Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χειροπέδες

Ενημερωτικό δελτίο

Χειροπέδες 

MEO: Το one-stop shop σας για υψηλής ποιότητας δερμάτινες και νεοπρενικές χειροπέδες! Ψάχνετε τις τέλειες χειροπέδες για τις συνεδρίες BDSM σας Τότε η MEO είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Είμαστε το αξιόπιστο κατάστημα bondage για υψηλής ποιότητας χειροπέδες από δέρμα, νεοπρένιο ή ατσάλι.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 24 από 44 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 24 από 44 στοιχεία

MEO: Το one-stop shop σας για υψηλής ποιότητας δερμάτινες και νεοπρενικές χειροπέδες!

Ψάχνετε για τις τέλειες χειροπέδες για τις συνεδρίες BDSM σας Τότε η MEO είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Είμαστε το αξιόπιστο κατάστημα bondage για υψηλής ποιότητας χειροπέδες από δέρμα, νεοπρένιο ή ατσάλι.

Οι χειροπέδες μας είναι κατασκευασμένες από δέρμα πρώτης κατηγορίας, το οποίο είναι μαλακό αλλά αρκετά ανθεκτικό ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές απαιτήσεις. Με ρυθμιζόμενες και ασφαλιζόμενες αγκράφες και ασφαλείς κρίκους D, αυτές οι χειροπέδες είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες.

Οι χειροπέδες μας από νεοπρένιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν μια πιο ελαφριά και ευέλικτη επιλογή. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας νεοπρένιο, αυτές οι χειροπέδες είναι άνετες στη χρήση και είναι ιδανικές για δέσιμο, αισθητηριακή εξερεύνηση και πολλά άλλα.

Στη MEO, θέτουμε ως προτεραιότητα να προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα αξεσουάρ BDSM. Ελέγξτε την επιλογή μας σε δερμάτινες και νεοπρενικές χειροπέδες σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!


Χειροπέδες: Απολαύστε την απώλεια ελέγχου κατά τη διάρκεια του bondage!


Οι χειροπέδες bondage είναι συσκευές που περιορίζουν την κίνηση των καρπών κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM. Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως δέρμα, νεοπρένιο και ψεύτικο δέρμα.

Οι δερμάτινες χειροπέδες από τη MEO είναι αδιαμφισβήτητα οι κλασικές στο bondage. Είναι ανθεκτικές και παρέχουν ένα ισχυρό, ασφαλές κράτημα. Οι δερμάτινες χειροπέδες μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη καρπού και συχνά είναι μαλακά παραγεμισμένες για άνεση. Οι δερμάτινες χειροπέδες μπορεί να είναι ακριβές, αλλά αξίζουν την επένδυση αν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιείτε συχνά.

Οι χειροπέδες μας από νεοπρένιο είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στις δερμάτινες χειροπέδες. Είναι κατασκευασμένες από συνθετικό καουτσούκ που είναι άνετες και εύκαμπτες. καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να πλυθούν με σαπούνι και νερό. Συνήθως είναι αδιάβροχες, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε για υγρό ή βρώμικο παιχνίδι.

Οι χειροπέδες από ψεύτικο δέρμα είναι μια άλλη φθηνή επιλογή. Μοιάζουν και αισθάνονται σαν αληθινό δέρμα, αλλά είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό που καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Οι χειροπέδες από ψεύτικο δέρμα είναι επίσης vegan.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM του MEO προσφέρει χειροπέδες σε διάφορα σχέδια, π.χ. με κλειδαριά, Velcro ή αγκράφα. Οι χειροπέδες με κλειδαριά κλειδώνονται με ένα μικρό λουκέτο, ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς κλειδί. Οι χειροπέδες με Velcro τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και είναι ρυθμιζόμενες για διαφορετικά μεγέθη καρπού. Οι χειροπέδες με αγκράφα είναι παρόμοιες με τις χειροπέδες με κλειδαριά, αλλά κλείνουν με αγκράφα για να κρατούν τη χειροπέδα στη θέση της.

Κατασκευή χειροπέδων:

Οι χειροπέδες κατασκευάζονται με το ράψιμο λωρίδων δέρματος, νεοπρενίου ή συνθετικού δέρματος μεταξύ τους για να δημιουργηθεί μια μανσέτα αρκετά φαρδιά ώστε να περικλείει τον καρπό. Ορισμένες χειροπέδες μπορεί να διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως κρίκους D ή σημεία πρόσδεσης για αλυσίδες ή σχοινιά.

Χειροπέδες από δέρμα, νεοπρένιο ή συνθετικό δέρμα:

Τα πλεονεκτήματα των διαφόρων υλικών εξαρτώνται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Οι δερμάτινες χειροπέδες είναι ανθεκτικές και εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα, αλλά μπορεί να είναι ακριβές. Οι χειροπέδες από νεοπρένιο είναι προσιτές και καθαρίζονται εύκολα, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλείς όσο οι δερμάτινες χειροπέδες. Οι χειροπέδες από ψεύτικο δέρμα είναι φθηνές και vegan, αλλά μπορεί να μην φαίνονται τόσο καλά ή να μην αισθάνονται 100% όπως το πραγματικό δέρμα. Το ποιο υλικό είναι καλύτερο για τις χειροπέδες σας εξαρτάται τελικά από τον προϋπολογισμό, τις προτιμήσεις και την προβλεπόμενη χρήση σας.

Ποιοι τύποι χειροπέδων υπάρχουν

Η MEO είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα BDSM και προσφέρει διάφορους τύπους χειροπέδων για συνεδρίες BDSM και δεσμά:


Οι χειροπέδες της MEO χρησιμοποιούνται στις συνεδρίες BDSM για διάφορους λόγους:

  • Άσκηση εξουσίας: Το να φοράτεχειροπέδες μπορεί να είναι μια φυσική αναπαράσταση μιας δυναμικής ανταλλαγής εξουσίας όπου το ένα άτομο αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και το άλλο υποτακτικό ρόλο. Οι χειροπέδες μπορεί να συμβολίζουν την απώλεια του ελέγχου του υποτακτικού ατόμου και την προθυμία του να υποταχθεί στη θέληση του κυρίαρχου συντρόφου.
  • Αυξημένη αίσθηση: τα δεσμά καρπού μπορούν να αυξήσουν την αίσθηση κατά τη διάρκεια άλλων δραστηριοτήτων, όπως ο ξυλοδαρμός, η αισθητηριακή στέρηση ή οι σεξουαλικές δραστηριότητες. Η αδυναμία ελεύθερης κίνησης μπορεί να εντείνει τις αισθήσεις και να αυξήσει την ευχαρίστηση της εμπειρίας.
  • Συναισθηματική διέγερση: Ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν την αίσθηση του περιορισμού συναισθηματικά διεγερτική. Μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα ευαλωτότητας, εμπιστοσύνης και οικειότητας μεταξύ των συντρόφων.
  • Παιχνίδι ρόλων: Οι χειροπέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια ρόλων όπου ένα άτομο αναλαμβάνει έναν συγκεκριμένο ρόλο και οι χειροπέδες βοηθούν στη δημιουργία ενός πιο ρεαλιστικού σεναρίου. Για παράδειγμα, ένας κυρίαρχος σύντροφος μπορεί να χρησιμοποιήσει χειροπέδες για να συγκρατήσει έναν υποτακτικό που πρόκειται να τιμωρηθεί για ανυπακοή.
  • Περιπέτεια και ποικιλία: Οι συνεδρίες BDSM μπορούν να αποτελέσουν έναν τρόπο για τα ζευγάρια να ζήσουν νέες και συναρπαστικές εμπειρίες με ασφαλή και συναινετικό τρόπο. Η χρήση χειροπέδων μπορεί να διευρύνει το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο και να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν διαφορετικές δυναμικές εξουσίας και αισθήσεις.
  • Οιδερμάτινες χειροπέδες, οι χειροπέδες στον αστράγαλο και τα περιλαίμια BDSM μπορούν να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για τη δημιουργία συναρπαστικών και οικείων εμπειριών BDSM. Η χρήση χειροπέδων μπορεί να διευρύνει το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο και να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν διαφορετικές δυναμικές εξουσίας και αισθήσεις.


Οι χειροπέδες, οι δερμάτινες χειροπέδες στον αστράγαλο και τα περιλαίμια BDSM μπορούν να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για τη δημιουργία συναρπαστικών και οικείων εμπειριών BDSM. Μπορούν να βοηθήσουν τους συντρόφους να εξερευνήσουν τις επιθυμίες και τα όριά τους και να δημιουργήσουν μια βαθύτερη σύνδεση μέσα από κοινές εμπειρίες εμπιστοσύνης και ευπάθειας.

Για ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες ή χειροπέδες αστραγάλου από την MEO ® χρησιμοποιούνται μόνο υλικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Οι χειροπέδες μας κατασκευάζονται από έμπειρους κατασκευαστές που έχουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Η παραγωγή των χειροπέδων πραγματοποιείται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή - από το σχεδιασμό μέχρι το τέλειο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, τους δοκιμαστές των προϊόντων μας και την κοινότητα BDSM.

Για τις δερμάτινες χειροπέδες, κάθε πριτσίνι και κάθε πόρπη φέρει το λογότυπο MEO ®, σήμα κατατεθέν της πρωτοτυπίας και της υψηλότερης ποιότητας για προϊόντα bondage. Οι χειροπέδες μας συνοδεύονται από μια μαύρη τσάντα αποθήκευσης με την επωνυμία MEO ®.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO ®, ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων bondage και SM, τόσο οι ενδιαφερόμενοι αρχάριοι του BDSM όσο και οι έμπειροι επαγγελματίες του BDSM θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Η επιλογή δεν περιορίζεται στις συμβατικές χειροπέδες. Η εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει χειροπέδες σε πολλά σχέδια, χρώματα, μεγέθη και υλικά. Η διαδικτυακή διεύθυνση www.meo.de έχει γίνει συνώνυμη με ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα καταστήματα bondage στον κόσμο

Οι χειροπέδες βρίσκονται ήδη στην κρεβατοκάμαρα πολλών ζευγαριών με τη μορφή χειροπέδων και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Όμως το ρεπερτόριο των πιθανών ειδών bondage ξεπερνά κατά πολύ τις χειροπέδες και είναι απίστευτα ποικίλο. Μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας πείσει! Τα σετ δεσμών ή οι συνδυασμένες χειροπέδες λαιμού και χεριών σας προσφέρουν πολλές παραλλαγές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας και φέρνουν ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή. Αν χρησιμοποιούνται χειροπέδες κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά στον σύντροφό σας και να ακολουθήσετε τις εντολές και τις επιθυμίες του - ή να τον εξουσιάζετε μόνοι σας με χειροπέδες και ένα κολάρο BDSM και να ζήσετε την κυρίαρχη πλευρά σας με έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο.

Σέξι παιχνίδι ρόλων με χειροπέδες

Οι χειροπέδες διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι συμβατικές και γνωστές χειροπέδες και τα δεσμά καρπού. Είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, δέρμα και νεοπρένιο, για παράδειγμα, ή από ανοξείδωτο ατσάλι για πιο σκληρά είδη παιχνιδιού. Οι χειροπέδες από νεοπρένιο είναι φθηνές, εύκολες στη χρήση και πολύ κατάλληλες για αρχάριους που θέλουν να ανακαλύψουν το bondage για τον εαυτό τους. Αν όμως έχετε ήδη μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα του bondage, μπορείτε να τολμήσετε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις χειροπέδες με κλειδαριά. Οι χειροπέδες διατίθενται σε αμέτρητες παραλλαγές. Οι δερμάτινες χειροπέδες δεν είναι μόνο ανθεκτικές και ανθεκτικές, αλλά σας δίνουν και μια ιδιαίτερα συναρπαστική αίσθηση επειδή μπορούν να δεθούν πολύ σφιχτά. Προσφέρουμε χειροπέδες μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με χειροπέδες αστραγάλου και κολάρο BDSM. Είτε πρόκειται για άνετες χειροπέδες είτε για ατσάλινες αστυνομικές χειροπέδες, και οι δύο παρέχουν καθαρό ερωτισμό και πάθος στη δουλεία. Ένα ζευγάρι χειροπέδες είναι το τέλειο προϊόν δουλείας για χρήση κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ρόλων στην κρεβατοκάμαρα στο σπίτι. Οι χειροπέδες χρησιμοποιούνται επίσης στο BDSM μεταξύ κυρίου ή κυρίας και σκλάβου. Οι διαφορετικές δυνατότητες bondage που σας προσφέρουν τα προϊόντα bondage που διαθέτουμε δεν θα αφήσουν ποτέ ξανά το σεξ να είναι βαρετό στο μέλλον.

Πώς χρησιμοποιώ τις χειροπέδες

Περιβάλλετε τους καρπούς του συντρόφου σας με τις χειροπέδες μας. Συνδέστε αγκίστρια, αλυσίδες ή σχοινί στα D-rings και έχετε πολλές δυνατότητες για ερωτικό δέσιμο. Είτε προσαρτημένες σε στύλο κρεβατιού είτε σε γάντζο τοίχου, συνδεδεμένες με αλυσίδα, σχοινί ή ράβδο διαστολής - δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.

Πώς μπορώ να μάθω το δέσιμο με χειροπέδες Τι πρέπει να προσέξω ως αρχάριος στο bondage

Αν σας ενδιαφέρει το bondage, το MEO είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Η επιλογή μας σε προϊόντα bondage σας προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Αν θέλετε να μάθετε το bondage, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε στο κατάστημα bondage www.meo.de για τα διάφορα είδη αυτού του είδους παιχνιδιού. Ανάλογα με το ποιος τομέας του bondage σας ενδιαφέρει και ποια παιχνίδια bondage προτιμάτε και θέλετε να μάθετε, έχει νόημα να διευρύνετε τις γνώσεις σας όχι μόνο θεωρητικά από βιβλία. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πρώτα βήματα με τις δερμάτινες χειροπέδες μας και μια μάσκα από spandex ή ένα blindfold με τον σύντροφό σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του bondage και του BDSM;

Και τα δύο μπορούν να σας προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση! Το ερωτικό δέσιμο είναι ένα είδος BDSM όπου ο ένας σύντροφος είναι δεμένος από τον άλλο. Βασικά, το bondage έχει να κάνει με την εξουσία, την κυριαρχία και την υποταγή, τον έλεγχο και την εξάρτηση. Αυτό που έχουν κοινό σημείο όλες οι εκπαιδεύσεις BDSM είναι ότι η πτυχή της εξουσίας είναι κεντρική. Υπάρχει πάντα ένας ενεργός ή κυρίαρχος σύντροφος και ένας παθητικός ή υποτακτικός σύντροφος. Στο bondage, αυτή η ανισορροπία δύναμης γίνεται σαφώς ορατή όταν ο ένας σύντροφος είναι δεμένος ή περιορισμένος στην ελευθερία κινήσεων και δράσης του.

Τι είδους bondage είναι κατάλληλο για αρχάριους;

Ως αρχάριος, θα πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα του bondage sex αργά. Αυτό ξεκινάει με την επιλογή των δεσμών δουλείας. Στη MEO διαθέτουμε δεσμά δουλείας σε πολλά σχέδια- δεσμά για αρχάριους και δεσμά για επαγγελματίες - σε υλικά όπως δέρμα, PU δέρμα, ατσάλι και πολλά άλλα. Ως αρχάριος θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα απλά κουμπώματα των δεσμών δουλείας. Τα συνδετικά των χειροπέδων πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν εύκολα και πάλι και τα δεσμά δεσμών πρέπει να είναι εύκολα στη χρήση. Ένα δέσιμο ή μια ιμάντα κεφαλής με πάρα πολλές αγκράφες, κούμπωμα και κλειδαριές μπορεί γρήγορα να γίνει καταθλιπτικό αν δεν είστε πραγματικά εξοικειωμένοι με αυτά. Όταν πρόκειται για bondage για αρχάριους, ισχύει ο ίδιος κανόνας: το λιγότερο είναι συχνά περισσότερο.

Πώς μπορώ να πω στον σύντροφό μου ότι θέλω να δοκιμάσω bondage ή περιορισμούς με χειροπέδες;

Παρ' όλη την ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζονται τα θέματα του bondage και του BDSM στις μέρες μας, το να μιλάει κανείς για τις πολύ δικές του σεξουαλικές φαντασιώσεις ή ανάγκες εξακολουθεί να είναι κάτι που οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις δικές τους φαντασιώσεις bondage ή BDSM. Αλλά και εδώ, το σύνθημα είναι: Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον είναι μια πρώτη αρχή! Μιλήστε ο ένας στον άλλον- μιλήστε με τον σύντροφό σας για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια του σεξ! Ακόμα κι αν μπορεί να σας είναι δύσκολο, θα πρέπει να μιλήσετε συγκεκριμένα για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε και τι σας ελκύει στο bondage, όπως η απώλεια του ελέγχου! Θέλετε να είστε δεμένοι ή να δέσετε τον σύντροφό σας, θέλετε να τιμωρηθείτε, θέλετε να συνδυάσετε πόνο και απόλαυση; ....