Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ταινία δεσμού

Ενημερωτικό δελτίο

Διαφανής ταινία δουλείας

Η διαφανής ταινία bondage σε ρολό έχει μήκος 20 μέτρα και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα έναντι της ταινίας stretch ή της ταινίας προσκόλλησης, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για bondage.

Περισσότερες πληροφορίες

3696/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η διαφανής ταινία bondage σε ρολό έχει μήκος 20 μέτρα και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την stretch ταινία ή την ταινία προσκόλλησης, που χρησιμοποιείται συχνά για bondage.

    Αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία bondage σε ρολό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ BDSM για αρχάριους και επαγγελματίες. Η ταινία bondage από τη MEO ® είναι γρήγορα στο χέρι και εξασφαλίζει αξιόπιστη στερέωση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.

    Η ταινία bondage από τη MEO ® δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να δέσετε τους καρπούς και τους αστραγάλους του συντρόφου σας για να περιορίσετε την ελευθερία κινήσεών του, αλλά είναι επίσης ιδανική για να δέσετε τα μάτια του συντρόφου σας, καθώς κολλάει μόνο στον εαυτό της και όχι στο δέρμα ή τα μαλλιά. Η ταινία bondage είναι το τέλειο αξεσουάρ BDSM, ειδικά για μια υπαίθρια συνεδρία ή όταν ταξιδεύετε, καθώς αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δέσετε τον σύντροφό σας σε ένα δέντρο στο δάσος, για παράδειγμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για σχοινιά, καραμπίνερ ή γάντζους. Η ταινία bondage ανοίγει πολλές δημιουργικές δυνατότητες κατά το δέσιμο. Απλά αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει!

    Πώς χρησιμοποιώ τη διαφανή ταινία δεσίματος;

    Η ταινία δεσίματος είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Απλά κόψτε την απαιτούμενη ποσότητα ταινίας bondage από το ρολό με ψαλίδι και η διασκέδαση του bondage μπορεί να ξεκινήσει!

    Τι το ιδιαίτερο έχει η διαφανής ταινία bondage;

    Η ταινία bondage είναι ελαστική, εύκαμπτη και κολλάει μόνο στον εαυτό της, όχι στο δέρμα ή στα μαλλιά. Η ταινία bondage μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τυλίξετε και να στερεώσετε τα χέρια ή τα πόδια γρήγορα και εύκολα χωρίς να τραβήξετε τα μαλλιά ή το δέρμα. Η ταινία δουλείας μας είναι ιδανική για ερωτικά παιχνίδια δουλείας όλων των ειδών. Μετά τη χρήση, η ταινία bondage μπορεί να αφαιρεθεί σε χρόνο μηδέν χωρίς να αφήσει υπολείμματα.

    Τι πρέπει να έχω υπόψη μου με τη διαφανή ταινία bondage;

    Η ταινία bondage είναι επαναχρησιμοποιήσιμη αν χρησιμοποιηθεί προσεκτικά. Μετά τη χρήση, απλά σκουπίστε την με νερό και ήπιο σαπούνι, αφήστε την να στεγνώσει και τυλίξτε την προσεκτικά ξανά.

    Χρωματιστή ταινία bondage:

    Η ταινία bondage διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο, ροζ, ροζ, ασημί, μοβ και κίτρινο χρώμα καθώς και σε διάφανη.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ταινία bondage σε ρολό 20 μέτρων.
    • Διατίθενται διάφορα χρώματα
    • Η ταινία bondage της MEO® διευκολύνει την εκπλήρωση των φαντασιώσεων bondage χωρίς περίπλοκους κόμπους. Η γυαλιστερή μεμβράνη χωρίς συγκολλητικό στρώμα κολλάει μόνο στον εαυτό της - όχι στο δέρμα ή στα μαλλιά. Η ταινία bondage είναι κατάλληλη για δέσιμο ή ερωτική φίμωση, ως μαντήλι στα μάτια και εντελώς για μουμιοποίηση. Μετά τη χρήση, η ταινία bondage μπορεί να τυλιχθεί ξανά και να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά απαιτείται.
    • Εύκολη αφαίρεση: Ξετυλίγεται γρήγορα και ξετυλίγεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top

    Top Qualität

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Διαφανής ταινία δουλείας

      Διαφανής ταινία δουλείας

      Η διαφανής ταινία bondage σε ρολό έχει μήκος 20 μέτρα και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα έναντι της ταινίας stretch ή της ταινίας προσκόλλησης, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για bondage.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      7 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: