Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Το θαύμα του σεξ - Ramrod® Thrusting

Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Ramrod® Thrustingένα πανίσχυρο ερωτικό παιχνίδι που συνδυάζει ακριβείς ωθήσεις στον πρωκτικό σωλήνα με έντονες δονήσεις και σας χαρίζει μια απίστευτη αίσθηση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Χάρη στην ανατομικά διαμορφωμένη λαβή, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με το Ramrod® Thrusting να το χειρίζεστε με ακρίβεια - μόνοι σας ή ως ζευγάρι!

Περισσότερες πληροφορίες

3932/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Ramrod® Thrustingένα πανίσχυρο ερωτικό παιχνίδι που συνδυάζει ακριβείς ωθήσεις στον πρωκτικό σωλήνα με έντονες δονήσεις και σας χαρίζει μια απίστευτη αίσθηση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Χάρη στην ανατομικά διαμορφωμένη λαβή, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με το Ramrod® Thrusting να το χειρίζεστε με ακρίβεια - μόνη σας ή με έναν σύντροφο! Τώρα πρέπει απλώς να μάθετε γιατί η MEO το αποκαλεί "θαύμα του σεξ"...

    Η απάντηση είναι ότι το Ramrod® Thrusting είναι πραγματικά τόσο καλό όσο και το πραγματικό σεξ. Αυτό το εξαιρετικό ερωτικό παιχνίδι συνδυάζει ακριβείς κινήσεις ώθησης με έντονες δονήσεις που παρέχουν απίστευτα βαθιά και πολύπλευρη διέγερση, συγκρίσιμη με τη δυναμική και την ένταση του πραγματικού σεξ. Ο ισχυρός συνδυασμός έως και 12 διαφορετικών επιπέδων δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, καθώς και 12 δυναμικών κινήσεων προς τα πάνω και προς τα κάτω, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει τη διέγερση και να την απολαύσει στο έπακρο. Παρακολουθήστε το βίντεό μας και δείτε και μόνοι σας...

    Πολλές επιλογές, υπέροχο υλικό και τεχνολογία αιχμής:

    Με 12 έντονα επίπεδα δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης, καθώς και 12 δυναμικές κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που δεν αφήνουν τίποτα να μείνει επιθυμητό. Οι ακριβείς και ισχυρές κινήσεις ώθησης προσθέτουν μια νέα διάσταση στην πρωκτική ή κολπική διείσδυση και προσφέρουν διέγερση που κόβει την ανάσα.

    Το Ramrod® Thrustingγνωστό και ως "θαύμα του σεξ", είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και εγγυάται μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία. Επιπλέον, το Ramrod® Thrusting αδιάβροχος και βυθιζόμενος σύμφωνα με το πρότυπο IPX7, έτσι ώστε ο δονητής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μπάνιο ή στο ντους.

    Εξοπλισμένος με ένα υπερσύγχρονο τσιπ μνήμης, ο δονητής θυμάται τις τελευταίες Ramrod® Thrusting θυμάται την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε, ώστε να μπορείτε απλά να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Το κλείδωμα ασφαλείας διασφαλίζει ότι ο δονητής δεν ενεργοποιείται μόνος του όταν βρίσκεται στις χειραποσκευές ή στη βαλίτσα σας. Όταν ο δονητής είναι πλήρως φορτισμένος, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για 60 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα ή 100 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για σκληρή, τέλεια διείσδυση.

    Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις απόλαυσης με την ισχυρή Ramrod® Thrustingτο έξυπνο γαμημένο θαύμα της MEO. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σας κόψει την ανάσα.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Το θαύμα του σεξ - Ramrod® Thrusting
    • Για πρωκτική και κολπική διέγερση.
    • Διαστάσεις: 12 cm x 3,75 cm (προς εισαγωγή) | 20,25 cm x 7,5 cm (συνολικά)
    • Ισχυρός δονητής με δύο μοτέρ για ακριβείς ωθήσεις και δονήσεις.
    • 12 έντονες λειτουργίες με δόνηση, παλμούς και κλιμάκωση.
    • 12 λειτουργίες για δυνατές κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω.
    • Υλικό: Σιλικόνη φιλική προς το σώμα, 100% αδιάβροχη.
    • Προηγμένο τσιπ μνήμης που θυμάται την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε.
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε.
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης.
    • Φορτίζεται πλήρως σε 2 ώρες
    • Λειτουργεί για 60 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και 100 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo
    • Καθαρίστε με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το σπρέι μας VERYCLEAN.
    • Calexoticsη Aquameo, μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990, είναι γνωστή στη βιομηχανία σεξουαλικών παιχνιδιών για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της. Παρόμοια με Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO είναι επίσης γνωστή για την ποικιλία υψηλής ποιότητας σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM. Και οι δύο εταιρείες χαρακτηρίζονται από καινοτομία, ποιότητα και προσανατολισμό στον πελάτη. Calexotics η γερμανική εταιρεία MEO και η γερμανική εταιρεία MEO δίνουν μεγάλη έμφαση στην προσφορά ασφαλών, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων. Παρόλο που το Calexotics και η MEO εδρεύουν σε διαφορετικές τοποθεσίες, μοιράζονται την κοινή φιλοσοφία της καινοτομίας, της ποιότητας και της επιδίωξης της ικανοποίησης του πελάτη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Το θαύμα του σεξ - Ramrod® Thrusting

      Το θαύμα του σεξ - Ramrod® Thrusting

      Ζήστε την απόλυτη απόλαυση με το Ramrod® Thrustingένα πανίσχυρο ερωτικό παιχνίδι που συνδυάζει ακριβείς ωθήσεις στον πρωκτικό σωλήνα με έντονες δονήσεις και σας χαρίζει μια απίστευτη αίσθηση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Χάρη στην ανατομικά διαμορφωμένη λαβή, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με το Ramrod® Thrusting να το χειρίζεστε με ακρίβεια - μόνοι σας ή ως ζευγάρι!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: