Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Asslock

Ενημερωτικό δελτίο

Asslock 

Ανακαλύψτε τον απαράμιλλο συνδυασμό ισχυρότερης στύσης και πρωκτικής διέγερσης με τα premium asslocks μας! Είτε είστε αρχάριος που ψάχνει για το έξτρα λάκτισμα είτε έμπειρος γνώστης που αναζητά νέες αισθήσεις, είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε το τέλειο στο κατάστημά μας στο Asslock. Από κλασικά κωλοκλειδιά σιλικόνης μέχρι κωλοκλειδιά με ενσωματωμέν...

Ανακαλύψτε τον απαράμιλλο συνδυασμό ισχυρότερης στύσης και πρωκτικής διέγερσης με τα premium asslocks μας! Είτε είστε αρχάριος που ψάχνει για το έξτρα λάκτισμα είτε έμπειρος γνώστης που αναζητά νέες αισθήσεις, είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε το τέλειο στο κατάστημά μας στο Asslock. Από κλασικά κωλοκλειδιά σιλικόνης μέχρι κωλοκλειδιά με ενσωματωμένους δονητές και φουσκωτά κωλοκλειδιά για την απόλυτη αίσθηση, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε τις προσωπικές σας στιγμές.

Περισσότερα
12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 23 από 23 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 23 από 23 στοιχεία

Τα Asslocks είναι ένας συνδυασμός πρωκτικού βύσματος και δακτυλίου που μπορεί να προσφέρει έντονες αισθήσεις. Το όνομα "Asslock" είναι ένας συνδυασμός των αγγλικών λέξεων για τον κώλο και την κλειδαριά και περιγράφει αρκετά εύστοχα τη βασική λειτουργία αυτού του σεξουαλικού παιχνιδιού για άνδρες. Το πρωκτικό βύσμα εισάγεται στον πρωκτό και ο δακτύλιος του πούτσου τοποθετείται γύρω από τον άξονα του πέους ή/και τους όρχεις. Με αυτόν τον τρόπο, δύο διεγερτικά στοιχεία συνδυάζονται σε ένα μόνο σεξουαλικό παιχνίδι, το οποίο ενισχύει ταυτόχρονα τη στύση και αυξάνει την πρωκτική απόλαυση.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO υπάρχει ποικιλία προϊόντων Asslock, τα οποία διαφέρουν ως προς το μέγεθος, το σχήμα, το υλικό και τις πρόσθετες λειτουργίες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Το κλασικό Asslock αποτελείται από έναν απλό δακτύλιο πούτσου από σιλικόνη ή μέταλλο, ο οποίος συνδέεται μέσω μιας ράβδου με ένα εξίσου απλό πρωκτικό βύσμα. Αυτά τα μοντέλα είναι συχνά πολύ ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από αρχάριους όσο και από έμπειρους χρήστες.

Το δονητικό Asslock: Ορισμένα asslocks διαθέτουν δονητές ενσωματωμένους στο πρωκτικό βύσμα που μπορούν να προσθέσουν στην πρωκτική απόλαυση. Αυτά τα μοντέλα μπορούν συχνά να ελέγχονται μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής για smartphone και προσφέρουν ποικιλία μοτίβων δόνησης και εντάσεων.

Το φουσκωτό Asslock: Με αυτά τα asslocks, το πρωκτικό βύσμα μπορεί να φουσκώνει για να επιτύχει μεγαλύτερη διάμετρο. Αυτό επιτρέπει την ατομική προσαρμογή του μεγέθους και μπορεί να οδηγήσει σε πιο έντονες αισθήσεις.

Το μεταλλικό asslock : Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και επομένως προσφέρουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση από τα αντίστοιχα μοντέλα σιλικόνης. Είναι επίσης συχνά βαρύτερα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετη διέγερση.

Το Asslock με διεγέρτη του προστάτη: Ορισμένα μοντέλα έχουν ειδικό σχήμα που μπορεί να διεγείρει τον προστάτη όταν εισάγεται το πρωκτικό βύσμα. Αυτός ο τύπος Asslock μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων για τους άνδρες που τους αρέσει η διεγερτική επίδραση στον προστάτη.

Όπως με όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια, είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στην υγιεινή και την ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε τα asslocks. Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι το Asslock πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά πριν και μετά τη χρήση και ότι πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται κατάλληλο λιπαντικό.