Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ακραία διέγερση της θηλής

Ενημερωτικό δελτίο

Ακραία διέγερση της θηλής 

Είτε λέγεται βασανισμός θηλών, είτε εκπαίδευση θηλών είτε βασανισμός βυζιών, εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως σφιγκτήρες ή πιπίλες θηλών για ακραία διέγερση των θηλών!

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 25 - 26 από 26 στοιχεία
Εμφάνιση 25 - 26 από 26 στοιχεία

Η διέγερση των σκληρών θηλών είναι μια μορφή σεξουαλικής διέγερσης που διεγείρει τις θηλές, οδηγώντας συχνά σε σεξουαλική διέγερση και μερικές φορές σε οργασμό. Η διέγερση των σκληρών θηλών μπορεί να γίνει μόνη ή με σύντροφο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές, όπως η χειροκίνητη διέγερση, η στοματική διέγερση ή η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών.

Οι σφιγκτήρες θηλών και οι σφιγκτήρες SM είναι σεξουαλικά παιχνίδια σχεδιασμένα για τη διέγερση των θηλών. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και αποτελούνται από δύο συσκευές που μοιάζουν με σφιγκτήρες και προσαρτώνται στις θηλές και σφίγγονται για να ασκούν πίεση και διέγερση στις θηλές. Η πίεση μπορεί να κυμαίνεται από απαλή έως έντονη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σφιγκτήρων θηλών, όπως απλοί σφιγκτήρες, ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες, σφιγκτήρες δόνησης και σφιγκτήρες με βάρος.

  • Οι απλοί σφιγκτήρες θηλών είναι ο απλούστερος σχεδιασμός και συνήθως αποτελούνται από δύο μεταλλικά κομμάτια που προσαρμόζονται στις θηλές και σφίγγονται με έναν βιδωτό μηχανισμό. Αυτοί οι σφιγκτήρες είναι καλύτεροι για αρχάριους ή για όσους δεν αναζητούν έντονη διέγερση.
  • Με τους ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες θηλών, η πίεση στις θηλές μπορεί να ρυθμιστεί, καθιστώντας τους μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικά επίπεδα διέγερσης.
  • Οι σφιγκτήρες θηλών με δόνηση προσθέτουν μια νέα διάσταση στη διέγερση των θηλών ενσωματώνοντας τη δόνηση στην εμπειρία. Αυτοί οι σφιγκτήρες διαθέτουν συχνά πολλαπλά επίπεδα δόνησης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει την ιδανική ένταση.
  • Οι σφιγκτήρες με βάρη προσθέτουν μια επιπλέον αίσθηση πίεσης ενσωματώνοντας βάρη στο σχεδιασμό. Καθώς τα βάρη δονούνται, ασκούν πίεση και διέγερση στις θηλές για μια μοναδική και έντονη εμπειρία.


Ανεξάρτητα από τον τύπο του σφιγκτήρα θηλών, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το Nipple Play ή το TT και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ τους σφιγκτήρες για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το παιχνίδι με τις θηλές πρέπει να γίνεται πάντα με αμοιβαία συναίνεση και κατάλληλη επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι δεν βρίσκουν όλοι τη διέγερση των θηλών ευχάριστη και είναι σημαντικό να σέβεστε τις ατομικές προτιμήσεις και τα όρια.