Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα 

Τα φουσκωτά πρωκτικά βύσματα και οι δονητές εγγυώνται αισθήσεις που κόβουν την ανάσα, επειδή η αίσθηση του να γεμίζεις πλήρως από έναν φουσκωτό δονητή ή το butt plug είναι απερίγραπτη.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 25 - 36 από 39 στοιχεία
Εμφάνιση 25 - 36 από 39 στοιχεία

Τι είναι ένας φουσκωτός δονητής;

Μιλάμε για έναν δονητή του οποίου το μέγεθος μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας. Αυτό ισχύει τόσο για το μήκος όσο και για τη διάμετρο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας που θέλετε να ζήσετε με αυτό το συναρπαστικό σεξουαλικό παιχνίδι! Πιστεύετε ότι το μέγεθος είναι σημαντικό και πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας Τότε ένας φουσκωτός δονητής ή ένα φουσκωτό butt plug είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φουσκωτό δονητή;

Με αυτό το καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι μπορείτε να διεισδύσετε στον εαυτό σας ή στον σύντροφό σας. Ένας φουσκωτός δονητής είναι τέλειος αν μόλις αρχίζετε με τα σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε το μέγεθος του φουσκωτού δονητή κατά τη διάρκεια του σεξ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε χαλαροί και διεγερμένοι όταν εισάγετε τον φουσκωτό δονητή. Χρησιμοποιείτε πάντα επαρκή ποσότητα λιπαντικού εφαρμόζοντάς το στον φουσκωτό δονητή και στη δική σας προσωπική περιοχή. Αυτό κάνει τη διείσδυση ακόμα πιο εύκολη και πιο ευχάριστη!

Τι είδους φουσκωτά δονητές υπάρχουν;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς φουσκωτούς δονητές ή βύσματα, μερικά από τα οποία είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικά - μικρά ή μεγάλα μοντέλα, γιατί μόνο εσείς αποφασίζετε το σχήμα!

Για μια ξεχωριστή εμπειρία, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε και έναν φουσκωτό δονητή με λουράκι! Φουσκώστε τον δονητή στο επιθυμητό μέγεθος, τοποθετήστε τον και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το ασυγκράτητο πάθος...

Πώς λειτουργεί ένας φουσκωτός δονητής;

Στον φουσκωτό δονητή είναι προσαρτημένη μια αντλία χειρός, την οποία χειρίζεστε μέχρι ο δονητής να φτάσει στο μέγεθος που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αρκετό λιπαντικό για να εισάγετε τον φουσκωτό δονητή όσο πιο απαλά και ανώδυνα γίνεται. Εάν ο δονητής είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη, συνιστάται να μην επιλέξετε λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη. Ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo της MEO, είναι καταλληλότερο, διότι διαφορετικά ο φουσκωτός δονητής ή το φουσκωτό butt plug μπορεί να υποστεί ζημιά. Μετά τη χρήση, πιέστε τη βαλβίδα για να απελευθερώσετε τον αέρα από τον δονητή ή το butt plug.

Πώς καθαρίζετε έναν φουσκωτό δονητή;

Πολύ προσεκτικά! Εξάλλου, δεν θέλετε να δημιουργηθούν βακτήρια στο φουσκωτό δονητή σας. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να καθαρίζετε τον φουσκωτό δονητή σας, καθώς και όλα τα άλλα σεξουαλικά παιχνίδια, σχολαστικά με ένα ειδικό καθαριστικό παιχνιδιών, όπως το σπρέι μας VERYCLEAN μετά και πριν από κάθε χρήση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα ερωτικά σας παιχνίδια είναι πάντα υγιεινά και ότι εσείς και οι σύντροφοί σας θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Γι' αυτό βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε αρκετό σπρέι VERYCLEAN για τα ερωτικά σας παιχνίδια στο σπίτι.

Πού μπορώ να αγοράσω έναν φουσκωτό δονητή;

Το MEO είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα για ερωτικά παιχνίδια και προσφέρει μοναδικούς δονητές, δονητές και αυνανιστές. Μπορείτε να απολαύσετε τη σεξουαλικότητά σας μόνοι σας ή με τον σύντροφό σας. Κάθε σεξουαλικό παιχνίδι έχει διαφορετική λειτουργία, ώστε να διεγείρονται όλες οι ερωτογενείς σας ζώνες. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τον σύντροφό σας! Αφήστε λοιπόν τον φουσκωτό σας δονητή, το φουσκωτό σας butt plug ή οποιοδήποτε άλλο σεξουαλικό παιχνίδι από τη MEO να κάνει τη δουλειά. Παραγγείλτε τα ερωτικά σας παιχνίδια διακριτικά από τη MEO!