Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Αυνανιστής "Message In A Bottle

Το "Message In A Bottle" της MEO - είναι ένας αυνανισμός για άνδρες που όχι μόνο διεγείρει, αλλά και προσθέτει μια ακουστική εμπειρία στον αυνανισμό. Ο αυνανισμός, ο οποίος είναι έτοιμος για χρήση ανά πάσα στιγμή, συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3672/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το "Message In A Bottle" της MEO - είναι ένας αυνανισμός για άνδρες που όχι μόνο διεγείρει, αλλά και προσθέτει ένα ακουστικό επίπεδο εμπειρίας στον αυνανισμό. Ο αυνανισμός, ο οποίος είναι έτοιμος για χρήση ανά πάσα στιγμή, συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία.

    Αυτό το αριστούργημα της τεχνολογίας δεν υποκαθιστά το δικό σας χέρι - γιατί ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό - αλλά προσφέρει μια εντελώς μοναδική και πλήρως αυτόματη εμπειρία αυνανισμού. Εξοπλισμένο με έξι συναρπαστικές λειτουργίες και λειτουργίες μασάζ που περικλείουν σφιχτά το πέος, φέρνει κάθε άντρα στην κορύφωση με παθιασμένους βογγητούς και επίσης εκπλήσσει με επτά δυναμικές κινήσεις περιστροφής και ώθησης.

    Το αποκορύφωμα Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον αυνανισμό εντελώς χωρίς χέρια. Ενσωματωμένο σε ένα ανθεκτικό περίβλημα που αποκαλύπτει το πέος μέσα από ένα παράθυρο προβολής, μια πρόσκληση περιμένει στο άνοιγμα του αυνανισμού που δεν θα αργήσει να έρθει: Ένας μαλακός, φιλόξενος πρωκτός οδηγεί το πέος σε ένα στενό πρωκτικό κανάλι, η υφή του οποίου κάνει κάθε υγρό σας όνειρο πραγματικότητα. Απλά πατήστε ένα κουμπί και βρίσκεστε στη μέση ενός ανεμοστρόβιλου αισθησιακών κινήσεων, που συνοδεύονται από φωνές που φτάνουν στα αυτιά σας με βογγητά και βρώμικα λόγια - και χάρη στα ακουστικά που περιλαμβάνονται, δεν θα χάσετε ούτε λέξη.

    Ο αυνανισμός είναι εξοπλισμένος με μια ανθεκτική βάση με βεντούζα για τις στιγμές που θέλετε να παραδώσετε τον έλεγχο. Είτε στον τοίχο του ντους, στον πάγκο εργασίας ή στο παράθυρο - το "Message In A Bottle" θα σας δώσει αυτό που θέλετε, στη γωνία που σας αρέσει περισσότερο.

    Χάρη στη λειτουργία φόρτισης USB, αυτός ο πολυτελής αυνανισμός δεν είναι μόνο κινητός, αλλά και πάντα έτοιμος όταν είστε εσείς. Και όταν η απόλαυση τελειώσει, το εσωτερικό κέλυφος από διαφανές TPE μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για γρήγορο καθαρισμό.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Αυνανιστής "Message In A Bottle" (Μήνυμα σε ένα μπουκάλι)
    • Λειτουργίες: 6 λειτουργίες
    • Ηχητικά εφέ: Βογγητά: Παθιασμένα βογγητά
    • Επιλογές κίνησης: 7 κινήσεις περιστροφής και ώθησης
    • Χρήση χωρίς χέρια: δυνατή χάρη στην ανθεκτική βάση με βεντούζα
    • Υλικό: Μαλακό υλικό, που μοιάζει με το πραγματικό, σε σχήμα πρωκτού
    • Υφή: Μαργαριταρένια υφή στο εσωτερικό για εντονότερες αισθήσεις
    • Χειριστήρια: Απλός χειρισμός με το πάτημα ενός κουμπιού
    • Φωνές: Δύο διαφορετικές φωνές βογγητού με βρώμικα λόγια
    • Αξεσουάρ: Περιλαμβάνονται ακουστικά για ακουστική εμπειρία
    • Προσαρμογή: Στιβαρή βάση με βεντούζα για ευέλικτη τοποθέτηση
    • Φόρτιση: USB για κινητή και πάντα έτοιμη λειτουργία
    • Καθαρισμός: Εύκολος καθαρισμός χάρη στο αφαιρούμενο εσωτερικό κέλυφος TPE (ελαστομερές) και το πλένεται πλαστικό περίβλημα
    • Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 30,8 cm, διεισδυτικό μήκος 11,4 cm, πλάτος περιβλήματος 9,14 cm
    • Βάρος: περίπου 0,9 kg

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Αξιολόγηση 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Αξιολόγηση 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Αυνανιστής "Message In A Bottle

          Αυνανιστής "Message In A Bottle

          Το "Message In A Bottle" της MEO - είναι ένας αυνανισμός για άνδρες που όχι μόνο διεγείρει, αλλά και προσθέτει μια ακουστική εμπειρία στον αυνανισμό. Ο αυνανισμός, ο οποίος είναι έτοιμος για χρήση ανά πάσα στιγμή, συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: