Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Τέντωμα πρωκτού 

Το πρωκτικό τέντωμα είναι μια ιδιαίτερη, εξαιρετικά συναρπαστική σεξουαλική πρακτική που μπορεί να ασκηθεί μόνη της αλλά φυσικά και με σύντροφο. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές και εργαλεία για αρχάριους και επαγγελματίες για να απολαύσουν στο έπακρο την πρωκτική διέγερση και το πρωκτικό τέντωμα και να επιτύχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα:

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 73 - 82 από 82 στοιχεία
Εμφάνιση 73 - 82 από 82 στοιχεία

Πρωκτικό τέντωμα και πρωκτικό τέντωμα: προϊόντα για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες

 

Το πρωκτικό τέντωμα είναι μια ιδιαίτερη, εξαιρετικά συναρπαστική σεξουαλική πρακτική που μπορεί να ασκηθεί μόνη της αλλά φυσικά και με σύντροφο. Για αρχάριους και επαγγελματίες, υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές και εργαλεία για να μεγιστοποιήσετε την πρωκτική διέγερση και το πρωκτικό τέντωμα και να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα:

 

Οι πελάτες της MEO περιγράφουν τον οργασμό τους κατά τη διάρκεια του πρωκτικού stretching ως ιδιαίτερα έντονο. Ο λόγος για αυτό είναι οι πολυάριθμες νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στον πρωκτό. Για πολλούς άνδρες και γυναίκες, η απλή διέγερση με το άγγιγμα του πρωκτού είναι αρκετή, άλλοι θέλουν να βιώσουν αυτά τα συναισθήματα ακόμη πιο έντονα και ξεκινούν με πρωκτικό τέντωμα. Η διάταση του σφιγκτήρα μυός μπορεί να είναι διασκεδαστική από μόνη της ή κατά τη διάρκεια του σεξ. Σήμερα, η MEO εξηγεί πώς οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι στο σεξ μπορούν να πάρουν τη μέγιστη ευχαρίστηση από το πρωκτικό τέντωμα. Σας παρουσιάζουμε επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρωκτικό τέντωμα.

 

Πρωκτική διάταση: προετοιμασία για ακραίες αισθήσεις

 

Η διάταση του πρωκτού ή του σφιγκτήρα μυός, δηλαδή η πρωκτική διαστολή, απαιτεί ενδελεχή προετοιμασία. Χωρίς αυτήν, η πρωκτική διάταση γίνεται δυσάρεστη έως επώδυνη και ο κίνδυνος μόλυνσης αυξάνεται. Αλλά η προετοιμασία έχει νόημα όχι μόνο για λόγους υγιεινής - σας προετοιμάζει για την πρωκτική διέγερση και εξασφαλίζει έναν χαλαρό σφιγκτήρα.

 

Υγιεινικός καθαρισμός του πρωκτού πριν από την πρωκτική διαστολή

 

Ο καθαρισμός του πρωκτού είναι ιδιαίτερα σημαντικός κατά τη διάρκεια της πρωκτικής διαστολής. Εξασφαλίζει την υγιεινή και αυξάνει τον παράγοντα ευεξίας όταν παρουσιάζετε τον πρωκτό σας στον σύντροφό σας. Ο καλύτερος τρόπος για τον καθαρισμό του πρωκτού είναι με ένα από τα πρωκτικά μας ντους. Μια τέτοια κεφαλή ντους μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε έναν σωλήνα ντους. Οι αρχάριοι θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι η κεφαλή του ντους είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή, ώστε ο ανεκπαίδευτος σφιγκτήρας μυς να συνηθίσει το τέντωμα. Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τα μεγαλύτερα μοντέλα πρωκτικού ντους μας - συνήθως το αντιλαμβάνονται ως την πρώτη προκαταρκτική διάταση πριν από την πραγματική πρωκτική διάταση.

 

Έχετε έτοιμα σημαντικά εργαλεία για την πρωκτική διάταση

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε ένα καλό λιπαντικό για την πρωκτική διάταση - ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας. Ο κίνδυνος τραυματισμού από τη μη χρήση υγρασίας είναι απλά πάρα πολύ μεγάλος. Ένα καλό πρωκτικό λιπαντικό παραμένει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη όπως το FuckSlut της MEO ® είναι ιδανικό. Αλλά προσέξτε: Εάν πρόκειται για δονητές ή βύσματα από σιλικόνη, λατέξ ή TPE, συνιστάται η χρήση ενός λιπαντικού με βάση το νερό, όπως το Aquameo, διότι διαφορετικά τα υψηλής ποιότητας υλικά θα γίνουν πορώδη. Αν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε σωστά, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό με αναισθητικό, όπως το σπρέι EXTREMEO. Αυτό κάνει τη διείσδυση στον πρωκτό ιδιαίτερα εύκολη.

 

Εκτός από το λιπαντικό, άλλα βοηθήματα μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμα. Για παράδειγμα, κρατήστε κοντά σας κατάλληλα πρωκτικά παιχνίδια, όπως έναν πρωκτικό δονητή ή πρωκτικές χάντρες, ή χρησιμοποιήστε τα πρακτικά γάντια από λατέξ μας όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε στο πρωκτικό σεξ μετά την πρωκτική διαστολή, τα προφυλακτικά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα.

 

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μακροχρόνια αποτελέσματα με την πρωκτική διαστολή

 

Ηπρωκτική διαστολή είναι μια ιδιαίτερη, εξαιρετικά συναρπαστική σεξουαλική πρακτική που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνη ή με σύντροφο. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές και εργαλεία για αρχάριους και επαγγελματίες για να απολαύσετε την πρωκτική διέγερση και την πρωκτική διάταση στο έπακρο και να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα:

 

Πρωκτικό τέντωμα για αρχάριους

 

Όσοι γνωρίζουν ήδη λίγα πράγματα για τα παιχνίδια του σεξ, αργά ή γρήγορα θα έχουν έρθει σε επαφή με τα "πολύ ειδικά" πρωκτικά μας παιχνίδια. Το αισθησιακό ερέθισμα της πρωκτικής απόλαυσης συνδέεται συνήθως με ένα αρχικό ξεπέρασμα. Οι αρχάριοι του πρωκτικού τεντώματος είναι καλύτερο να ξεκινήσουν μόνοι και χαλαροί με τα Ass Grommet στο μέγεθος XS ή το μικρό μας δαχτυλίδι πρωκτικού τεντώματος και να εισέλθουν σταδιακά στον κόσμο του πρωκτικού τεντώματος.

 

Πρωκτικό τέντωμα - τέντωμα του πρωκτού μόνος ή με σύντροφο

 

Αν θέλετε να τεντώσετε τον πρωκτό σας για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να το κάνετε μόνοι σας κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσετε αν το πρωκτικό τέντωμα και το πρωκτικό σεξ είναι καν μια επιλογή για εσάς. Εάν είστε εντελώς χαλαροί, χρησιμοποιήστε το λιπαντικό EZ2FUCK από τη MEO ® και αρχίστε σιγά-σιγά να κάνετε μασάζ γύρω από τον πρωκτό. Αν αυτό είναι ευχάριστο, μπορείτε πρώτα να διεισδύσετε στον πρωκτό με ένα δάχτυλο. Για τα επόμενα πρωκτικά παιχνίδια μπορείτε να είστε πιο θαρραλέοι και να χρησιμοποιήσετε ένα δεύτερο δάχτυλο ή ένα μικρό για πρωκτική διάταση butt plug για πρωκτικό τέντωμα.

 

Μόλις ο κάθε σύντροφος απολαύσει το πρωκτικό τέντωμα μόνος του, μπορείτε να παίξετε μαζί και να ανακαλύψετε πολλά συναρπαστικά πράγματα. Η κατανόηση είναι πολύ σημαντική εδώ, επειδή εσείς οι δύο ξέρετε πλέον τι σας αρέσει και πρέπει να το μεταδώσετε στον σύντροφό σας. Τα ζευγάρια ξεκινούν επίσης διεγείροντας ο ένας τον άλλον με μασάζ και το δάχτυλο, πριν τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια και τα ερωτικά παιχνίδια για πρωκτικό τέντωμα μπουν στην ερωτική πράξη.

 

Συμβουλές και παιχνίδια για πρωκτικό τέντωμα

 

Παιχνίδια πρωκτικού σεξ για αρχάριους στον τομέα του πρωκτικού stretching

 

Εάν είστε έτοιμοι για πρωκτικά παιχνίδια σεξ, καλό είναι να ξεκινήσετε με μικρά παιχνίδια από την MEO ®. Τα πρωκτικά βύσματα από τη σειρά μας Analgeddon ® είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την αρχή. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε πρώτα τα πρωκτικά βύσματα σιλικόνης. Αυτά είναι πολύ ευχάριστα και μαλακά. Τα πρωκτικά βύσματα ή οι δονητές που μπορούν να φουσκώσουν μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέροντα - με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί βέλτιστα στις επιθυμίες σας. Αργότερα, τα πρωκτικά βύσματα από μέταλλο ή γυαλί γίνονται ενδιαφέροντα. Σταδιακά, το πρωκτικό τέντωμα μπορεί να γίνει με μεγαλύτερα μοντέλα και βύσματα με δόνηση.

 

Πρωκτικό τέντωμα και πρωκτικό τέντωμα για προχωρημένους χρήστες

 

Υπάρχουν μερικές επιλογές που ακόμη και οι επαγγελματίες του πρωκτικού stretching μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενισχύσουν περαιτέρω τις αισθήσεις του πρωκτικού stretching. Αφενός, υπάρχουν πολυάριθμα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα που τα έχουν όλα, αφετέρου, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Ass Grommet ή τα δαχτυλίδια πρωκτικού τεντώματος στα μεγαλύτερα μεγέθη. Το πόσο μπορεί να τεντωθεί ο πρωκτός κατά την πρωκτική διάταση εξαρτάται από τη δική σας ανατομία. Εφόσον είναι ευχάριστο, δεν προκύπτουν προβλήματα και η περιπέτεια παραμένει σε πρώτο πλάνο, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο πρωκτικό τέντωμα με μεγάλα παιχνίδια.

 

Σεξουαλικά παιχνίδια για προχωρημένο πρωκτικό τέντωμα

 

Δονητής, πρωκτικό βύσμα, πρωκτικές μπάλες - τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια για πρωκτικό τέντωμα κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Εάν ο πρωκτός είναι ήδη τεντωμένος, μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερα παιχνίδια από το MEO ®. Οι πρωκτικές μπάλες από ανοξείδωτο ατσάλι με πολλές μπάλες είναι βαριές και ασκούν θαυμάσια πίεση. Με κάθε μπάλα που διεισδύει στον πρωκτό, η συναρπαστική αίσθηση αυξάνεται. Οι άνδρες που θέλουν να βιώσουν τη διέγερση του πρωκτού, του προστάτη, του περινέου και των αρχιδιών επιλέγουν τους αντίστοιχους συνδυασμούς από τη σειρά μας Alphamale. Στους έμπειρους χρήστες αρέσει επίσης να τεντώνουν τον πρωκτό 24/7 καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Γι' αυτό, είναι κατάλληλα τα μεγαλύτερα πρωκτικά βύσματα από τη σειρά μας Analgeddon ®, τα οποία σας προσφέρουν μια αίσθηση ευρυχωρίας όλη την ημέρα. Για τους επαγγελματίες, τα πρωκτικά βύσματα με ένα άνοιγμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα. Αυτά ανοίγουν τον πρωκτό - ο σύντροφος έχει πλήρη θέα και μπορεί να τον διεγείρει με δάχτυλο, δονητή ή δονητή. Μπορούν επίσης να εισαχθούν διάφορα υγρά. Εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ιδιαίτερα δημοφιλή μας Ass Grommet πρέπει να αναφερθεί!

 

Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν τεντώνετε τον πρωκτό

 

Ο πρωκτός είναι ένα πολύ ευαίσθητο στόμιο. Είναι λιγότερο ελαστικός από τα γεννητικά όργανα και πρέπει επομένως να αντιμετωπίζεται προσεκτικά και με προσοχή.

 

Θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα λάθη όταν τεντώνετε τον πρωκτό:

 

Μην χρησιμοποιείτε δύναμη όταν τεντώνετε τον πρωκτικό σφιγκτήρα! Εάν ο σφιγκτήρας μυς δεν είναι χαλαρός, η διείσδυση είναι δύσκολα δυνατή. Εάν είστε πολύ σκληροί, μπορεί να τραυματίσετε σοβαρά τον σφιγκτηριακό μυ και τον εντερικό βλεννογόνο. Επομένως: Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονο λιπαντικό και τεντώστε αργά!

 

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια! Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο πρωκτικό ερωτικό παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, είναι δελεαστικό να καταφύγετε σε άλλα αντικείμενα. Στη MEO, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή τα αντικείμενα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Υπάρχει επίσης ένας καλός λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πρωκτικά παιχνίδια στην αγορά - έχουν ένα φαρδύ πόδι, το λεγόμενο πώμα. Με άλλα αντικείμενα και παιχνίδια, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν μέσα στον πρωκτό.

 

Παρακαλούμε μην τεντώνετε τον πρωκτό χωρίς λιπαντικό! Ο ίδιος ο πρωκτός δεν έχει έκκριση όπως παράγει ο κόλπος και το πέος για καλύτερη λίπανση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να παρέχετε υγρασία με τη μορφή πρωκτικών λιπαντικών. Χωρίς λιπαντικό, η πρωκτική διαστολή είναι εξαιρετικά άβολη και μπορεί να προκαλέσει πόνο.

 

Η πρωκτική διάταση είναι μια απίστευτα διεγερτική πρακτική του σεξ. Η προετοιμασία απαιτεί κάποια προσοχή και χρειάζεται αρκετή προσοχή κατά τη διάρκεια της διάτασης, ώστε να μην υπερδιαταχθεί ο σφιγκτήρας μυς. Εμείς στο MEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα για το πρωκτικό τέντωμα, σας συμβουλεύουμε να προσεγγίσετε το θέμα του πρωκτικού τεντώματος με προσοχή και ενσυναίσθηση - είναι χαρά να ανακαλύπτετε συνεχώς κάτι καινούργιο στον τομέα του πρωκτικού τεντώματος και να μην έχετε δοκιμάσει τα πάντα αμέσως μετά την πρώτη φορά. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά - τότε θα αγαπήσετε την πρωκτική διαστολή!