Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DEEP'R - Εκπαίδευση σε βάθος πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

DEEP'R - Εκπαίδευση σε βάθος πρωκτού 

Το ιδιαίτερα εύκαμπτο υλικό των μακρών δονητών DEEP'R σας δίνει μια ποικιλία δημιουργικών επιλογών για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση, είτε μόνοι σας είτε με σύντροφο. Απολαύστε την εξαιρετικά γεμίζουσα, τεντωτική απόλαυση και νιώστε εκατοστό μετά εκατοστό τους μεγάλους δονητές DEEP'R βαθιά μέσα σας.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία

Απλά τεράστιο και απολύτως όχι για αρχάριους. Είτε θέλετε να απολαύσετε έναν μεγάλο δονητή DEEP'R μόνοι σας είτε με έναν σύντροφο - ετοιμαστείτε για μια πραγματική πρόκληση!

 

Το εξαιρετικά εύκαμπτο υλικό των μεγάλων δονητών DEEP'R σας δίνει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών δυνατοτήτων, είτε μόνοι είτε με σύντροφο. Απολαύστε την εξαιρετικά γεμίζουσα, τεντωτική απόλαυση και νιώστε εκατοστό μετά εκατοστό τα μεγάλα δονητές DEEP'R βαθιά μέσα σας.

 

Τι το ιδιαίτερο έχει ο μεγάλος δονητής DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση

 

Η MEO ξέρει τι χρειάζεται μια πεινασμένη τρύπα: ακραίο μήκος, μεγάλες διαμέτρους, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να το νιώθετε ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Αυτός ο εξαιρετικά μακρύς δονητής DEEP'R θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Όχι μόνο το μέγεθος αυτού του δονητή θα σας πείσει, αλλά και ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Δοκιμάστε τον δονητή DEEP'R αν τολμάτε!

 

Πώς χρησιμοποιώ τον μεγάλο δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση

 

Λόγω του μήκους και της περιμέτρου, η εισαγωγή των μεγάλων δονητών DEEP'R μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Σίγουρα θα σας συνιστούσαμε να "ζεσταθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να προχωρήσετε μέχρι τον μεγάλο δονητή DEEP'R.

 

Τι λιπαντικό χρησιμοποιώ με αυτόν τον μεγάλο δονητή DEEP'R για πρωκτική βαθιά εκπαίδευση

 

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο δονητή DEEP'R, σας συνιστούμε το λιπαντικό για πρωκτικό σεξ FUCKSLUT Είναι ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μεγάλου δονητή DEEP'R μια ανώδυνη αλλά εκπληκτική απόλαυση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς των μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ και το πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές DEEP'R μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

 

Υλικό και φροντίδα του μεγάλου δονητή DEEP'R:

 

Αυτός ο μεγάλος δονητής XL από τη σειρά DEEP'R είναι κατασκευασμένος από PVC υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ σταθερό, έτσι ώστε ο δονητής DEEP'R σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον εξαιρετικά μακρύ δονητή DEEP'R με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, σας συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιείτε τακτικά το σπρέι μας VERYCLEAN.

 

Καλό είναι να γνωρίζετε: