Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Wall Banger P-Spot - Δονητής προστάτη

Το Wall Banger P-Spot με τηλεχειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία ενός μασάζ προστάτη χωρίς χέρια! Μια ισχυρή βεντούζα συγκρατεί τον δονητή προστάτη με ασφάλεια και Wall Banger P-Spot με ασφάλεια και σταθερότητα στον τοίχο για να φτάσει στα τέλεια σημεία βαθιά μέσα σας!

Περισσότερες πληροφορίες

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Wall Banger P-Spot έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία ενός μασάζ προστάτη χωρίς χέρια! Μια ισχυρή βεντούζα συγκρατεί τον δονητή προστάτη με ασφάλεια και Wall Banger P-Spot με ασφάλεια και σταθερότητα στον τοίχο για να φτάσει στα τέλεια σημεία βαθιά μέσα σας! Με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να απολαύσετε ένα μασάζ προστάτη από απαλό έως εξαιρετικά ισχυρό με το πάτημα ενός κουμπιού.

     

    Ο προστάτης, που συχνά αποκαλείται "ανδρικό σημείο G", είναι το κέντρο της απόλαυσης. Με τη διέγερση του προστάτη, μπορούν να επιτευχθούν πολύ βαθιοί και έντονοι οργασμοί, οι λεγόμενοι οργασμοί του προστάτη. Αυτοί οι οργασμοί μπορεί να είναι τόσο έντονοι που να εμπλέκουν ολόκληρο το σώμα και να διαφέρουν πολύ από τους συμβατικούς οργασμούς. Με τον Wall Banger P-Spot μπορείτε να επιτύχετε έναν τέτοιο οργασμό στον προστάτη εντελώς χωρίς χέρια, πράγμα που αποτελεί μια απίστευτη εμπειρία.

     

    Τι κάνει το Wall Banger P-Spot τόσο ξεχωριστό

     

    Το Wall Banger P-Spot έχει ιδανικό σχήμα, ώστε να μπορεί να εισαχθεί εύκολα και απαλά για να φτάσει και να διεγείρει το σημείο P ή το σημείο G. Η χαρακτηριστική δομή διέγερσης που διαθέτει εξασφαλίζει έντονες στιγμές μασάζ. Επιπλέον, οι 10 ποικίλοι τρόποι δόνησης θέτουν τα νεύρα της απόλαυσής σας σε γαργαλιστικές δονήσεις. Με το ασύρματο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να ρυθμίσετε άνετα την ένταση από απαλή έως ισχυρή με το πάτημα ενός κουμπιού. Συμβουλή από τη MEO: Αφήστε το τηλεχειριστήριο στο σύντροφό σας, ώστε να μπορεί να σας εκπλήξει παιχνιδιάρικα με τις συναρπαστικές διεγέρσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wall Banger P-Spot με την ισχυρή βεντούζα του για σόλο διασκέδαση χωρίς χέρια ή απλά αφαιρέστε την βεντούζα για να παίξετε μόνο με τον δονητή. Ο δονητής είναι καλυμμένος με μια πολύ φιλική προς το δέρμα υφή μαλακής αφής και διαθέτει μια φαρδιά βάση που εμποδίζει με ασφάλεια την πλήρη ολίσθησή του. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Wall Banger P-Spot εισαγόμενο αναλογικά για λίγο περισσότερο - κατά τη διάρκεια του σεξ, για παράδειγμα. Για εκπληκτικές, αξέχαστες κορυφώσεις που κόβουν την ανάσα!

     

    Πώς χρησιμοποιώ το Wall Banger P-Spot; Πώς χρησιμοποιείται το Wall P-Spot

     

    Το Wall Banger P-Spot εισάγεται πρωκτικά (ή κολπικά). Ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το δικό μας Aquameo, εξασφαλίζει ομαλή, εύπλαστη απόλαυση. Στη συνέχεια, εσείς (ή ο σύντροφός σας) ενεργοποιείτε άνετα τη δόνηση με το πάτημα ενός κουμπιού με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Για τη σόλο απόλαυσή σας, μπορείτε να τοποθετήσετε το Wall Banger P-Spot με τη βάση αναρρόφησης σε μια λεία επιφάνεια, όπως ένας τοίχος με πλακάκια στο ντους, και να το χρησιμοποιείτε χωρίς χέρια.

    Οδηγίες χρήσης:

     

    Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στον δονητή ή στο τηλεχειριστήριο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να κάνετε κύκλο μεταξύ των 7 επιπέδων δόνησης και των 3 ταχυτήτων. Για να απενεργοποιήσετε τον δονητή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 3 δευτερόλεπτα. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο θα κουμπώσει μαγνητικά στο κάτω μέρος του δονητή.

     

    Πώς είναι το Wall Banger P-Spot καθαρίζεται

     

    Καθαρίστε τον Wall Banger P-Spot με νερό και ήπιο σαπούνι. Για απολυμαντικό καθαρισμό, απλά χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Τι πρέπει να κάνω Wall Banger P-Spot να προσέξω

     

    Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα με βάση το νερό Wall Banger P-Spot χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το AnalPush από τη MEO. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να προσβάλλουν την επιφάνεια υψηλής ποιότητας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητής προστάτη με βεντούζα
    • Δονήσεις πολλαπλών λειτουργιών και πολλαπλών ταχυτήτων
    • Μαγνητικό τηλεχειριστήριο
    • Υλικό: σιλικόνη, PU, ABS
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB
    • Αδιάβροχο
    • Διαστάσεις: Μήκος 14,2 cm, μήκος εισαγωγής 11,5 cm.
    • Χρόνος φόρτισης 60 λεπτά
    • Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
    • Τύπος κύριας μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (περιλαμβάνεται)
    • Τύπος δευτερεύουσας μπαταρίας: (1) μπαταρία "CR1620" (περιλαμβάνεται)
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 Wall Banger P-Spot, 1 βεντούζα, 1 τηλεχειριστήριο (με 1 μπαταρία CR1620), 1 καλώδιο φόρτισης USB.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Αξιολόγηση 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Αξιολόγηση 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Αξιολόγηση 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Wall Banger P-Spot - Δονητής προστάτη

            Wall Banger P-Spot - Δονητής προστάτη

            Το Wall Banger P-Spot με τηλεχειριστήριο έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία ενός μασάζ προστάτη χωρίς χέρια! Μια ισχυρή βεντούζα συγκρατεί τον δονητή προστάτη με ασφάλεια και Wall Banger P-Spot με ασφάλεια και σταθερότητα στον τοίχο για να φτάσει στα τέλεια σημεία βαθιά μέσα σας!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: