Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φίμωτρο μπάλας

Ενημερωτικό δελτίο

Φίμωτρο μπάλας 

Τα ball gags χρησιμοποιούνται συχνά για σενάρια κυριαρχίας και υποταγής και μπορεί να φαίνονται λίγο τρομακτικά αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν. Αλλά μην ανησυχείτε! Τα ball gags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε αυτοπεποίθηση, να δείξετε ευπάθεια και να απολαύσετε την ασφαλή υποταγή μιας συνεδρίας BDSM.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 15 από 15 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 15 από 15 στοιχεία

Γιατί να αγοράσετε ένα ball gag;

Το gag είναι ένα εργαλείο bondage που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε το στόμα του συντρόφου σας ανοιχτό. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και σχήματα, ο φίμωτρο μπάλας είναι ίσως ο πιο γνωστός. Αποτελείται από μια μικρή μπάλα από πλαστικό, καουτσούκ ή σιλικόνη που στερεώνεται στο στόμα με ιμάντες.

Οι φίμωτροι χρησιμοποιούνται συχνά για παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής και μπορεί να φαίνονται λίγο τρομακτικοί αν δεν τους έχετε ξαναχρησιμοποιήσει. Αλλά μην ανησυχείτε! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε αυτοπεποίθηση, να δείξετε την ευπάθειά σας και να εξερευνήσετε την υποταγή στο BDSM.

Αν η κυριαρχία/υποταγή δεν είναι ακριβώς το θέμα σας, τα ball gags εξακολουθούν να έχουν πολλά να προσφέρουν. Όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε, τα ζωώδη ένστικτά σας μπορούν να αναλάβουν την εξουσία και μπορείτε να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις που βιώνετε. Ενδιαφέρεστε για τον ερωτικό εξευτελισμό Το αβοήθητο σάλιο που προκαλούν οι φίμωτροι με μπάλα μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να παίξετε με την αίσθηση της ντροπής σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φίμωτρο με μπάλα

Τοποθετήστε τον φίμωτρο στο στόμα σας και αφήστε τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας να ρυθμίσει τον ιμάντα κεφαλής. Βεβαιωθείτε ότι η μπάλα είναι ασφαλής στο στόμα σας, αλλά ότι οι ιμάντες δεν είναι τόσο σφιχτοί ώστε να είναι επώδυνοι ή δύσκολο να αφαιρεθούν.

Μην χρησιμοποιείτε φίμωτρο με μπάλα αν έχετε κρυολόγημα, λοίμωξη του ιγμορείου ή στομαχικές διαταραχές. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην αφήνετε ποτέ ένα άτομο με φίμωση μόνο του!

Οι φίμωτροι μπάλας αυξάνουν το αίσθημα αδυναμίας που νιώθει ο υποτακτικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε μια ευχάριστη εμπειρία εξαρτάται από την εμπιστοσύνη. Καθώς δεν είστε πλέον σε θέση να επικοινωνείτε λεκτικά, πρέπει πάντα να έχετε επίγνωση του πώς αισθάνεται ο φιμωμένος σύντροφός σας. Συνεχίστε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε για σημάδια αλλαγής ή αναπνευστικών δυσκολιών.

Ένα φιμωμένο άτομο δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ένα Safeword να χρησιμοποιήσει ένα φίμωτρο. Επομένως, είναι σημαντικό να συμφωνήσετε εκ των προτέρων σε μια ενέργεια που θα δείχνει στο σύντροφό σας ότι πρέπει να σταματήσει. Αν οι καρποί σας είναι δεμένοι, θα μπορούσατε να κρατάτε στο χέρι σας ένα μικρό κουδούνι που μπορείτε να χτυπήσετε ή ένα αντικείμενο όπως ένα κλειδί που μπορείτε να ρίξετε ή να πετάξετε για να τελειώσει γρήγορα η συνεδρία.

Τα φίμωτρα μπορούν επίσης να κάνουν το σαγόνι σας να πονάει, αν πάτε κατευθείαν σε αυτό! Όταν αρχίζετε να το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, χρησιμοποιήστε το φίμωτρο μόνο για μικρό χρονικό διάστημα για να συνηθίσετε την αίσθηση. Από εκεί και πέρα, μπορείτε σιγά-σιγά να το αυξήσετε.

Επιλέξτε το σωστό φίμωτρο για το στόμα σας

Είναι σημαντικό οι αρχάριοι να ξεκινούν με ένα μικρό φίμωτρο με μπάλα που προσαρμόζεται εύκολα.

Μπορεί να είναι ωφέλιμο να επιλέξετε ένα φίμωτρο που αναπνέει, αν είστε λίγο νευρικός.

Δεν σας αρέσει το σχήμα μπάλας Τότε χρησιμοποιήστε ένα δαγκωτό φίμωτρο σε σχήμα snaffle.

Αν έχετε ήδη λίγη περισσότερη εμπειρία στο φίμωμα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε έναν διαστολέα στόματος. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα dildo gag για να υποτάξετε πλήρως τον εαυτό σας!

Συμβουλές για αρχάριους σχετικά με τα ball gags

Απολαύστε έναν κόσμο κυριαρχίας και υποταγής με ένα ball gag. Αυτά τα απλά αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά αξεσουάρ δουλείας είναι ένα BDSM must-have.

Ανοίξτε το μυαλό (και το στόμα) σας σε αυτά τα αξεσουάρ δουλείας με τον οδηγό μας για το ball gag.

Τι είναι το ball gag;

Το gag είναι ένα είδος αξεσουάρ δουλείας που χρησιμοποιείται για να φιμώσει τον υποτακτικό σύντροφο κατά τη διάρκεια του BDSM παιχνιδιού. Αν και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι φίμωτρων, τα ball gags είναι μακράν τα πιο δημοφιλή. Πολλά ζευγάρια εκφοβίζονται αρχικά από τα φίμωτρα, αλλά αφού τα δοκιμάσουν, συχνά διαπιστώνουν ότι προσθέτουν μια συναρπαστική πινελιά στο παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής.

Τα ball gags κυκλοφορούν σε διάφορα στυλ και με διαφορετικούς βαθμούς περιορισμού. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό φίμωτρο για εσάς, καθώς ορισμένα είναι κατάλληλα για αρχάριους, ενώ άλλα είναι πιο κατάλληλα για προχωρημένους λάτρεις του BDSM.