Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διπλά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Διπλό δονητή "Διπλό κεφάλι - διπλή δράση"

Με εντυπωσιακό μήκος 42 cm και δύο μοναδικά διαμορφωμένα άκρα, αυτός ο διπλός δονητής προσφέρει πολλές σέξι στιγμές. Το ένα άκρο του διπλού δονητή έχει μια μη περιτμημένη γάντζα πέους και έναν άξονα με δερματικές πτυχές για ρεαλιστική αίσθηση, ενώ το άλλο άκρο έχει μια περιτμημένη γάντζα με πρόσθετες διεγερτικές αυλακώσεις για έντονη διέγερση κατά τη διείσδυση.

Περισσότερες πληροφορίες

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με εντυπωσιακό μήκος 42 cm και δύο μοναδικά διαμορφωμένα άκρα, αυτός ο μαύρος διπλός δονητής προσφέρει πολλές σέξι στιγμές. Το ένα άκρο του διπλού δονητή έχει μια μη περιτμημένη βάλανο και ένα στέλεχος με δερματικές πτυχές για ρεαλιστική αίσθηση, ενώ το άλλο άκρο έχει μια περιτμημένη βάλανο με πρόσθετες διεγερτικές αυλακώσεις για έντονη διέγερση κατά τη διείσδυση.

    Χάρη στην εξαιρετικά εύκαμπτη υφή του, ο διπλός δονητής προσαρμόζεται σε κάθε θέση και φτάνει αβίαστα σε όλα τα γλυκά σημεία μέσα στο σώμα με το εντυπωσιακό του μήκος. Με διάμετρο περίπου 3,5 cm έως 3,7 cm, έχει το τέλειο μέγεθος για να προσφέρει αξέχαστες στιγμές τόσο στους αρχάριους όσο και στους προχωρημένους χρήστες.

    Double Dildo MEO

    Είτε μόνος είτε ως ζευγάρι, αυτός ο διπλός δονητής διπλασιάζει την απόλαυση και ικανοποιεί την επιθυμία για βαθιά και ικανοποιητική διείσδυση. Το λεπτομερές αντίγραφο διαφορετικών σχημάτων βλεφαρίδων πέους - ένα περιτμημένο και ένα μη περιτμημένο - δεν προσφέρει μόνο οπτική ποικιλία, αλλά και μια σαφή ποικιλία αφής που κάνει τη χρήση του δονητή ακόμα πιο συναρπαστική.

    Ο διπλός μας δονητής προσφέρει ευέλικτη απόλαυση που προσαρμόζεται στις ατομικές προτιμήσεις και επιθυμίες του κάθε ατόμου. Είτε πρόκειται για γυναίκα/γυναίκα, γυναίκα/άντρα, άντρας/άντρας ή σόλο, αυτός ο διπλός δονητής προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε αστερισμό.

    Για τα ζευγάρια γυναίκα/γυναίκα, προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουν ταυτόχρονα και να οδηγήσουν την οικειότητα σε ένα νέο επίπεδο, ενώ τα ζευγάρια γυναίκα/άντρα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τη δυναμική των ερωτικών τους συναντήσεων μέσω της αμοιβαίας διείσδυσης. Τα ζευγάρια άντρας-άντρας θα το βρουν ένα ιδανικό ερωτικό παιχνίδι που επιτρέπει τη συγχρονισμένη διείσδυση.

    Ο διπλός δονητής είναι επίσης ένας εξαιρετικός σύντροφος για σόλο συνεδρίες, ανεξαρτήτως φύλου. Η ευελιξία και το μήκος του επιτρέπουν την εξερεύνηση διαφορετικών στάσεων και βάθους διείσδυσης, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να ανακαλύψει και να διεγείρει τα δικά του προσωπικά γλυκά σημεία.

    Εν ολίγοις, ο διπλός δονητής είναι ένας πραγματικός πολυεργαλειομανής που είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να διευρύνει το σεξουαλικό του ρεπερτόριο χάρη στην ευελιξία και την υψηλή προσαρμοστικότητά του. Σας προσκαλεί να επαναπροσδιορίσετε τα όρια της απόλαυσης και να βυθιστείτε σε έναν κόσμο διπλής απόλαυσης.

    Χαρίστε στον εαυτό σας απαράμιλλη απόλαυση με αυτόν τον διπλό δονητή και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες της απόλαυσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Διπλός δονητής
    • Χρώμα: μαύρο
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Διαστάσεις: μήκος 42 cm, διάμετρος 3,5 cm έως 3,7 cm.
    • Για βέλτιστη απόλαυση και ασφάλεια κατά τη χρήση του διπλού δονητή, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό, κατά προτίμηση το Aquameo μας. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο λιπαντικό εξασφαλίζει απαλή και ομαλή διείσδυση και ταιριάζει απόλυτα με το υλικό σιλικόνης του διπλού δονητή. Τα λιπαντικά που περιέχουν λάδι ή σιλικόνη πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υλικό.
    • Για τον καθαρισμό, συνιστούμε το πλύσιμο του διπλού δονητή με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι πριν και μετά από κάθε χρήση. Το σπρέι μας VERYCLEAN μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για ενδελεχή απολύμανση. Αυτή η απλή ρουτίνα φροντίδας διασφαλίζει ότι ο δονητής παραμένει υγιεινός και σας προσφέρει απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    • Τα MEO και Aquameo είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Αξιολόγηση 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Αξιολόγηση 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Αξιολόγηση 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Διπλό δονητή "Διπλό κεφάλι - διπλή δράση"

            Διπλό δονητή "Διπλό κεφάλι - διπλή δράση"

            Με εντυπωσιακό μήκος 42 cm και δύο μοναδικά διαμορφωμένα άκρα, αυτός ο διπλός δονητής προσφέρει πολλές σέξι στιγμές. Το ένα άκρο του διπλού δονητή έχει μια μη περιτμημένη γάντζα πέους και έναν άξονα με δερματικές πτυχές για ρεαλιστική αίσθηση, ενώ το άλλο άκρο έχει μια περιτμημένη γάντζα με πρόσθετες διεγερτικές αυλακώσεις για έντονη διέγερση κατά τη διείσδυση.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: