ευκολία. Τα προσωπικά λιπαντικά της MEO είναι ιδιαίτερα απαλά και μακράς διάρκειας και εξασφαλίζουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας fisting!

Ποια προσωπικά λιπαντικά συνιστώνται για fisting συνιστάται

fisting η επαφή με το πέος είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα κατά την οποία ένα χέρι ή μια γροθιά εισάγεται στον κόλπο ή το ορθό και απαιτεί ένα προσωπικό λιπαντικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτό το είδος σεξ. Τα λιπαντικά για την fisting είναι συνήθως παχύτερα και μεγαλύτερης διάρκειας από άλλα λιπαντικά, καθώς πρέπει να παρέχουν επαρκή λίπανση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για βαθύτερες διεισδύσεις.

Μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα λιπαντικά για fisting are:

1. J-Lube: Το J-Lube είναι μια σκόνη που μπορεί να αναμιχθεί με νερό για να δημιουργήσει ένα παχύρρευστο, ολισθηρό λιπαντικό. Είναι πολύ δημοφιλές στο fisting Κοινότητα επειδή διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και παρέχει βέλτιστη λίπανση. Ωστόσο, μπορεί να γίνει λίγο βρώμικο κατά την ανάμιξη και την εφαρμογή.

2. Crisco: Το Crisco είναι ένα φυτικό κονιορτό που χρησιμοποιείται συχνά ως λιπαντικό για το fisting. Είναι παχύρρευστο και μακράς διάρκειας και παρέχει μεγάλη λίπανση κατά τη διάρκεια του σεξ fisting. Ωστόσο, το Crisco δεν είναι ασφαλές για χρήση με προφυλακτικά από λάτεξ και μπορεί να λεκιάσει τα υφάσματα.

3. Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη: Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι επίσης κατάλληλα για fisting καθώς είναι μακράς διάρκειας και παρέχουν πολλή λίπανση. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλή για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από άλλους τύπους προσωπικών λιπαντικών.

4. Προσωπικά λιπαντικά με βάση το νερό: Τα προσωπικά λιπαντικά με βάση το νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για fisting αλλά δεν διαρκούν τόσο πολύ όσο άλλοι τύποι προσωπικών λιπαντικών. Ωστόσο, καθαρίζονται εύκολα και είναι συμβατά με τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια και προφυλακτικά.

5. LE FIST: Με το LE FIST μπορείτε να διεισδύσετε χωρίς πόνο. Το LE FIST είναι μια ειδική κρέμα με ειδική σύσταση που δημιουργεί ένα εξαιρετικό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα ολίσθησης. Το LE FIST σαγηνεύει με τη μεταξένια του σύσταση, την άοσμη σύνθεση και την εξαιρετικά μακράς διάρκειας αίσθηση ολίσθησης.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK είναι μια λιπαντική κρέμα με αναισθητικές/καταπραϋντικές ιδιότητες χάρη σε έναν ειδικό συνδυασμό συστατικών. Ιδανική για όλα τα είδη των παιχνιδιών ακραίας πρωκτικής διάτασης ή για την προετοιμασία για ένα μεγάλο δονητή ή το fisting.

Όταν επιλέγετε ένα λιπαντικό για fisting, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το ιξώδες, ο χρόνος εφαρμογής και η συμβατότητα με τα ερωτικά παιχνίδια και τα προφυλακτικά, εάν υπάρχουν. Είναι επίσης σημαντικό να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.