Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Δονητές 

Κλασικοί δονητές, μικροί δονητές, πρωκτικοί δονητές, μεγάλοι δονητές, XXL δονητές, ζωικοί δονητές και πολλά άλλα για ασυμβίβαστη ευχαρίστηση.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 169 - 173 από 173 στοιχεία
Εμφάνιση 169 - 173 από 173 στοιχεία

Τι ακριβώς είναι ο δονητής

 

Ο δονητής είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που μοιάζει με φαλλό και το οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να διεισδύσουν στον εαυτό τους ή στον σύντροφό τους. Δεν έχει σημασία τι φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό έχετε. Ένας δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Ένας δονητής είναι για όλους! Επιπλέον, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων. Για παράδειγμα, ένας δονητής είναι ιδανικός για προκαταρκτικά παιχνίδια με τον σύντροφό σας. Οι δονητές είναι επίσης πολύ δημοφιλείς για τον αυνανισμό! Χάρη στους διαφορετικούς τύπους και μεγέθη της γκάμας μας, μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα τον κατάλληλο δονητή για εσάς!

 

Πώς χρησιμοποιείτε έναν δονητή

 

Τοποθετήστε τον δονητή και μετακινήστε τον μπρος-πίσω. Ελέγχετε μόνοι σας την ταχύτητα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δονητή και το υλικό, συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού. Με αυτόν τον τρόπο, η διείσδυση είναι πιο ομαλή και ο κίνδυνος ερεθισμού και μόλυνσης είναι μικρότερος.

 

Πώς λειτουργεί ένας δονητής

 

Ένας δονητής έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου γύρω από τη δική σας ταχύτητα. Σε αντίθεση με έναν δονητή, αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι δεν λειτουργεί αυτόματα. Έτσι, εσείς ελέγχετε την ταχύτητα με την οποία κινείτε το δονητή μπρος-πίσω για να διεγείρετε τον εαυτό σας με το δικό σας ρυθμό! Ορισμένοι δονητές διαθέτουν βεντούζα ώστε να μπορείτε εύκολα να τους χρησιμοποιήσετε με ένα strap-on. Για παράδειγμα, στερεώστε τον δονητή σας στον τοίχο ή στο πάτωμα, τοποθετήστε τον και διεγείρετε τον εαυτό σας σε έντονες κορυφώσεις!

 

Ποιοι δονητές υπάρχουν

 

Ας δούμε πρώτα τους δονητές που είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά. Οι δονητές από σιλικόνη είναι πολύ μαλακοί και ιδιαίτερα κατάλληλοι για αρχάριους. Οι δονητές από σκληρότερο υλικό, όπως γυαλί ή ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικοί για έμπειρους χρήστες. Οι δονητές από γυαλί και μέταλλο μπορούν επίσης να θερμανθούν ή να ψυχθούν εύκολα. Πώς λειτουργεί ακριβώς Μπορείτε να κρατήσετε τον δονητή για λίγο κάτω από ζεστό ή κρύο νερό και το υλικό παίρνει αυτόματα τη θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να θερμάνετε τον δονητή για μια πιο ρεαλιστική αίσθηση, ενώ η κρύα έκδοση παρέχει ένα μυρμηγκιαστικό αποτέλεσμα έκπληξης στο δέρμα.

 

Εκτός από το υλικό, οι δονητές διαφοροποιούνται επίσης ανάλογα με τον τύπο διέγερσης. Οι δονητές για το σημείο G έχουν συνήθως ελαφρώς πιο καμπυλωτό στέλεχος, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα το σημείο απόλαυσης. Το ίδιο ισχύει και για τους δονητές προστάτη και πρωκτού. Όταν αγοράζετε πρωκτικούς δονητές, βεβαιωθείτε ότι έχουν ευρύτερη βάση ή λαβή, ώστε να μην μπορούν να εισχωρήσουν πολύ βαθιά στον πρωκτό. Μια άλλη κατηγορία είναι οι μίνι δονητές, οι οποίοι είναι ιδανικοί για ταξίδια ή αρχάριους χάρη στο συμπαγές τους μέγεθος.

 

  1. Μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία είναι οι λεγόμενοι δονητές συντρόφου, οι δονητές strapon ή οι διπλοί δονητές. Οι διπλοί δονητές προορίζονται κυρίως για ζευγάρια που θέλουν να διεισδύσουν κολπικά και πρωκτικά ταυτόχρονα. Οι δονητές είναι μακρύτεροι από το συνηθισμένο και έχουν δύο άκρα που εισάγονται, ώστε και οι δύο σύντροφοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τον δονητή ταυτόχρονα. Ένας δονητής strap-on, από την άλλη πλευρά, είναι συνήθως προσαρτημένος σε έναν ιμάντα που τοποθετείται γύρω από τους γοφούς. Αυτό επιτρέπει στα ζευγάρια να ικανοποιούν ο ένας τον άλλον πρωκτικά και κολπικά. Αυτό ισχύει εξίσου για ομοφυλόφιλα και ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.
  2. Ρεαλιστικός δονητής: Αυτός ο δονητής έχει το σχήμα, το χρώμα και την εμφάνιση ενός πραγματικού πέους. Συχνά το σχέδιο περιλαμβάνει ακόμη και φλέβες και όσχεο! Όπως υποδηλώνει και το όνομα, η διείσδυση μοιάζει με την αίσθηση ενός πραγματικού άνδρα.
  3. Μεγάλος δονητής: Είστε οπαδός του υπερμεγέθους Τότε ένας μεγάλος δονητής είναι ό,τι πρέπει για εσάς!
    Μικρός δονητής: Για πολλούς άνδρες και γυναίκες, ένας μικρός δονητής είναι ό,τι πρέπει για να διεγείρουν τις ευαίσθητες περιοχές. Αυτός ο δονητής είναι τόσο συμπαγής που μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.
  4. Ένας δονητής με ιμάντα είναι ιδιαίτερα ευέλικτος. Δεν έχει σημασία αν είστε στρέιτ ζευγάρι ή γκέι, λεσβία ή αμφιφυλόφιλο ζευγάρι, γιατί το pegging είναι για όλους.
  5. Κοίλο strap-on: Ένα κοίλο strap-on είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άνδρες. Ο άνδρας μπορεί να βάλει το πέος του μέσα στον κοίλο δονητή για να διεισδύσει στη γυναίκα. Για παράδειγμα, αν έχει προβλήματα στύσης ή θέλει ένα μεγαλύτερο πέος για μια νυχτερινή έξοδο.
  6. Το strapless strap-on είναι ένα strap-on όπου η γυναίκα μπορεί να εισάγει το ένα άκρο του δονητή. Το άλλο άκρο χρησιμοποιείται για να διεισδύσει στον άνδρα ή στη γυναίκα.
  7. Strap-on με βεντούζα: Το strap-on με βεντούζα είναι ιδανικό για να στερεώσετε τον δονητή σε μια ζώνη strap-on εύκολα και χωρίς δαχτυλίδι. Χάρη στη βεντούζα, παραμένει στη θέση του χωρίς κανένα πρόβλημα.
  8. Διπλό strap-on: Με το διπλό strap-on, η σύντροφος μπορεί να διεισδύσει κολπικά και πρωκτικά με έναν δονητή. Υπάρχουν strap-ons με δύο ή τρεις δονητές.
  9. Ζώνη strap-on: Η ζώνη strap-on είναι κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ένας δονητής strap-on ή άλλο εξάρτημα της επιλογής σας μπορεί να συνδεθεί με τη ζώνη για να διεισδύσει στον σύντροφό σας.
  10. Δονητές XXL: Ένας δονητής XXL είναι κατάλληλος για όλους εκείνους που επιθυμούν περισσότερα. Περισσότερο μήκος, περισσότερο όγκο και περισσότερη διέγερση. Οι δονητές XXL είναι συχνά πολύ, πολύ μεγάλοι. Υπάρχουν επίσης ειδικοί μεγάλοι δονητές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για fisting τους λεγόμενους δονητές fisting. Αυτά είναι μακρύτερα από το μέσο όρο και έχουν το σχήμα μιας γροθιάς ή ενός χεριού.
  11. Πρωκτικός δονητής: Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο δονητής χρησιμοποιείται για τη διέγερση των ερωτογενών ζωνών μέσα και γύρω από τον πρωκτό. Είναι κατάλληλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες!
  12. Δονητές εκσπερμάτισης: Οι δονητές εκσπερμάτισης είναι ένα είδος δονητή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκσπερμάτιση: Θα θέλατε να ζήσετε μια ρεαλιστική εμπειρία εκσπερμάτισης Τότε αυτός ο δονητής είναι ακριβώς η σωστή επιλογή για εσάς! Το ρεαλιστικής εμφάνισης τεχνητό σπέρμα αναβλύζει από τη βάλανο.
  13. Διπλός δονητής: Αυτός ο δονητής σημαίνει διπλή απόλαυση- μόνος ή με τον σύντροφό σας. Οι διπλοί δονητές κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μεγέθη.
  14. Ο δονητής προστάτη είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που κάνει μασάζ στον προστάτη του άνδρα. Ο προστάτης είναι ένα σημείο κοντά στην ουροδόχο κύστη και έχει το μέγεθος ενός καρυδιού. Το σημείο G είναι προσβάσιμο μέσω του πρωκτού και έχει βάθος περίπου 5 έως 6 εκατοστά. Με έναν δονητή προστάτη, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο σημείο P, το λεγόμενο "σημείο της ηδονής". Όλοι οι δονητές αυτής της κατηγορίας έχουν καμπύλη και κυρτή άκρη για να χτυπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ευαίσθητο σημείο. Η διέγερση του προστάτη μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ακόμα πιο έντονους οργασμούς.
  15. Μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν δονητή με βεντούζα από τη βεντούζα ή το πόδι βεντούζας που είναι προσαρτημένο στη βάση του δονητή. Χάρη στη βεντούζα, αυτός ο δονητής μπορεί να προσαρτηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε επίπεδη και λεία επιφάνεια. Είναι επίσης δυνατό να συνδυαστεί ένας τέτοιος δονητής με ένα λουράκι. Συνδέοντας τη βάση του δονητή σε ένα εξάρτημα, δημιουργείτε το δικό σας δονητή strap-on με τον οποίο μπορείτε να διεισδύσετε στον σύντροφό σας. Οι δονητές με βεντούζες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι κατάλληλοι για κολπικό και πρωκτικό σεξ.
  16. Ένας φουσκωτός δονητής είναι ένας δονητής που μπορείτε να φουσκώσετε μόνοι σας στο επιθυμητό μέγεθος χάρη σε μια πρακτική αντλία χειρός. Τόσο το μήκος όσο και το πλάτος αυτού του δονητή θα αυξηθούν. Ένας φουσκωτός δονητής είναι κατάλληλος για όσους έχουν ήδη λίγη περισσότερη εμπειρία με αυτό το είδος σεξουαλικού παιχνιδιού. Οι φουσκωτοί δονητές θα σας δώσουν ένα πολύ έντονο συναίσθημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φουσκωτούς δονητές τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για δονητές θα βρείτε πολλές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για τον πρώτο σας δονητή.

 

Τι πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε έναν δονητή

 

Ένας δονητής από σιλικόνη θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo, καθώς τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα μπορούσαν να βλάψουν το υλικό. Οι δονητές που είναι κατασκευασμένοι από άλλα υλικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη. Οι δονητές θα πρέπει να ξεπλένονται προσεκτικά με λίγο σαπούνι και νερό πριν και μετά τη χρήση. Το σπρέι μας VERYCLEAN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση.

 

Παρακαλούμε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τους γυάλινους δονητές όταν χρησιμοποιείτε λιπαντικά ή έλαια ή όταν τους καθαρίζετε με σαπούνι, επειδή τα γυάλινα ερωτικά παιχνίδια μπορεί να γλιστρήσουν πολύ εύκολα από το χέρι σας. Οι γυάλινοι δονητές είναι συνήθως κατασκευασμένοι από άθραυστο γυαλί, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν ή να θρυμματιστούν αν τους χειρίζεστε κανονικά. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για πτώσεις από μεγάλο ύψος ή σε σκληρές επιφάνειες, εάν ο γυάλινος δονητής πέσει στο πάτωμα.

 

Βρείτε σεξουαλικά παιχνίδια για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια online στο MEO. Η MEO εγγυάται τη διακριτική παράδοση της παραγγελίας σας. Αυτό σημαίνει ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν θα είναι ορατή στη συσκευασία. Η διακριτικότητα σημαίνει πραγματικά τα πάντα για εμάς.

 

Αγοράστε δονητές online: πάντα με ασφάλεια και διακριτικότητα!

 

Αγοράστε τα νέα σας δονητές με ασφαλείς μεθόδους πληρωμής όπως Paypal, MasterCard, Amex ή Visa. Όταν αγοράζετε από τη MEO, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί διακριτικά και ανώνυμα. Αγοράστε τους δονητές σας γρήγορα και εύκολα online. Οι σύμβουλοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του δονητή σας.